Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tap Trouwvervoer Een zorgeloze trouwdag begint bij Tap!

11 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tap Trouwvervoer Vraag informatie aan
Dhr. Job Tap
Amersfoort

Of je nu op zoek bent naar een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio kiest, Tap-trouwvervoer heeft het allemaal. Naast verschillende Rolls Royce’s kunt je o.a. ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick Roadmaster bij Tap trouwvervoer terecht.

Onze trouwauto’s:

Bentley MK VI
Buick Roadmaster
Daf 33 Variomatic
Lincoln Twelve 1948
Rolls Royce Silver Cloud III
Rolls Royce Silver Shadow II
Volkswagen Kever Cabrio
Buick Electra 225 uit 1964

Na een telefonische afspraak laten wij jullie graag onze bruidswagens zien in onze showroom in Amersfoort. (evt. in de avond of op zaterdag ook mogelijk) Wij nodigen jullie van harte uit onze website te bezoeken via deze link

Fotocredits:
Dita van Gent Fotografie
Dario Endara Photography
Danielle Blokland

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fernanda & Dennis

Op 25 jan 2024

Op onze trouwdag werden we opgehaald door een Rolls Royce Silver Cloud III. Een mooie klassieke auto in zeer goede staat. Dit in combinatie met een geweldige service en zeer behulpzame chauffeur maakte onze trouwdag extra bijzonder. Contact hebben wij van begin tot eind als zeer prettig ervaren. TAP trouwvervoer werkt zeer professioneel, je merkt aan alles de jarenlange ervaring die zij hebben. Hartelijk bedankt en speciaal aan onze chauffeur voor de bijdrage aan deze geweldige dag.

Tommy & Dominique

Op 25 jan 2024

De entree op onze bruiloft met de Rollls Royce 20/25 van Tap was geweldig! De auto was in uitmuntende staat, echt geweldig en de goedlachse en meedenkende chauffeur eveneens. Zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam wat heeft bijgedragen aan een mooie entree en super mooie foto’s! De communicatie en verdere afhandeling tevens ervaren als zeer prettig! Absoluut een aanrader! Heel veel dank

Chantal & Paul

Op 25 jan 2024

Trouwvervoer op onze bruiloft was geweldig en zorgeloos! Frans heeft ons gereden die dag en was de rust zelve! Hij was overal op tijd, dacht goed mee en het was heel relaxt! De auto (en natuurlijk ook Frans zelf) was keurig verzorgt! Helemaal niets op aan te merken! Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan ons huwelijk!!

Marcel & Mariela

Op 25 jan 2024

Wat een onvergetelijke dag was onze trouwdag. En dit begon al met het worden opgehaald door de chauffeur van de fa. Tap Trouwvervoer. Omdat de chauffeur ruim op tijd bij ons huis aanwezig was, kwam hij met het idee, om naar de mooie locatie “de Koppelpoort” in Amersfoort te rijden voor onze foto reportage. Onderweg hier naar toe, heel veel bekijks door de mooie Rolls Royce Silver Cloud. Hierna naar het gemeentehuis toe. En ook daar waren onze gasten blij verrast door deze mooie auto. Wij willen de fa. Tap Trouwvervoer, en in het bijzonder onze chauffeur bedanken voor het nog mooier maken van onze trouwdag.

Myriam & Dirk

Op 25 jan 2024

Nog lastig om te kiezen tussen al die mooie wagens. Keuze viel toch op de Rolls Royce Silver Shadow II. Wat opviel was de professionele vriendelijke houding van Tap. “Laat maar aan ons over. Komt allemaal goed.” Een belofte die helemaal werd waargemaakt. 4 dagen voor de trouwdag nog even een geruststellende reminder dat Tap ons niet vergeten was. De chauffeur was ruim op tijd. De rust zelve. Wat een leuke man. Voor ons natuurlijk een heerlijke rit. Een luxe tour. In zo’n wagen heeft een bruidspaar zeker bekijks. Na het gemeentehuis rustig naar een mooi park gereden voor wat foto’s. Daarna rustig naar de feestlocatie. Een trouwdag kent verschillende hoogtepunten. De jurk, de ceremonie, het ja-woord, de ringen, de bruidstaart. En zeker ook de stijlvolle Rolls. Hartelijk dank voor het geweldig goed verzorgde vervoer. Tap, Top!

Fam. Kuijper

Op 25 jan 2024

Wat een fantastisch mooie Rolls Royce en net zo’n fantastische chauffeur. Door de weersomstandigheden hebben wij lastminute Tap-trouwvervoer gevraagd een uurtje eerder te komen, geen probleem! Ze waren er een uurtje eerder. Job was ontzettend enthousiast, dacht mee in alle mogelijkheden voor de mooiste shots tijdens de fotoshoot. We hebben ontzettend gelachen. Job, je hebt de ochtend op onze trouwdag echt een stukje mooier gemaakt, dank daarvoor! Je handgeschreven kaartje die we via de post ontvangen hebben bewaren wij voor altijd.

L.M.A.

Op 25 jan 2024

Hele goede service, echt een aanrader! De auto was prachtig en zorgde voor een schitterende aankomst en mooie foto's om op terug te kijken. Naast de auto kregen we er ook nog een hele aardige chauffeur bij die meedacht, behulpzaam was en ons op ons gemak stelde.

Dennis

Op 25 jan 2024

We hebben voor onze trouwdag de Rolls Royce Silver Cloud gereserveerd. Naast dat dit een zeer mooie auto is was de service die we erbij kregen geweldig. Het contact met TAP is van begin tot eind zeer aangenaam geweest een professioneel bedrijf met zeer veel ervaring. Dit in combinatie met een aardige zeer ervaren chauffeur maakte onze trouwdag extra speciaal. Bedankt TAP en aan onze chauffeur Job.

Anoniem

Op 25 jan 2024

Bij onze bruiloft hebben wij Tap trouwvervoer ingeschakeld. Zij wilden voor ons rijden met een chauffeur en waren vanaf het begin enorm enthousiast. Zelfs van de mails werden wij enthousiast. Op de dag zelf kwam chauffeur Theo ons ophalen. Theo, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken. U dacht mee met de fotograaf tijdens het maken van de foto's met de auto en hielp oma van de trap af bij de trouwlocatie door haar een arm te geven. Theo heeft mede onze dag helemaal geweldig gemaakt. Bedankt!!

Anja

Op 25 jan 2024

We hebben voor het 60-jarig huwelijksfeest van onze ouders een prachtige oude Lincoln gehuurd bij de firma TAP. Dit is helemaal super verzorgd, waarbij op een fijne manier rekening is gehouden met de gezondheid van onze ouders. En wat een leuke reacties en bekijks trek je met deze auto. Niet alleen de service, maar ook de auto is een aanrader voor als je iets te vieren hebt.

Stephan

Op 25 jan 2024

Wat hebben wij genoten van de service van Tap Trouwvervoer. De Chauffeur kwam keurig op tijd voorrijden en haalde de bruid op om naar de First Look locatie te rijden. De chauffeur dacht ook heel erg mee gedurende de dag. Vooraf had ik een overzicht gemaakt met tijden en locaties, overal was hij stipt op tijd aanwezig. Hij was heel discreet en netjes, er is ook veel gelachen tijdens de ritten. De Chauffeur was erg meedenkend en behulpzaam (de bruid had het gevoel dat ze een butler had). Al met al was het ver boven verwachting!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation