Taverne Meer en Bosch

(1)

Beoordeel

Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle Restaurant, met zijn uitgelezen à la carte- en wijnkaart en wisselende menu’s.

Kom genieten bij Taverne Meer & Bosch

Vlakbij het strand van Kijkduin, verstopt in een park met eeuwenoude bomen, bevindt zich een verborgen parel voor liefhebbers van de klassieke keuken. Bij Meer & Bosch worden gerechten in sommige gevallen nog aan tafel bereid. En om een diner compleet te maken is er een uitgebreide wijnkaart. Kom ook genieten in het sfeervolle restaurant, in de Franse binnentuin of op het zonnige terras.

U kunt à la carte lunchen of dineren, maar ook groepen zijn van harte welkom om van een overheerlijk vast menu te genieten. Geeft u de voorkeur aan een buffet of wilt u een intiem diner, high tea of receptie in één van onze aparte ruimtes? Zoekt u een mooie vergaderplek of een ruimte om een workshop te organiseren? Het is allemaal mogelijk. En… deze historische plek is ook een officiële trouwlocatie.

Meer en Bosch is al decennialang een familiebedrijf. De passie voor lekker eten staat altijd centraal en de familie Simons is ook trots op de unieke locatie. De boerderij verrees aan het einde van de zeventiende eeuw, maar werd in 1966 door een brand verwoest. Onder toezicht van Monumentenzorg is Meer & Bosch – gelukkig – in oude luister hersteld. U bent er dagelijks vanaf 10.00 uur van harte welkom.

Trouwen

Meer en Bosch is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat het mogelijk is om alle feestelijkheden bij ons te organiseren; het geven van het ja-woord, een receptie, een feestavond of een diner. Goed om te weten: het park leent zich ook uitstekend voor een trouwreportage. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van uw trouwdag bij ons te organiseren

Klik hier voor een 360 graden view.

070-3257748

Adres: Heliotrooplaan 5 2555 MA Den Haag

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Lucy

5

op 21-06-2018

25 jarige bruiloft gevierd. Diner geweldig, super aardig personeel, 's avonds disco met dj geen probleem. TOP avond gehad!

Ga naar een verwante categorie

Heliotrooplaan 5

2555 MA Den Haag

070-3257748