TheaTrouwt! Trouwen waar en wanneer jullie willen!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TheaTrouwt! Vraag informatie aan
Landelijk
De ceremonie op je trouwdag is een van de belangrijkste onderdelen van DE DAG.

Laten we samen bespreken hoe we jullie huwelijksvoltrekking uniek kunnen maken met ruimte voor een lach en misschien ook een traan, zodat deze onvergetelijk wordt!

Willen jullie een persoonlijke huwelijksceremonie? Woorden die over jullie gaan? Iemand die in de voorbereiding naar jullie luistert?

Dan heb je de juiste persoon gevonden!

Ik ben Thea Veldman en vind het eervol als ik jullie mag trouwen! 

Hou ook mijn Facebook en Instagram pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Steeds vaker weten mensen me te vinden voor een ceremoniele  bruiloft in België. Ook voor een engels gesproken ceremonie ben ik beschikbaar!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dorien&Hamun

Op 14 sep 2021

Dorien & Hamun – september 13, 2021 Thea is een ontzettend warm en lief mens. Ze heeft onze ceremonie leuk, grappig, warm en lief gebracht. Het contact was zeer prettig. Op onze trouwdag voelde ze aan als familie, en niet zomaar een babs. Thea, we kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar en blij we zijn met jou!

J & J

Op 22 mar 2021

Al tijdens het eerste voorgesprek was er een klik en mede hierdoor kon Thea de ceremonie persoonlijk en heel bijzonder maken! Er was ook zeker ruimte voor een bijdrage van onze kinderen, deze werden moeiteloos ingepast en de spontaniteit was geen enkel probleem. Kortom Thea heeft onze trouwceremonie onvergetelijk gemaakt!

M & J

Op 22 mar 2021

Op 19 september 2020 heb je ons getrouwd. Ondanks de coronamaatregelen was het prachtig. Dank je wel! En leuk dat je de ceremonie hebt opgenomen!

Rick & Mirjam

Op 25 mar 2019

Beste Thea, Komende zondag zijn we een half jaar getrouwd en we kijken ontzettend blij terug op de trouwdag! We willen u bedanken voor de ontspannen sfeer die u heeft neergezet tijdens de mooie ceremonie! Als iemand nog een ambtenaar zoekt zullen we u zeker aanraden!;)

A&E

Op 10 jul 2018

Thea heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt! Een prachtige speech waarin alles in zat, serieuze zaken, een lach en een traan, het was prachtig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation