Tourgo Partybussen Niks is te gek voor onze partybussen.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tourgo Partybussen Vraag informatie aan
Landelijk

Partybus voor iedere gelegenheid.

Bespreek jouw wensen met ons

Met onze partybus is elke busrit een feest! Of het nu gaat om bruiloften, carnaval, themafeesten of verjaardagen. Vertel ons wat je wilt doen en wij regelen het. Natuurlijk kan je ook samen met ons over jullie ideeën praten. Wij maken jullie feest graag uniek! Gebruik bijvoorbeeld jullie eigen DJ apparatuur en vertel ons welke dranken jullie in de bus willen krijgen.

* Themafeesten
* Verjaardagen
* Bruiloften
* Carnaval

Onze bussen

Ga touren met de Tourgo feestbus en maakt er een echte partybus van! Tourgo is voorzien van 3 compleet ingerichte feestbussen. Zo is er keuze tussen een bus met 46 zitplaatsen, een bus met 40 zitplaatsen + 25 staanplaatsen en een XXL bus voor ongeveer 80 personen! Er zijn diverse voorzieningen in de feestbus aanwezig om jullie feest helemaal compleet te maken, o.a.: feestverlichting, dikke geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten de bus), rookmachines, vlammenwerpers, een bar en ga zo nog maar even door!

Nadat wij ons hebben voorgesteld als bedrijf, is het ook leuk om alvast een impressie te krijgen van onze bussen. Lijkt het jou leuk om in (één van) onze bussen mee te gaan? 

Een bruiloft met de voordeligste partybus van Tourgo

Bent u op zoek naar betaalbaar vervoer voor uw bruiloft? Huur dan de partybus van Tourgo! De partybus  van Tourgo is voorzien van 40 zitplaatsen met gezellige zitgroepen compleet met tafeltjes en ook zijn er nog 25 staanplaatsen in de bus aanwezig. Of kies voor onze bus met 46 zitplaatsen.

Tourgo heeft altijd een ruime collectie aan muziek in de bus, ook is er de mogelijkheid om uw eigen muziek mee te nemen. Er is een cd-speler, USB-poort en een aux-kabel aansluiting in de bus aanwezig. Het is ook mogelijk om eigen of ingehuurde dj en apparatuur aan te sluiten op ons systeem, neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

BOEK DE PARTYBUS VOOR UW BRUILOFT BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marieke

Op 06 mar 2019

Mijn man Peter en ik hadden ons huwelijksfeest gepland, het leek ons leuk om onze vrienden en familie mee te nemen met een Partybus. Tourgo was dé perfecte keuze voor ons! Zij hebben ons erg verrast en we waren zeer te spreken over de gezellige chauffeurs, toppers!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation