SKYFLY we are entertainment Alles is mogelijk behalve een lege dansvloer!

5 (13 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

SKYFLY we are entertainment heeft al meer dan 20 jaar ervaring en de beschikking over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle DJ shows met ervaren allround bruiloft DJ's. SKYFLY brengt een professionele show op meer dan zeshonderd feesten per jaar. Interesse? Kijk op www.skyfly.nl

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken altijd met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en muzikanten. De bruiloft DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.

Service en zekerheid

Wij zijn continu bereikbaar via de mail. Binnen enkele uren volgt er een passend antwoord. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Bij ziekte beschikken we altijd over een vervangende DJ of entertainer die ook goed bij de wensen past.

Meer weten? Neem snel contact met ons op! www.skyfly.nl/kennismaken

Kennismaken?

Wij organiseren maandelijks kennismakingsavonden op diverse locaties in Nederland, waar jullie natuurlijk van harte welkom zijn en jullie je kunnen laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY. In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie muziekkeuzes, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en alle belangrijke ins- en outs. Op deze manier stellen we samen met jou de meest geschikte show samen en bepalen we de juiste bruiloft DJ voor op jullie feest.

Meer lezen over Skyfly?  Bekijk de advertorial

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Quinten

Op 14 jan 2021

Frits heeft ons feest uitstekend in beweging gebracht. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij willen en heeft dit goed doorgezet tijdens het feest. Dit geldt het zelfde voor de uitstraling. Goede opbouw van de show en de verzoeknummertjes heeft hij mooi ge mixed.

Tommy

Op 14 jan 2021

Super bedankt voor alle flexebiliteit en geduld tijdens deze gekke tijden! We hebben een top feest gehad, mede dankzij jullie!

Chiel

Op 14 jan 2021

Vanaf het eerste contact hebben wij de begeleiding van Sky Fly als zeer positief ervaren. Op het feest zelf kregen wij voor het einde al complimenten van onze gasten over de muziek en sfeer. Ondanks de corona maatregelen heeft de DJ er voor gezorgd dat de sfeer er goed in zat en wij het feest als top hebben ervaren!

Ivar

Op 14 jan 2021

Ondanks de vreemde tijd om te trouwen. heeft Sky Fly en DJ Patrick voor een onvergetelijke avond gezorgd.

Pascal

Op 14 jan 2021

Ondanks de vele voorbereidingen en corona, hebben we een geweldige avond gehad. De huishoudens konden gewoon dansen en de muziek die Dj had gekozen kwam goed aan bij gasten. Absolute aanrader

Wendy

Op 14 jan 2021

Fantastisch geregeld!

Danique

Op 09 jan 2020

DJ Harold was in 1 woord GEWELDIG! Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en wist de hele avond de dansvloer te vullen. Het was een topfeest dankzij hem. Wij zouden dj Harold zeker aanraden aan andere bruidsparen.

Ingeborg

Op 09 jan 2020

Erg blij met de keuze voor Skyfly: snel en makkelijk contact, heldere communicatie en fijne werkwijze. Ook blij met de keuze van Skyfly voor onze DJ Michel, want wat hebben we genoten! We wilden een dansfeest met muziek in echt allerlei uitersten en dat is meer dan gelukt! Stem kwijt, spierpijn en nat van het zweet...maar man...man... WAT EEN FEEST! Bedankt!

Emy

Op 30 apr 2019

Voor ons trouwfeest skyfly ingeschakeld. Wij kwamen het bedrijf tegen op de trouwbeurs in Utrecht. Na een gesprek in Amsterdam hadden wij een goed gevoel over skyfly. Alles lijkt te kloppen bij dit bedrijf! Skyfly heeft ons met een dj voor ons feest gematcht op basis van onze achtergrond en muzieksmaken. Een week voor het feest nam dj Dennis Piet persoonlijk contact op met ons om de laatste punten door te nemen. Ondanks wat tegenslagen op locatie voor de dj kregen wij een heerlijk feest. Zeer leuke dj met prima apparatuur!! Ons feest is zeer geslaagd bij skyfly en niet duur! Voor een volgend feest boeken wij weer hier. Een aanrader!

Aukje

Op 27 nov 2018

Wat een feest heeft DJ Ruben van onze bruiloft gemaakt. De dansvloer is niet leeg geweest. Alle voetjes waren van de vloer. Bedankt voor deze onvergetelijke avond!!!!

Marissa & Pepijn

Op 28 aug 2018

Dankzij Dj Remon een geweldig feest gehad! Wij kregen na de ontzettend warme dag nieuwe energie van de muziek! De foamsticks waren erg leuk, Iedereen had er wel 1 in de hand! Wil je een top feest? Boek dan zeker SKYFLY want die maken je feest helemaal af! :-)

Anneke & Bas

Op 28 aug 2018

Ontzettende mooie en leuke avond gehad! Ook de muziek was perfect afgestemd op de mensen en de sfeer. Ook de saxofonist is een aanrader! Iedereen vond het geweldig. De dj heeft zelfs nog mijn zusje/schoonzusje netjes thuisgebracht naar Enschede! Wat een service! Superavond gehad!

Jesper

Op 04 jun 2018

Wat een top DJ kregen we toegewezen bij SkyFly! Het feest was echt een gigantisch succes. Iedereen ging helemaal los, zelfs mensen waarvan we het niet verwacht hadden. De DJ speelde heel goed in op het publiek en kon goed aanvoelen wanneer het tijd was voor een andere plaat. Je kon ook zien dat hij er zelf heel veel lol in had en passie heeft voor zijn werk. De DJ booth zag heel gaaf uit. We hebben gekozen voor de basic opstelling met extra LED uplights, maar dit zag er echt super luxe uit. Ook de voorbereidingen waren heel goed verlopen. Het oriëntatie gesprek was ook heel fijn verlopen. Patrick nam echt de tijd voor ons en kwam met hele goede suggesties. De DJ belde netjes op tijd voor de grote dag om nog even de laatste dingen door te nemen. Ook de bierviltjes waar de gasten hun verzoeknummers op aan konden vragen was een heel leuk idee. We kregen van onze gasten alleen maar complimenten over de DJ en de muziek.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation