Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tessa Manu Photography Tijdloze herinneringen....

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tessa Manu Photography Vraag informatie aan
Mevr. Tessa Manu Mul
Groningen/Landelijk

EEN UNIEKE TROUWREPORTAGE
Een bijzondere trouwreportage draait helemaal om jullie verhaal en de liefde die tussen jullie bloeit. Aangezien de trouwdag vaak wordt bestempeld als een van de mooiste dagen in iemands leven, is het van onschatbare waarde om deze in alle detail vast te leggen. Als trouwfotograaf ben ik bij de belangrijkste momenten van de dag. Soepel beweeg ik mij van plek naar plek om de mooiste momenten met mijn camera te vangen: onbevangen en puur - daar hou ik van. Zo zie ik hoe je oma teder met je neefje knuffelt, wanneer een goede vriend(in) emotioneel wordt tijdens de toespraak, en hoe de kinderen aan het snoepen zijn van de bruidstaart. Deze momenten in combinatie met mooie plaatjes van de bloemstukken, trouwringen en decoraties, worden tijdloze herinneringen aan deze prachitge dag.
 
NATUURLIJKE TROUWFOTOGRAFIE
De stijl van mijn trouwfotografie is natuurlijk, romantisch en vooral vol authenticiteit. Ik ben erg avontuurlijk aangelegd en fotografeer dan ook het liefste in de natuur. Trouwen in het bos, een boomgaard, op het strand of bij een prachtige glazen kas? Daar gaat mijn fotografie hart sneller van kloppen! Samen gaan we op zoek naar de mooiste achtergronden voor jullie portretten. Ik deel handige tips die jullie helpen om ontspannen en natuurlijk voor de camera te staan, zodat ik jullie liefde zo authentiek mogelijk kan vastleggen.
 
VERLOVINGSSHOOT
Het is van harte aan te raden om voor de bruiloft al een keer samen voor de camera te staan. Bonus: dan hebben jullie gelijk mooie foto's om te delen op de uitnodingen of op social media. Bij bruiloft boekingen vanaf 8 uur krijgen jullie een gratis verlovingsshoot! Bij kortere boekingen geldt een korting. 

HEB IK JULLIE ENTHOUSIAST GEMAAKT?
Leuk! Dan kunnen jullie hiernaast mijn beschikbaarheid opvragen. Binnen 24 uur ontvangen jullie antwoord met mijn trouwbrochure en een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen mij boeken vanaf minimaal 4 uur tot aan de hele dag, of zelfs weekend. Ik ben beschikbaar in Groningen, Drenthe, Overijssel en de rest van Nederland en reis graag voor bruiloften. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Bekijk hier mijn portfolio!

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roderik

Op 02 jan 2024

Tessa heeft prachtige fotos gemaakt tijdens onze bruiloft. Er was een goede klik met Tessa. Communicatie is uitstekend. Ze bereid zich goed voor, luistert goed naar onze wensen en stemt alles in weinig woorden af. De foto's zijn erg natuurlijk, met aandacht voor details en de omgeving. Precies wat wij wilden!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation