Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

TheaTrouwt! Trouwen waar en wanneer jullie willen!

15 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TheaTrouwt! Vraag informatie aan
Mevr. Thea Veldman
Landelijk

De ceremonie op je trouwdag is een van de hoogtepunten van jullie trouwdag!

Jullie besteden veel zorg en aandacht aan je bruiloft en dan wil je ook dat de huwelijksceremonie, een van de hoogtepunten van jullie dag, zo verloopt als je voor ogen hebt. Hoe die eruit gaat zien, bepalen jullie en ga er vanuit dat ik mijn uiterste best zal doen!

In veel gemeentes is het mogelijk dat je je eigen trouwambtenaar meeneemt, dus je hebt hierin een keuze.

Ik nodig jullie uit met mij, vrijblijvend, kennis te maken en te ontdekken of wij een klik hebben.

Het lijkt me fantastisch om jullie liefdesverhaal vertellen in een mooie, liefdevolle en vooral unieke ceremonie. We hebben minimaal twee persoonlijke gesprekken en met wat 'huiswerk' en gesprekken met julllie getuigen, ben ik staat om een prachtige speech te maken.

Hou ook mijn Facebook en Instagram pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Steeds vaker weten mensen me te vinden voor een ceremoniele  bruiloft in België. Ook voor een in het Engels gesproken ceremonie ben ik beschikbaar!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esther & Tristan

Op 05 mar 2024

We zijn een klein beetje tot rust gekomen van alle spanning. Het is allemaal een beetje aan het landen. We vonden het schitterend! We hebben genoten en we zijn heel blij en trots dat we toch onze eigen geloftes hebben geschreven. Dat maakt het een stuk persoonlijker. We zijn heel blij met je als onze ambtenaar en daar kregen we ook alleen maar lovende woorden over. Dat het heel erg bij ons paste en dat je ons verhaal mooi verteld hebt. Onze dank is groot.

Esther & Martijn

Op 05 mar 2024

We wilden graag een persoonlijke touch aan de trouwceremonie geven met een zelfstandig trouwambtenaar en zijn zo bij TheaTrouwt uitgekomen. Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek was er gelijk een klik met Thea, oprecht geinteresseerd, duidelijk en rustig. De voorbereidingen naar de trouwceremonie gingen zeer vlot. Van de trouwceremonie heeft ze echt een mooi moment gemaakt voor ons en voor alle gasten. Het persoonlijke verhaal en de mogelijkheid voor een eigen gekozen locatie was echt meer dan we hadden durven dromen. Wij kunnen Thea van harte aanbevelen als trouwambtenaar.

Hella

Op 05 mar 2024

Mij is gevraagd een dochter van een vriendin te trouwen. Help!!! Een hele eer volgens sommige, maar ook een belasting, spannend! Al zoekend (zeeland) kwam ik bij Thea terecht. Hele aardige , meelevende vrouw. Alles rustig doorgenomen, veel info meegekregen. Resulteerde in een dag waarin ik vol zelfvertrouwen stond. Veel complimenten. Goed voorbereidt gaat het echt perfect, relaxed. Thea vreselijk bedankt!!

Sander & Melissa

Op 21 aug 2023

een aantal weken geleden heb jij, na heel wat voorbereiding, een prachtige ceremonie voor ons verzorgd. Wij hebben hier intens van genoten; je verhaal is echt bij ons binnengekomen en slaat echt op ons, een goede interpretatie van onze eigen input maar ook die van de mensen om ons heen. Heel fijn dat je ook onze dochter er zo leuk bij betrokken hebt, haar een prominente rol hebt gegeven in niet alleen de voorbereiding maar ook tijdens de ceremonie. Voor degene die nog op zoek zijn naar een leuke, spontane en oprechte trouwambtenaar kunnen wij eigenlijk niets anders dan Thea aanraden.

Johan & Monica

Op 21 aug 2023

Bedankt voor onze mooie en liefdevolle ceremonie. Een hele leuke en lieve vrouw wat er voor zorgt dat het echt om het bruidspaar gaat, en alles erom heen toch betrokken is. Nogmaals dankjewel en dankbaar voor wat je voor ons hebt betekend deze dag

M & E

Op 21 aug 2023

Super bedankt om onze ceremonie zo mooi te maken! Heel persoonlijk en we herkenden ons allemaal in jouw verhaal. Het was een ontspannen dag en boven verwachting.

Wendy & Mikael

Op 15 mar 2023

Thea is vanaf het begin heel begripvol geweest voor onze situatie (2x uitstel door corona). Juist daarom zette zij een tandje bij en heeft heel veel geregel van mij overgenomen, wat was dat een opluchting. Ze was goed en flexibel bereikbaar en heeft ervoor gezorgd dat onze trouwdag vlekkeloos verliep, ze stelde ons gerust en was zeer professioneel. Thea onze dank is zeer groot.

Ronald & Jessica

Op 15 mar 2023

Ronald van der Knaap: Thea is prettig in de omgang, denkt graag mee. Ze heeft de ceremonie warm en grappig gebracht. Ons geholpen met onze eigen gelofte uit te spreken naar elkaar. Jessica van der Knaap: Thea heeft onze ceremonie lief en grappig gebracht. Ze heeft ons tips gegeven om onze eigen gelofte naar elkaar uit te spreken. De sfeer tijdens de ceremonie was zeer prettig en warm. Het contact verliep goed, ze dacht met ons mee (mbt de trouwakte van onze dochter).

Lucinda en Charissa

Op 06 oct 2022

L&C (woensdag, 25 mei 2022 20:29) Beste Thea, We willen jou bedanken voor jouw aandeel in onze bruiloft. Je hebt de ceremonie heel leuk, warm en persoonlijk gemaakt en we hebben er hele goede reacties op gehad. Wij hadden vooraf niet het 'mooiste dag van je leven' gevoel bij een bruiloft maar daar moeten we op terug komen. Deze dag was er één om nooit te vergeten! Liefs Charissa en Lucinda

Remko&Pauline

Op 06 oct 2022

Remko&Pauline (woensdag, 08 juni 2022) Dankzij Thea hebben wij een hele mooie ceremonie gehad. Dit komt met name doordat Thea echt de tijd heeft genomen ons te leren kennen. De gesprekken voorafgaand hebben wij ook als heel fijn en persoonlijk ervaren. Daarnaast hebben wij ook veel complimenten gehad van het gezelschap over de ceremonie! Hiervoor willen wij Thea hartelijk bedanken!

Dorien&Hamun

Op 14 sep 2021

Dorien & Hamun – september 13, 2021 Thea is een ontzettend warm en lief mens. Ze heeft onze ceremonie leuk, grappig, warm en lief gebracht. Het contact was zeer prettig. Op onze trouwdag voelde ze aan als familie, en niet zomaar een babs. Thea, we kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar en blij we zijn met jou!

J & J

Op 22 mar 2021

Al tijdens het eerste voorgesprek was er een klik en mede hierdoor kon Thea de ceremonie persoonlijk en heel bijzonder maken! Er was ook zeker ruimte voor een bijdrage van onze kinderen, deze werden moeiteloos ingepast en de spontaniteit was geen enkel probleem. Kortom Thea heeft onze trouwceremonie onvergetelijk gemaakt!

M & J

Op 22 mar 2021

Op 19 september 2020 heb je ons getrouwd. Ondanks de coronamaatregelen was het prachtig. Dank je wel! En leuk dat je de ceremonie hebt opgenomen!

Rick & Mirjam

Op 25 mar 2019

Beste Thea, Komende zondag zijn we een half jaar getrouwd en we kijken ontzettend blij terug op de trouwdag! We willen u bedanken voor de ontspannen sfeer die u heeft neergezet tijdens de mooie ceremonie! Als iemand nog een ambtenaar zoekt zullen we u zeker aanraden!;)

A&E

Op 10 jul 2018

Thea heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Een prachtige speech waarin alles in zat, serieuze zaken, een lach en een traan, het was prachtig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation