Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

SKYFLY we are entertainment Alles is mogelijk behalve een lege dansvloer!

5 (18 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

SKYFLY heeft al meer dan 21 jaar aan feestervaring en is gespecialiseerd in het organiseren van trouwfeesten. Wij beschikken over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle DJ shows met ervaren en professionele allround bruiloft DJ's. Ben jij nog een zoek naar een bruiloft DJ? Kijk op www.skyfly.nl

Met SKYFLY wordt het zeker een geslaagd feest! SKYFLY matcht de DJ altijd aan de hand van de muziekwensen en voorkeuren van het bruidspaar. Met een gemiddelde beoordeling van 9.7 sterren kunnen wij garanderen dat we een hoge service bieden en 100% dansgarantie. 

Naast een DJ bieden wij natuurlijk ook live entertainment. Denk eens aan een combinatie DJ met saxofonist, zangeres, pianist of percussionist. Een zanger met gitaar of piano behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je all-in gaan met jullie feest? Het huren van een band in combinatie met een DJ zorgt voor een knalfeest! Samen zetten zij de zaal op zijn kop. 

Service en zekerheid
SKYFLY streeft ernaar binnen 12 uur antwoord te geven wanneer je contact met ons opneemt. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Dankzij onze vervangende DJ service beschikken we in geval van nood over een back-up DJ. Zo kan het feest altijd doorgaan, en hoeft niemand te stressen. Dat is wel zo prettig!

Meer weten? Neem contact met ons op! 

Kennismaken?
Wil je meer weten over de opties die SKYFLY biedt en hoe we jullie speciale dag kunnen afsluiten met een knalfeest? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in. We vinden het leuk om persoonlijk kennis te maken en verwelkomen jullie graag in onze showroom in Dordrecht of Hengelo. Online een meeting inplannen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Vanaf het allereerste contact tot na het feest. 

Meer lezen over SKYFLY?  Bekijk de advertorial

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marloes

Op 07 dec 2023

Wat zijn wij blij met de keuze voor Skyfly voor onze bruiloft! Het contact was vanaf het begin af aan erg fijn. Persoonlijk, duidelijk en professioneel. De match met DJ Kevin kon niet beter. Hij begreep onze wensen en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk heeft hij er een top avond van gemaakt! Het was een fantastisch feest waarbij iedereen los ging op de dansvloer door de goede muziek. De sfeer was erg goed. Ik zou Skyfly, en in het bijzonder Kevin zeer zeker iedereen aanbevelen!

Jeremy

Op 07 dec 2023

Vanaf het eerste contact met zowel SKYFLY als de DJ blijkt dat dit veel professionaliteit uitstraalt. Er wordt duidelijk aandacht genomen voor je en goed naar de wensen geluisterd. Wanneer je gekoppeld wordt aan een DJ kan je dit ook nog veranderen wanneer er geen klik is, dus je krijgt niet zomaar iemand aangewezen. En dan onze DJ Kevin, wat een gezellig en leuk persoon is dit, ik zou hem zeker aanraden! Hij luisterde goed naar onze wensen, vroeg dingen waar wij zelf niet over na hadden gedacht en gaf tips. Het contact is goed verlopen en wij hebben een top feest gehad!

Patrick

Op 07 dec 2023

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met SkyFly. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Tijdens het feest van onze bruiloft heeft de DJ goed gedraaid. Hij voelde de groep goed aan en kwam vervolgens met de juiste nummers! Fantastisch!

Jeffrey

Op 07 dec 2023

Het inhuren van Skyfly voor onze bruiloft was absoluut een topkeuze! Het contact verliep snel en fijn, we werden volledig ontzorgd, en de DJ (René) maakte er precies het feest van waarop we hoopten!

Corné & Sofieke

Op 07 dec 2023

Vanaf het eerste contactmoment (face to face) is alles goed geregeld. Door in Dordrecht langs te gaan heb je snel een eerste indruk van welke mogelijkheden en opstellingen er zijn. Fijn is ook dat SKYFLY met heel veel locaties reeds bekend is en zo ook kan adviseren in het type belichting dat de locatie nodig heeft. Less is soms more. In het beste geval hebben zij reeds beeldmateriaal van jouw feestzaal en dit is een extra plus, omdat je zo een beetje weet wat je kan verwachten. Er werd daarnaast altijd snel gereageerd op emails of vragen. Extra leuk is de persoonlijke pagina van SKYFLY zodra je een overeenkomst bent aangegaan. Hierop loopt een timer die aftelt naar jouw bruiloft. Ook het contact met onze DJ (DJ Kevin) verliep heel soepel, nadat we op basis van onze muziekwensen aan elkaar waren gekoppeld. Gelijk bij het kennismakingsgesprek was de klik voelbaar. DJ Kevin voelt daarnaast het publiek en de avond perfect aan. Vooraf hadden wij aangegeven wat we graag luisteren, maar ook wat we van de avond hoopten te verwachten. Hierbij door ons aangegeven dat de avond voor ons geslaagds is als ook onze gasten aangegeven een mooi feestje te hebben gehad. Dit is zeker het geval geweest. Alléén maar complimenten aan zijn adres om ons feest onvergetelijk te maken. We kunnen SKYFLY en DJ Kevin dan ook bij iedereen aanbevelen!

Quinten

Op 14 jan 2021

Frits heeft ons feest uitstekend in beweging gebracht. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij willen en heeft dit goed doorgezet tijdens het feest. Dit geldt het zelfde voor de uitstraling. Goede opbouw van de show en de verzoeknummertjes heeft hij mooi ge mixed.

Tommy

Op 14 jan 2021

Super bedankt voor alle flexebiliteit en geduld tijdens deze gekke tijden! We hebben een top feest gehad, mede dankzij jullie!

Chiel

Op 14 jan 2021

Vanaf het eerste contact hebben wij de begeleiding van Sky Fly als zeer positief ervaren. Op het feest zelf kregen wij voor het einde al complimenten van onze gasten over de muziek en sfeer. Ondanks de corona maatregelen heeft de DJ er voor gezorgd dat de sfeer er goed in zat en wij het feest als top hebben ervaren!

Ivar

Op 14 jan 2021

Ondanks de vreemde tijd om te trouwen. heeft Sky Fly en DJ Patrick voor een onvergetelijke avond gezorgd.

Pascal

Op 14 jan 2021

Ondanks de vele voorbereidingen en corona, hebben we een geweldige avond gehad. De huishoudens konden gewoon dansen en de muziek die Dj had gekozen kwam goed aan bij gasten. Absolute aanrader

Wendy

Op 14 jan 2021

Fantastisch geregeld!

Danique

Op 09 jan 2020

DJ Harold was in 1 woord GEWELDIG! Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en wist de hele avond de dansvloer te vullen. Het was een topfeest dankzij hem. Wij zouden dj Harold zeker aanraden aan andere bruidsparen.

Ingeborg

Op 09 jan 2020

Erg blij met de keuze voor Skyfly: snel en makkelijk contact, heldere communicatie en fijne werkwijze. Ook blij met de keuze van Skyfly voor onze DJ Michel, want wat hebben we genoten! We wilden een dansfeest met muziek in echt allerlei uitersten en dat is meer dan gelukt! Stem kwijt, spierpijn en nat van het zweet...maar man...man... WAT EEN FEEST! Bedankt!

Emy

Op 30 apr 2019

Voor ons trouwfeest skyfly ingeschakeld. Wij kwamen het bedrijf tegen op de trouwbeurs in Utrecht. Na een gesprek in Amsterdam hadden wij een goed gevoel over skyfly. Alles lijkt te kloppen bij dit bedrijf! Skyfly heeft ons met een dj voor ons feest gematcht op basis van onze achtergrond en muzieksmaken. Een week voor het feest nam dj Dennis Piet persoonlijk contact op met ons om de laatste punten door te nemen. Ondanks wat tegenslagen op locatie voor de dj kregen wij een heerlijk feest. Zeer leuke dj met prima apparatuur!! Ons feest is zeer geslaagd bij skyfly en niet duur! Voor een volgend feest boeken wij weer hier. Een aanrader!

Aukje

Op 27 nov 2018

Wat een feest heeft DJ Ruben van onze bruiloft gemaakt. De dansvloer is niet leeg geweest. Alle voetjes waren van de vloer. Bedankt voor deze onvergetelijke avond!!!!

Marissa & Pepijn

Op 28 aug 2018

Dankzij Dj Remon een geweldig feest gehad! Wij kregen na de ontzettend warme dag nieuwe energie van de muziek! De foamsticks waren erg leuk, Iedereen had er wel 1 in de hand! Wil je een top feest? Boek dan zeker SKYFLY want die maken je feest helemaal af! :-)

Anneke & Bas

Op 28 aug 2018

Ontzettende mooie en leuke avond gehad! Ook de muziek was perfect afgestemd op de mensen en de sfeer. Ook de saxofonist is een aanrader! Iedereen vond het geweldig. De dj heeft zelfs nog mijn zusje/schoonzusje netjes thuisgebracht naar Enschede! Wat een service! Superavond gehad!

Jesper

Op 04 jun 2018

Wat een top DJ kregen we toegewezen bij SkyFly! Het feest was echt een gigantisch succes. Iedereen ging helemaal los, zelfs mensen waarvan we het niet verwacht hadden. De DJ speelde heel goed in op het publiek en kon goed aanvoelen wanneer het tijd was voor een andere plaat. Je kon ook zien dat hij er zelf heel veel lol in had en passie heeft voor zijn werk. De DJ booth zag heel gaaf uit. We hebben gekozen voor de basic opstelling met extra LED uplights, maar dit zag er echt super luxe uit. Ook de voorbereidingen waren heel goed verlopen. Het oriëntatie gesprek was ook heel fijn verlopen. Patrick nam echt de tijd voor ons en kwam met hele goede suggesties. De DJ belde netjes op tijd voor de grote dag om nog even de laatste dingen door te nemen. Ook de bierviltjes waar de gasten hun verzoeknummers op aan konden vragen was een heel leuk idee. We kregen van onze gasten alleen maar complimenten over de DJ en de muziek.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation