Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Matthea van den Berg Enthousiast geworden en benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Matthea van den Berg
Landelijk

Weet je het nog? De allereerste keer dat je dacht... zo die is leuk! Even wegdromen bij je eigen herinneringen - even terug naar waar het allemaal begon.

Neem me mee in jullie verhaal en ik geef er woorden aan. Een verhaal dat vertelt van alle eerste en laatste keren, van dromen groot en klein, van vieren en van tranen, van winnen en verliezen, van loslaten en steeds weer kiezen voor elkaar. Een verhaal dat op deze mooie dag gewoonweg verteld móét worden. Als ceremoniespreker doe ik dat heel graag voor jullie.

Je vindt in mij een betrokken en hartelijke spreker. Ik ben een ‘vragensteller’ met aandacht voor jullie verhaal. Creatief en kleurrijk voor de mooiste ceremonie, speciaal voor jullie geschreven.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Luc & Laila

Op 16 nov 2023

Hele fijne BABS. Luistert aandachtig en weet de dynamiek als koppel prachtig te verwoorden in een mooi en persoonlijk verhaal. Een echte aanrader!

Bert & Angelina

Op 01 nov 2023

Lieve Matthea! Wat was het een prachtige ceremonie! Je hebt het zo mooi geschreven en verwoord. Je bent heel betrokken en geïnteresseerd in ons. Maar ook door de interviews aan onze vrienden en familie klopte alles en was het steeds een verrassing wat er ging komen. Het was een ceremonie met een lach en een traan (heel veel tranen in ons geval)! Heel erg bedankt. Wij kijken terug op een prachtige dag met een prachtige ceremonie. Wij raden Matthea iedereen aan! Dankjewel!

Laura & Rico

Op 01 nov 2023

Pas wat verder op in het plannen van de bruiloft hebben bedacht dat we toch wel een ceremonie spreker wilde. Aangezien we ceremonieel trouwen was dat niet eerder ter sprake gekomen. Zonder verwachtingen hebben we contact gezocht met Matthea. Dat voelde zo ontzettend goed! We waarderen het heel erg hoe ze met ons mee denkt. Ook gaat ze de ceremonie zo doen dat we wel net “echt” trouwen. Inclusief getuigen en tekenen. Dit hadden we zelf nooit bedacht en vinden we stiekem toch wel heel leuk. Ze luistert aandachtig naar onze verhalen en het voelt heel vertrouwd. Er zit echt veel werk in een mooie persoonlijke speech. We kunnen niet wachten om dit te horen op onze bruiloft!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation