Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Great Borrelnootjes Wij spelen op elke locatie en door het hele land!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Great Borrelnootjes Vraag informatie aan
Dhr. Hans Krüger
Landelijk

The Great Borrelnootjes

Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen. De muziek is akoestisch of licht versterkt en dus nooit overheersend. Het repertoire bestaat uit nummers van toen tot nu, voornamelijk Engels- maar ook Nederlandstalig, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. Qua stijl moet u denken aan fijne luistermuziek, leuke popsongs, country, jazz en rock and roll. The Great Borrelnootjes komen het best tot hun recht op een receptie, diner, bruiloft, borrel of verjaardagsfeest waarbij ze op een ontspannen en spontane manier zorgen voor een leuke sfeer. Het optreden kan mobiel of op een vaste plaats. The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land en staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en sfeervol optreden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Annemieke en Andre

Op 21 nov 2022

Het was fantastisch. Wat een geweldige muzikanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond. Mede dankzij hen was er een super leuke sfeer. Veel mensen hebben gevraagd waar we hen vandaan hadden. Kortom.. zeer voor herhaling vatbaar.

Niels en Henrieke

Op 21 nov 2022

We hebben vrijdag een geweldig leuk feest gevierd. Jullie optreden was super. Veel gasten waren enorm enthousiast over jullie!

Wicher en Margriet

Op 21 nov 2022

Wij hebben gister echt een fantastische dag gehad! Het was echt een droomdag, eentje om in te lijsten! Ook mede dankzij jullie bijdrage! Hiervoor willen wij jullie bedanken! We kregen veel positieve reacties! Jullie zetten precies de goede sfeer neer die we voor ogen hadden!

Jibbe en Nelleke

Op 21 nov 2022

Een verrassend duo die leuk muzikaal en afwisselend de avond invulde. Ze kunnen goed inschatten wanneer ze welk nummer moeten inzetten bij de situatie. Kortom ze maken er een leuk feestje van! Onze bruiloft is daardoor erg geslaagd! Nemen weinig ruimte in Voldoende volume Leuke afwisselende nummers

Tesla & Johan

Op 22 aug 2018

The great borrelnootjes speelden op onze trouwerij. Wat een geweldig duo!! Spontaan, los en heerlijke muziek, zowel als achtergrond als als dansmuziek! Ze speelden oa tijdens het maken van onze dagfoto's, alle familie en vrienden staan dansend, lachend en met een brede glimlach op de foto! Zeker een aanrader om je trouwerij een extra'tje te geven!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation