Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tilly Fotografeert Het gaat om échte momenten

36 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tilly Fotografeert Vraag informatie aan
Landelijk/Eelderwolde

Bruidsfotografie Tilly Fotografeert in Eelderwolde.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


36 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stefan en Marlous

Op 09 jan 2023

We hebben ons rot gezocht naar de juiste fotograaf. Tot we Tilly tegen kwamen. Onze eerste ontmoeting bij Tilly thuis steldde ons meteen gerust. We hebben onze trouwdag besproken en Tilly dacht goed met ons mee. Ze gaf ons tips waar nodig. Een week voor de bruiloft hebben we alles nog een keer doorgenomen. Tilly gaf aan dit prettig te vinden. Maar het gaf ons ook rust voor de spannende dag. Op de dag zelf wist Tilly precies wat ze moest doen. Ze straalde rust uit en dat was voor iedereen aanstekelijk. We hebben alleen maar complimenten gekregen van onze gasten. De fotoshoot heeft ze ook fantastisch gedaan. We waren zo blij met Tilly! En dan het eindresultaat. We hebben eerst een diashow gekregen. Wauw! Ik heb mijn tranen niet kunnen bedwingen. In èèn woord prachtig! Dan de USB met alle foto's en ons album bekijken en eventueel aanpassen. Na 3 foto's aangepast te hebben was ons album perfect. Nu in spanning afwachten tot het album klaar is. En daar was dan het bericht van Tilly. We zijn weer warm ontvangen bij Tilly thuis. We hebben samen het album doorgenomen en de dag besproken. En we hebben eigenlijk nog veel meer besproken!

Felix en Natasja

Op 09 jan 2023

Wij hebben Tilly leren kennen op de bruiloft van goede vrienden van ons. Wij hadden de eer om met hen mee te mogen gaan tijdens hun fotoshoot. Dit was een super leuke ervaring en op deze manier leerde wij Tilly al een beetje kennen. We vinden haar manier van werken erg prettig en ze kwam heel vriendelijk over. Tijdens deze bruiloft was Tilly niet te aanwezig maar kwam ze met erg leuke ideeën voor verschillende foto’s. Wij waren zelf toen nog maar net verloofd en hadden natuurlijk ook een fotografe nodig. Nadat we een aantal bruiloften en dus fotografen hadden meegemaakt kwamen we al snel tot de conclusie dat we Tilly wilde hebben voor onze bruiloft. En we zijn ontzettend blij met deze keuze. Onze foto’s zijn prachtig geworden. Tilly gebruikt de natuurlijke kleuren waardoor het elke keer weer een en enorm plezier is als we er doorheen bladeren! Wij zouden Tilly zeker aanraden bij andere bruidsparen!

Rutmer en Joukje

Op 09 jan 2023

Onze zoektocht naar een trouwfotograaf begon op internet. Daar kwamen we snel op Tilly haar website terecht. Direct sprak de foto's ons aan, kleurrijk, natuurlijk, elegant en toch spontaan. Bij het eerste gesprek bij haar thuis nam ze de tijd en leerden we elkaar beter kennen. De fotoshoot op de bruiloft ging als vanzelf, en door Tilly voelden we ons helemaal op ons gemak. Daardoor zijn de foto's stuk voor stuk prachtig geworden. Blij verrast waren we van alle spontane momenten die zijn vastgelegd. We zijn overweldigd door het resultaat. Van onze bruiloft hebben we genoten, en dankzij Tilly kunnen we hier voor altijd op terugkijken. Dankjewel Tilly, voor ons was je de perfecte match.

Danny en Nathalie

Op 09 jan 2023

21 juni 2022 zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend dankbaar dat we Tilly hebben gevraagd om alles vast te leggen. Van tevoren hebben we verschillende fijne en gezellige, kennismaking gesprekken gehad bij ons thuis. Tilly nam de tijd om ons te leren kennen als stel. Dit vonden wij erg fijn en persoonlijk. Hierdoor leer je elkaar kennen en is de samenwerking fijn. Tilly is kundig, enthousiast, lief, warm en zet zich voor de volle 100 % in. Tijdens onze trouwdag voelde we ons erg op ons gemak en voor de trouw shoot gaf ze ons ook goede tips en ideeën . Hierdoor zijn de trouwfoto's ook prachtig geworden. Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kijken we terug op een geweldige dag. Het trouwalbum is ontzettend mooi geworden. Alle mooie en bijzondere momenten zijn op de foto's gekomen. Ook de spontane en grappige momenten.

Marije

Op 09 jan 2023

Een fotografe met hart voor haar vak. Prachtige foto's van de bruiloft en ze komt zelf ook met goede ideeën (locatie, houding etc) maar niet te aanwezig. Naast dat de fotografie van top kwaliteit is en deskundig, heeft zijzelf ook haar hart op de goede plek!

Harmen en Josephine

Op 03 may 2022

Tilly heeft geweldige foto's gemaakt op onze bruiloft in september in Friesland. Door omstandigheden moesten we 2 weken van tevoren op zoek naar een nieuwe fotograaf en we hadden geen betere dan Tilly kunnen wensen. Met slechts een korte kennismaking aan de telefoon, zagen we elkaar voor het eerst op de trouwdag. Het klikte direct en de fotoshoots gingen zo soepel alsof we ze maanden van tevoren uitgebreid hadden besproken. We voelden ons heel vertrouwd bij haar en ze wist de kleine, leuke momenten tussen ons precies vast te leggen. Tijdens de dienst scheen ze er ook geweest te zijn (de foto's bewijzen dat), maar ze viel totaal niet op, in de meest positieve zin van het woord. Ook tijdens het feest erna maakte ze originele, leuke en mooie foto's van de gasten. Tilly: nogmaals bedankt voor de onvergetelijke bruidsfoto's, het trouwalbum en je hartelijkheid!

Reinout

Op 03 may 2022

Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kunnen wij terugkijken op een fantastische dag. Deze dag heeft Tilly voor ons vereeuwigd door de prachtige foto's die zij heeft gemaakt. Ondanks dat we trouwden op een druilerige oktoberdag, zijn de foto's erg mooi geworden. We hebben Tilly leren kennen als een warme, lieve vrouw die precies weet hoe trouwfoto's eruit moeten komen te zien. Alles is op de foto gekomen en ook kleine, grappige momenten en details ontbreken niet. Het contact met Tilly was erg prettig en meerdere keren zijn we bij haar thuis geweest om het een en ander te bespreken. Het was dan altijd gezellig, maar uiteraard werden ook de juiste dingen besproken. Tilly is een fotograaf die op de bruiloft nauwelijks opvalt, maar zeker wel aanwezig is om de goede foto's te maken. Zo waren de groepsfoto's snel gemaakt, wat ervoor zorgt dat het leuk blijft. Het contact liep erg soepel: afspraken werden nagekomen en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Mocht je dus een fotograaf zoeken voor je bruiloft, dan raden wij Tilly zeker aan. Ook niet geheel onbelangrijk; de prijzen zijn meer dan acceptabel!

Ronald en Marjet

Op 03 may 2022

Vooraf deden we een loveshoot toen het super koud was maar dat hield Tilly niet tegen! Op onze trouwdag was het juist weer heel erg warm, maar werd een flinke bui voorspeld. Tilly werkte heel snel en zo stonden wij met alle gasten op de foto voor de bui losbarstte! Wij, maar ook onze gasten hebben het optreden van Tilly als zeer prettig en professioneel ervaren. Tilly is erin geslaagd alle belangrijke momenten vast te leggen en samen te vatten tot een prachtig fotoalbum dat ons weer helemaal in de sfeer van de dag brengt. Gaan jullie ook trouwen? Overweeg dan ook zeker om Tilly te vragen, je zult er geen spijt van krijgen!

Leonie en Gerard

Op 03 may 2022

Tilly, wat ben je een mooi mens en wat heb je mooie foto’s gemaakt van onze trouwdag! We genieten nog steeds na! Je hebt ons op een hele natuurlijke manier vastgelegd en de juiste emoties na voren laten komen. We vonden het heel fijn samenwerken met je!

Ramon

Op 03 may 2022

Tilly was ons op de bruiloft van vrienden al opgevallen als een vlotte, niet te aanwezige, hardwerkende fotograaf. Daarnaast vonden we de foto's door Tilly genomen erg mooi. Vandaar dat wij haar ook maar hebben gevraagd voor onze bruiloft Het contact met Tilly voor, tijdens en na de trouwdag is vlekkeloos verlopen. Bel je Tilly dan wordt er altijd opgenomen en is ze niet bereikbaar dan is Jan er nog om je vriendelijk te helpen. Op de dag zelf was het prettig om met Tilly te werken. Ze was de hele dag druk bezig om iedereen op de foto te zetten. We hadden al snel niet meer door dat wij steeds op de foto werden gezet. Na de bruiloft kregen we al snel een sneak preview. De rest van de foto's en het prachtige album volgden daarna. Ook hier waren we dik tevreden over. Wij zijn erg blij dat wij voor Tilly hebben gekozen omdat Tilly onze verwachtingen heeft overtroffen.

Lianne

Op 03 may 2022

Al vanaf de eerste afspraak voelde het goed. Tilly begreep onze wensen en ging goed voorbereid beginnen aan de reportage van onze trouwdag. De dag is geweldig vastgelegd. Tilly is een vriendelijke en behulpzame vrouw die samen met het bruidspaar alle wensen goed doorspreek en dedag onvergetelijk maakt! Het album is zorgvuldig gemaakt en van geweldige kwaliteit. Ook het maken van het album gaat in overleg met het bruidspaar. Dit vonden wij erg fijn

Gezina

Op 03 may 2022

Tilly heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. Van te voren hebben we een loveshoot gedaan, wat ons alvast mooie foto's opleverde voor onze trouwkaart. Op deze manier konden we ook vast even wennen aan het voor de lens staan. Tilly zorgde ervoor dat wij ons beiden op ons gemak voelden tijdens de fotosessie. Het mooiste zijn de foto's die 'spontaan' zijn genomen; de onverwachte momenten. Hier heeft Tilly echt oog voor

Kim

Op 03 may 2022

Tilly is een betrokken en enthousiaste fotograaf. Ze komt met haar eigen ideeën, maar staat ook open voor eigen inbreng. Ze is flexibel en in overleg zijn alle wensen bespreekbaar. Op de dag zelf is Tilly overal, maar onzichtbaar. Dit zorgt voor mooie, spontane foto's! Dit hebben wij als erg plezierig ervaren, en levert de mooiste foto's op. Tilly denkt overal aan, neemt initiatief en zorgt dag elk moment van de mooiste dag wordt vastgelegd!

Madelon

Op 03 may 2022

Je kunt echt zien dat Tilly veel passie heeft voor haar vak. Ze is creatief en heeft genoeg ideeën voor als je zelf even geen idee hebt. De loveshoot voor de bruiloft aan was voor ons ideaal om te wennen aan de camera. Op de grote dag zelf hebben we amper gemerkt dat ze aanwezigwas. Ze nam de tijd voor ons en heeft een geweldig mooi trouwalbum voor ons in elkaar gezet! Wij hadden het niet beter kunnen hebben, een aanrader dus

Marten

Op 03 may 2022

Tilly heeft onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd. Van te voren zijn onze wensen en de dagindeling doorgenomen. Daarna mochten wij d.m.v. een 'Loveshoot' kennismaken met haar en met de camera. Wat we van te voren ietwat spannend vonden, maar totaal niet nodig bleek te zijn. Tilly stelt je op je gemak en fotografeert je hoe je op dat moment bent. Ze weet daarbij de mooie momenten te pakken, zonder dat je dit in de gaten hebt. Ook op de trouwdag is Tilly erg prettig om erbij te hebben. Unieke en verrassende momenten legt ze mooi vast. Je merkt haar niet op, ze treedt niet op de voorgrond. Ook gasten hebben haar als erg prettig en een goede fotograaf ervaren! Na de bruiloft hebben we een heel mooi foto album ontvangen. Hierbij heeft Tilly ook goed met ons meegedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn! De dag is heel mooi weergegeven, zo mooi dat de hele dag opnieuw ervaart. We raden Tilly 100 % aan met een dikke 10.

Sietse en Hielkje

Op 03 may 2022

Tilly is een zeer professionele fotograaf die meedenkt en oog voor detail heeft. Ze heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen, met als eindresultaat een mooi trouwalbum. Door de 'loveshoot' vooraf leer je elkaar alvast kennen, zodat de dag zelf heerlijk ongedwongen verloopt. Wij zijn blij dat we voor Tilly hebben gekozen als fotograaf.

Marlot

Op 03 may 2022

Wij hebben het voorrecht dat Tilly onze (schoon) moeder is. Het was dan ook extra bijzonder om haar als fotograaf Aan het werk te zien. Ze kent de beste fotolocaties in Groningen en Drenthe omgeving ( wat heel handig is als je niet zoals wij in deze regio woont) ze is ontzettendcreatief, en geen idee is te gek. Ze wringt zich in alle mogelijke hoekjes en posities om de beste foto te krijgen. Wij zijn erg blij met onze love shoot foto's en onze trouwshoot foto's die wij op een later moment hebben gemaakt. ( Op de bruiloft hadden wij een andere fotograaf zodat Tilly de hele dag als moeder van de bruid aanwezig kon zijn:))

Jolinke

Op 03 may 2022

We vielen met het zien van het resultaat van de ene in de andere verbazing. Wat een gave foto's, de 1 nog mooier dan de andere. En alle emoties van de trouwdag kwamen erin terug. Oh ja en Tilly is zo'n lieve vrouw! Heel erg fijn dat ze er bij was als fotograaf!

Elise

Op 03 may 2022

Geweldig! voor onze bruiloft hebben wij al een loveshoot met Tilly gehad. Zo leerde wij elkaar al wat kennen. Toen was het al een fijne samenwerking. Op onze bruiloft hebben wij Tilly als een geweldige fotograaf ervaren. Ze had verschillende ideeën! Vanuit de dag gasten kregen wij ook alleen maar positieve reacties. Inmiddels genieten wij volop van de prachtige foto's.

Marleen

Op 03 may 2022

Tilly heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt fantastisch gedaan. Als ik door mijn trouwalbum blader dan zie ik de kleuren en sfeer zoals we die ruim een jaar geleden bij het plannen van de bruiloft voor ogen hadden. Tilly luistert goed, leeft mee en doet mee. Oponze dagen regende het. Tilly schakelt moeiteloos om naar een andere locatie en andere opzet. Het was erg fijn dat ze er de hele dag bij was. IK had het volle vertrouwen in haar en dat blijkt ook wel uit de prachtige foto's.

Sandra

Op 03 may 2022

illy heeft ons op onze trouwdag gefotografeerd. Ondanks de korte ceremonie heeft ze alle spontane momenten kunnen vastleggen. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat de 'verplichte' foto's er ook spontaan uitzien! De foto's zijn van uitstekende kwaliteit en passen precies bij wiewij zijn. Tilly heeft tijdens de voorbereiding op deze dag goed geluisterd naar onze wensen. Ze geeft goede tips en denkt actief mee. Erg fijn, want we hebben weinig ervaring met professionele fotografie. Ze is goed te bereiken en helder in communicatie. Wij hebben Tilly leren kennen als een warm en hartelijk persoon. Op de dag zelf wist ze ons op ons gemak te stellen en tegelijk merkte je haast niet dat ze aanwezig was. Ik zou Tilly iedereen aanraden!

Rob en Anoek

Op 03 may 2022

We vonden Tilly op een trouwbeurs . Haar werk sprak ons erg aan en we waren zeer op ons gemak met het praten over onze dag, Ze was erg enthousiast. We hebben ook een loveshoot bij Tilly gedaan. Dit zou ik iedereen aanraden als je niet gewend bent om voor de camera te staan, en vooral voor mijn man was dit handig omdat hij vaak niet weet wat te doen qua pose. We hebben vaak met Tilly gesproken voor onze grote dag, dit gaf voor mij heel veel rust om te weten dat alles goed komt. Op de dag zelf was het heel fijn werken met haar. Tilly ziet de kleine details waar je zelf niet om denkt, en tijdens de cermonie merk je niet eens dat ze er is. Dit is juist, fijn je kunt lekker je zelf zijn en Tilly legt de mooiste en emotionele momenten heel goed vast. Na ons trouwen hebben we samen met Tilly onze trouwalbum gemaakt. Wat ik ook erg fijn vond dat we mee konden kijken en beslissen wat er in het trouwalbum komt. Nu elke keer dat we onze trouwalbum openen beleven we de dag weer opnieuw.

Bart en Aleida

Op 03 may 2022

De beste “onzichtbare” fotograaf die je je maar kunt wensen. We kunnen een heel verhaal gaan schrijven, maar in 1 woord samengevat; FANTASTISCH……. ons voorgesprek onze fotoshoot onze trouwdag en tot slot vlak voor het einde van het jaar ons fotoboek. Geweldig mooi en al vele complimenten ontvangen. We zullen er nog vaak in kijken ter herinnering aan deze liefdevolle dag met kinderen, familie en dierbare vrienden. Dank, dank, dank lieve Tilly en eind van het jaar hebben we er TWEE kleinkinderen bij. Dus een familie shoot zit er misschien ook aan te komen. XX Een absolute aanrader voor wie nog twijfelt.

Wim & Marian

Op 19 may 2021

Hele fijne samenwerking! Tilly is heel professioneel en geduldig. Onze bruiloft moest uitgesteld worden ivm Corona en in de periode dat we deze knoop doorhakten, hebben we intensief en betrokken contact gehad met Tilly. Ze dacht met ons mee en kwam snel met allerlei opties om onze dag op een later moment toch door te kunnen laten gaan. Tijdens de dag zelf hebben we ons helemaal op ons gemak gevoeld met Tilly om ons heen. Heel erg bedankt, we genieten nog steeds regelmatig na van onze prachtige dag!

Herco & Sandra

Op 12 may 2021

Tilly heeft ons op onze trouwdag gefotografeerd. Ondanks de korte ceremonie heeft ze alle spontane momenten kunnen vastleggen. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat de ‘verplichte’ foto’s er ook spontaan uitzien! De foto’s zijn van uitstekende kwaliteit en passen precies bij wie wij zijn. Tilly heeft tijdens de voorbereiding op deze dag goed geluisterd naar onze wensen. Ze geeft goede tips en denkt actief mee. Erg fijn, want we hebben weinig ervaring met professionele fotografie. Ze is goed te bereiken en helder in communicatie. Wij hebben Tilly leren kennen als een warm en hartelijk persoon. Op de dag zelf wist ze ons op ons gemak te stellen en tegelijk merkte je haast niet dat ze aanwezig was. Ik zou Tilly iedereen aanraden!

Ronald & Marjet

Op 06 may 2020

Vooraf deden we een loveshoot toen het super koud was maar dat hield Tilly niet tegen! Op onze trouwdag was het juist weer heel erg warm, maar werd een flinke bui voorspeld. Tilly werkte heel snel en zo stonden wij met alle gasten op de foto voor de bui losbarstte! Wij, maar ook onze gasten hebben het optreden van Tilly als zeer prettig en professioneel ervaren. Tilly is erin geslaagd alle belangrijke momenten vast te leggen en samen te vatten tot een prachtig fotoalbum dat ons weer helemaal in de sfeer van de dag brengt. Gaan jullie ook trouwen? Overweeg dan ook zeker om Tilly te vragen, je zult er geen spijt van krijgen!

Mark & Marleen

Op 06 may 2020

Tilly heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft ze echt fantastisch gedaan. Als ik door mijn trouwalbum blader dan zie ik de kleuren en sfeer zoals we die ruim een jaar geleden bij het plannen van de bruiloft voor ogen hadden. Tilly luistert goed, leeft mee en doet mee. Op onze dagen regende het. Tilly schakelt moeiteloos om naar een andere locatie en andere opzet. Het was erg fijn dat ze er de hele dag bij was. IK had het volle vertrouwen in haar en dat blijkt ook wel uit de prachtige foto's.

Joeri & Marianne

Op 06 may 2020

Een aantal maanden voor ons huwelijk een loveshoot gedaan, zodat we alvast een beetje konden wennen aan het idee voor de camera te staan. Daar, en ook zeker op ons huwelijk in een ontspannen sfeer kunnen genieten van de dag. Tilly is een ontzettend lief mens, denkt mee en luistert naar de wensen van iedereen. Tilly, bedankt!

Mark & Iepie

Op 06 may 2020

Tilly heeft onze bruiloft vastgelegd. We zijn zeer tevreden over de foto’s, maar ook over de werkwijze van Tilly. Ze is rustig, komt met goede ideeën en maakt prachtige foto’s. Al met al, een echte aanrader!!

Marcel & Mireille

Op 06 may 2020

“Tilly is zeer plezierig om je heen wanneer je een verschrikkelijke hekel hebt om op de foto te komen. Ze is bij ons de hele dag en avond aanwezig geweest en ik heb haar eigenlijk niet gemerkt, heerlijk dussss. We hebben een prachtige reportage gekregen want ze pakt elk moment mee om het vast te leggen. Dus in 1 woord: KLASSE!!”

Daniëlle

Op 25 nov 2019

Op de dag zelf was Tilly een hele fijne persoonlijkheid om erbij te hebben; ze is niet nadrukkelijk aanwezig (wat wij juist fijn vonden), heel prettig in het contact (ook met anderen) en overlegt ook over bepaalde dingen. Ook komt ze zelf met goede ideeën en denkt ze oplossingsgericht. Niet alleen wij, maar ook onze ceremoniemeester en onze gasten hebben het contact met Tilly als erg prettig ervaren. Na de bruiloft hebben we intensief contact gehad over het fotoboek; ook dit verliep heel prettig over en weer. Ze kwam zelf met ideeën, maar stond ook open voor onze wensen. Uiteindelijk is het echt een prachtig fotoboek geworden waar we heel erg blij mee zijn! We zijn nog steeds heel erg blij met onze keuze voor Tilly en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen! Dank je wel !

Ger en Simonette

Op 24 jun 2019

Op 12-04-2019 zijn wij getrouwd. De mooiste dag van ons leven! Op advies van onze trouwambtenaar zijn we opzoek gegaan naar een fotograaf die deze fantastische dag voor ons kon vast leggen. Voor ons was het belangrijk dat we een goede klik met de fotograaf hadden. Iemand waar we mee konden overleggen, ideeën uit konden wisselen en waar we ons prettig bij voelde. Onze zoektocht eindigde bij Tilly. Haar website en al haar mogelijkheden sprak ons ontzettend aan. Vol spanning, zenuwen en enthousiasme hadden we een afspraak in gepland. “We hopen zo dat het klikt”! En vanaf moment één was het raak. We werden bij haar thuis uitgenodigd en verwelkomt. Wat een rust, wat ontspanning, wat een goede mix van professionaliteit naar terug naar gezelligheid. Kortom wij zaten gelijk op ons gemakje aan de keukentafel met een bak koffie en thee. Haar gastvrijheid brak het ijs en na de eerste kennismaking hadden we ook nog eens een aantal raakvlakken. Tijdens de gesprekken werd het alleen maar duidelijker. Wij willen met Tilly in zee. Nu de foto’s nog. Om een voorproefje te nemen op Tilly, haar werk en de sfeer hadden we besloten om een ‘love shoot’ te doen. Voor ons mega onwennig! Maar gelukkig hadden we Tilly bij ons om ons gerust te stellen. In één oogopslag zag zij wat een super mooie foto zou worden. Zoals gezegd was de shoot in eerste instantie een beetje onwennig maar dat gevoel werd snel weggenomen. Door middel van overleg, met elkaar praten en ideeën uit te wisselen was deze shoot een groot succes. Super mooie foto’s en een uitstekende kennismaking met de fotograaf Tilly. Niks moet en alles mag. Vanaf hier wisten we het zeker. Wij kiezen voor Tilly. Tot aan onze trouwdag geregeld contact gehad zodat alles op rolletjes zou lopen. Dit allemaal op een hele prettige, ontspannen en professionele wijze. 12-04-2019. Onze grote dag. Vastgelegd door Tilly. Tilly had ons al gezegd: “Geniet van de dag, maak je vooral geen zorgen, dan leg ik de dag vast!” Hier vertrouwden wij volledig op. Vanaf het begin tot het einde was dit ook zo. Tilly zorgde weer voor een enorm prettige sfeer met open communicatie. Gedurende de dag konden we rustig kletsen en overleggen en daardoor waren we weer volledig op ons gemak. Op sommige momenten vroegen we ons zelfs af of ze nog aanwezig was, zo onopvallend bewoog zij door onze dag en langs onze familie en vrienden. Door deze (haar) aanpak konden wij ons gedurende de dag volledig genieten. Van elkaar, van onze familie en vrienden, van de gehele bruiloft met alles erop en eraan. Na deze fantastische dag waren wij ontzettend benieuwd naar de foto’s. We kregen zelfs een aantal preview foto’s die we al mochten bekijken. Nu werden we alleen maar nieuwsgieriger en konden we amper wachten. Toch moesten we geduld hebben want ons trouwalbum moest natuurlijk nog klaar gemaakt worden. Gedurende dit proces hadden we weer geregeld contact met Tilly en verliep dit heel prettig. Mijn Vrouw en Tilly waren druk aan het trouwalbum aan het sleutelen. En ik geloof dat ze daar zelfs een bepaalde klik in hadden. Alles was weer mogelijk. Meedenken, meehelpen en het prettige overleg heeft ervoor gezorgd dat ons trouwalbum snel af was en volledig naar wens. Na een aantal weken een afspraak ingepland om ons album op te halen. Dit ging wederom gepaard met een heerlijk bakje koffie en thee in het zonnetje. Het leuke aan Tilly is dat de gastvrijheid en de gemoedelijkheid weer prima in evenwicht was met haar professionaliteit. Na het overhandigen van het trouwalbum was er een soort einde aan onze fantastische samenwerking. We vonden het eigenlijk wel jammer! Van een afscheid is geen sprake van. We houden contact, we volgen elkaar en in de toekomst spreken we hopelijk weer eens af voor een heerlijk bakje koffie of een ander drankje. We willen Tilly bedanken voor de fantastische foto’s die ze gemaakt heeft en haar werkwijze. Ben je opzoek naar een fotograaf met passie? Iemand die meedenkt? Met ideeën komt? Je op je gemak stelt? Professioneel is? Tot de puntjes verzorgd is? En daarnaast ook nog eens een heel leuk mens is? Twijfel geen moment en neem contact op met Tilly voor al je foto ideeën. Niets moet alles mag! Nogmaals bedankt! We keep in touch! Liefs, Ger en Simonette van Dalfsen.

Jolinke

Op 24 may 2019

We vielen met het zien van het resultaat van de ene in de andere verbazing. Wat een gave foto's, de 1 nog mooier dan de andere. En alle emoties van de trouwdag kwamen erin terug. Oh ja en Tilly is zo'n lieve vrouw! Heel erg fijn dat ze er bij was als fotograaf!

Leonie

Op 08 may 2019

Tilly, wat ben je een mooi mens en wat heb je mooie foto's gemaakt van onze trouwdag! We genieten nog steeds na! Je hebt ons op een hele natuurlijke manier vastgelegd en de juiste emoties na voren laten komen. We vonden het heel fijn samenwerken met je!

Elise

Op 22 aug 2018

Tilly, wat hebben wij genoten van onze trouwdag en je hebt deze dag zo mooi vastgelegd. Iedere fotos heeft wat unieks. Mooie emoties! Bij het kijken van de foto’s zeiden we tegen elkaar: Huh, is dat ook op de foto gezet? Geweldig! Tijdens de Foto’s van ons samen schoot mijn hoepel onder de jurk los.. je bedacht je niet, een vriendin van mij had je camera’s vast en jij dook onder de jurk om hem vast te maken. Niet veel later sprong je over een klein moeras heen voor een geweldige foto. Wat hebben wij een ontspannen tijd gehad. In de weken na onze bruiloft kregen we vaak de reactie: wat hadden jullie een leuke fotograaf! We genieten enorm van de foto’s!

Annet

Op 06 jun 2018

Tilly heeft onze bruiloft op een hele mooie manier vastgelegd. Van te voren zijn onze wensen en de dagindeling doorgenomen. Daarna mochten wij d.m.v. een 'Loveshoot' kennismaken met haar en met de camera. Wat we van te voren ietwat spannend vonden, maar totaal niet nodig bleek te zijn. Tilly stelt je op je gemak en fotografeert je hoe je op dat moment bent. Ze weet daarbij de mooie momenten te pakken, zonder dat je dit in de gaten hebt. Ook op de trouwdag is Tilly erg prettig om erbij te hebben. Unieke en verrassende momenten legt ze mooi vast. Je merkt haar niet op, ze treedt niet op de voorgrond. Ook gasten hebben haar als erg prettig en een goede fotograaf ervaren! Na de bruiloft hebben we een heel mooi foto album ontvangen. Hierbij heeft Tilly ook goed met ons meegedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn! De dag is heel mooi weergegeven, zo mooi dat je de hele dag opnieuw ervaart. We raden Tilly 100 % aan met een dikke 10.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation