Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Differences Events Geheel naar jullie wensen

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Differences Events Vraag informatie aan
Dhr. Dhr. Marcel van Lith
Laan van het haantje 48
2288 GT Rijswijk

Jullie trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen zijn in jullie leven en daar hoort natuurlijk een feest bij. Daarom willen jullie natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en de gasten niet snel zullen vergeten.

Om de stress van de dag zelf te verminderen zullen we vooraf alles rustig doorspreken. Wanneer jullie behoefte hebben aan een persoonlijke afspraak dan is dat bij ons zeker mogelijk. We bespreken dan jullie behoeftes qua licht en geluid en onze mogelijkheden. De muziek is natuurlijk van groot belang op een goede feestavond. Daarom willen we ook graag jullie favoriete muziek weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Door onze grote muziek collectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus één groot feest van maken.

Beluister ook eens onze mix op Soundcloud. Zo krijgen jullie een goed beeld hoe wij kunnen draaien.

Breng ook eens een bezoek aan onze website www.thedifferences.nl en hopelijk spreken we jullie snel.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Suzanne

Op 03 apr 2024

Fijne communicatie en een topfeest gehad! De DJ voelde goed aan welke muziek onze gasten en wij leuk vonden, waardoor de dansvloer de hele avond vol stond.

Lisanne

Op 03 apr 2024

Fijne communicatie en goede afspraken gemaakt. Alles volgens afspraak verlopen en echt een hele leuke avond gehad!! Zeker aan te raden

Stephanie

Op 07 may 2020

Deze toppers hebben ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke avond hebben gehad!

Irma

Op 07 may 2020

Wat hebben jullie er een tof feest van gemaakt afgelopen vrijdag! Prima in gespeeld op publiek voor zowel jong als oud ! Heel veel dank daarvoor jullie zijn toppers!!!!!

Mahir

Op 05 jun 2019

Leuk en spontaan, denken enorm mee en zijn super flexibel. Maar het aller belangrijkste, ze draaien geweldig! Zelf hadden we nogal wat wensen wat betreft muziek en hier hebben ze enorm goed op ingespeeld. Iedereen heeft de avond van zijn leven gehad.

Robert Jan en Roxanne

Op 23 aug 2018

Deze mannen hebben er (mede) voor gezorgd dat onze bruiloft echt vanaf het begin af aan 1 groot feest was! Ze voelden heel goed het publiek aan en dit zorgde er voor, dat iedereen continu los ging op de dansvloer! Al bij het informatief gesprek vooraf hadden we een goed gevoel en die hebben ze waar gemaakt. O ja, een aanrader: de fotobooth!!! wat hebben we daar een plezier mee gehad (ook achteraf! ;)) Bedankt voor alles! mvg, Robert Jan en Roxanne

Linda

Op 06 jun 2018

Op 16 maart hadden wij ons bruiloftsfeest. In het begin stond er muziek zacht aan. En na onze openingsdans kon het feest beginnen! Er werd erg goed gekeken naar wat de mensen wilden en werd daar goed op ingespeeld. Verzoeknummers werden goed behandeld, het was super leuk! Ook het feestgastenboek was een succes. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation