Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Smash Visuals Beleef uw mooiste dag nog een keer met een levendige herinnering...

14 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Smash Visuals Vraag informatie aan
Dhr. Wietse Bijlstra
Waling Dykstrastrjitte 6
9151 JK Holwerd

Jullie trouwdag is een heel bijzondere dag die het verdient om op een zorgzame en mooie manier gefilmd te worden, zodat je er later nog vele malen van kunt genieten. Een levendige herinnering van beelden, stemmen, geluiden en van gebeurtenissen die jullie niet hebben gezien.

Professionele apparatuur

Door het gebruik van professionele apparatuur zijn beeld en geluid van hoogwaardige kwaliteit. De plechtigheden worden met 2 camera's en een externe microfoon vastgelegd, zodat je een dynamische film krijgt en geen enkel belangrijk moment verloren gaat.

Goed voorbereid

We proberen ons werk zo onopvallend mogelijk te doen, zijn gepast gekleed en hebben oog voor detail. In een kennismakingsgesprek wordt het draaiboek besproken en kunnen jullie eventuele wensen kenbaar maken.

Ruime ervaring

We hebben al vele bruiloften gefilmd en gemonteerd tot volle tevredenheid van alle bruidsparen. Vooral de videoclip, waarin de dag in een paar minuten voorbij komt flitsen en jullie zelf je favoriete muzieknummer mogen uitkiezen, is erg populair om vrienden en familie te laten zien.

Een bruidsfilm al vanaf € 350,-!

Een professionele trouwfilm is er voor ieder budget. Daarom hebben we verschillende pakketten samengesteld zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Friso & Elly

Op 15 sep 2022

We hebben de compilatie en clip gezien. We vinden het resultaat geweldig leuk geworden. Dank je wel

Allart & Mirjam

Op 15 sep 2022

We hebben de film ontvangen. Het ziet er erg goed uit! Leuk om alles weer terug te zien! Je hebt er een hele mooie compilatie van gemaakt waar we nog lang van kunnen genieten!

Hans & Carmen

Op 15 sep 2022

Ik heb de videoclip op facebook gezet en heb zoveel complimenten gehoord, en zelfs mensen die tranen in de ogen kregen. Dus goed gedaan Wietse. Zelf vind ik de muziek heel mooi, en het moment dat Esmee-louise in de camera kijkt. hartelijk dank voor de geweldige films, echt weer een wouw effect. We hebben weer even genoten van onze mooie dag op 11-12-13.

Manfred & Jetske

Op 15 sep 2022

De DVD’s zijn geweldig. Prachtig om de beelden weer te zien en Muriël krijgt er geen genoeg van. Iedere dag moet één van de DVD’s even draaien. Kortom, we kijken iedere dag weer even naar de trouwdag.

Jeroen & Arjet

Op 15 sep 2022

Langs deze weg hartelijk dank voor de videoreportage die je voor ons hebt gemaakt op onze trouwdag. We zijn er erg blij mee. Het geluid is heel duidelijk en de beelden eveneens. Voor ons een hele waardevolle herinnering. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Johan & Coby

Op 15 sep 2022

Wow! wat leuk, erg mooi gedaan!! We hebben de DVD gisteren bekeken en vonden het helemaal super !! Ontzettend bedankt! Ook de DVD hoes en de cd-sticker :-) Voor nu en voor later vinden wij dit een prachtige herinnering. De factuur hebben we vanochtend naar jou overgemaakt. Heel fijn weekend en zullen jou bij vrienden en kennissen aanbevelen, je weet het maar nooit...

Lars & Joy

Op 15 sep 2022

Hallo Wietse, Wij kijken met heel veel plezier terug op onze fantastische dag van afgelopen woensdag! We hebben het grootste deel van de dag amper gemerkt dat je aan het werk was, super gedaan!

Johan & Linda

Op 15 sep 2022

Wij hebben gisteravond nog de dvd gezien. Het is heel mooi geworden. Perfect. Bedankt nogmaals.

Louw en Martine

Op 28 jul 2020

Wat hebben we 15 mei 2020 een prachtige dag gehad ondanks het coronavirus. We zouden eerst alleen een fotograaf laten komen maar doordat niet iedereen bij onze dag aanwezig kon zijn, hebben we de keus gemaakt om het ook te laten filmen. En wat zeggen bewegende beelden zoveel meer als aleen een foto. Het contact vooraf verliep prettig en tijdens de dag hebben we bijna niet gemerkt dat je aanwezig was. Dankzij de film hebben we de hele dag nog meerdere keren kunnen herbeleven. Hartelijk dank daarvoor ! Liefs, Louw en Martine

Lousanne

Op 23 jul 2020

Wat was 27 augustus 2016 voor ons een bijzondere dag. Wij zijn zo blij dat jij er de hele dag bij bent geweest met je camera's. Super gezellig, met een "doe maar lekker gewoon" mentaliteit. De videoclip is fantastisch geworden, precies zoals de dag was! En de lange versie, ja daar kunnen we ook nog vaak naar kijken met familie en vrienden. Wietse, onwijs bedankt voor je inzet!

Joeri & Leonie

Op 23 jul 2020

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad. Maar inderdaad... Wat vliegt zo 'n dag voorbij! Daarom erg blij dat we de dag door wietze hebben laten vastleggen. Fijne samenwerking gehad met wietze. Ook het contact voor tijdens en na de bruiloft was erg prettig. Het kon niet beter! Een echte aanrader! Vandaag de DVD ontvangen. 22 juni getrouwd en nu al in huis! Aangezien manlief 3 weken na de bruiloft op uitzending ging, en nu dus nog weg is. Was wietze zo lief de videoclip ook per mail te sturen! Super fijn dat er mee gedacht word! Zo konden we in ieder geval alle 2 de video clip bekijken. Nu wachten op de terugkomst van mijn man zodat we samen de lange versie kunnen kijken. ( hopelijk houd ik het zolang nog vol, na het zien van de korte versie NIEUWSCHIERIG) Wietze namens ons, Heel erg bedankt voor alles! Je bent een pro!

Martijn & Jolinda

Op 02 jul 2019

We hebben genoten van de film Wietse! Super gedaan, we zijn er erg blij mee! Ontzettende bedankt voor je werkzaamheden, je bent een hele fijne videograaf!

Luut & Jantje

Op 08 nov 2018

Ontzettend mooi hoor de DvD van ons trouwen... Zo beleef je de hele dag weer opnieuw, je hebt 2 stuks toegestuurd graag zou ik nog een exemplaar willen. Mooi voor de beide jongens wanneer ze ooit op hun zelf gaan wonen. SUPER BEDANKT!! Groetjes Luut en Jantje

Marjan & Paul

Op 14 jun 2018

We kijken met ontzettend veel plezier terug op onze trouwdag!! We zijn ook erg blij dat we voor jullie (jij en Gerjanne) hebben gekozen om onze dag vast te leggen.Niet alleen om de professionaliteit maar ook om jullie ontspannen/ongedwongen houding. We hebben vanuit verschillende hoeken positieve reacties ontvangen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation