Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Saskia Offerhaus - 2Marry De Zingende Trouwambtenaar. Voor een unieke, persoonlijke ceremonie.

5 (25 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Saskia Offerhaus
Landelijk

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!!

Natuurlijk denk je nu over heel veel dingen na, maar 1 ding wordt vaak vergeten: wie gaat jullie trouwen? Huh? Hebben we een keus dan?!

JA! Gelukkig wel! Want natuurlijk wil je dat je BABS een leuk, gezellig, enthousiast en betrokken trouwambtenaar is en niet zo'n stijve ambtenaar met een saai standaardverhaal over het huwelijksbootje dat alle stormen des levens moet trotseren, maar een boeiend, pakkend verhaal: JULLIE verhaal.

En daar ligt nou mijn grote kracht. In alle gesprekken die we met elkaar voeren, bij jullie thuis, op jullie huwelijkslocatie of waar dan ook, leren we elkaar steeds beter kennen. Door niet alleen te luisteren naar wat ik hoor, maar ook te voelen en te zien. Verbaal en non verbaal, het luisteren tussen de regels door. Zien wat liefde doet met mensen, de emoties die daarbij horen ook écht voelen. Dit alles vormt zich eigenlijk als vanzelf tot een verhaal met een rode draad die steeds weer terugkomt.

Wat die rode draad is? Dat kan van alles zijn: de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen, iets wat jullie tegen elkaar zeggen, een gezamenlijke interesse of hobby, iets wat in jullie huis staat of hangt, álles wat met jullie te maken heeft, gebruik ik als inspiratie om voor jullie een unieke en persoonlijke speech te maken die ik op een verrassende manier ook uitbeeld. Een speech die jullie het gevoel geeft alsof wij elkaar al járen kennen en waarvan jullie gasten zeggen: JA! Zo kennen we jullie!

Live zang/muziek met de ceremonie, borrel of receptie?

Tijdens de ceremonie is er een aantal momenten waarop je muziek kunt toevoegen. Natuurlijk kun je gebruik maken van de originele liedjes van bekende artiesten. Op youtube en spotify zijn er diverse “weddingsong” lijsten te vinden en op vrijwel elke locatie is het mogelijk om met behulp van een cd, usb-stick of via bluetooth muziek af te spelen.

Maar hoe gaaf zou het nou zijn als je die weddingsongs live gezongen en/of gespeeld hoort? Je hebt dan een enorme vrijheid om de liedjes aan te passen om de timing perfect te krijgen. Ik kan dan bijvoorbeeld ook een stukje van de tekst herschrijven zodat het liedje jullie nóg beter past.

Tijdens het tekenen van de huwelijksakte heb je dan ook de vrijheid om een liedje langer of korter te maken en het toch mooi geheel blijft. Je hebt simpelweg de vrijheid om coupletten, refreinen en instrumentale stukken aan te passen aan het verloop van de ceremonie, waardoor alles echt volledig met elkaar samensmelt.

Hebben jullie na de ceremonie een borrel of receptie en zoeken jullie daarvoor live muziek? Ook dat kan ik voor jullie verzorgen.

2Marry trouwambtenaar

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


25 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Robin

Op 09 jun 2022

Wat een dag en wat een begin van de dag door de lieve Saskia. Persoonlijk, enthousiast, vrolijk, en grappig. Het was echt een hoogtepunt van onze dag. Ze is in de voorbereiding enorm behulpzaam, reageerde snel, kwam met leuke suggesties als we die vroegen en was betrokken bij ons huwelijk. Alsof wij de enige waren die ze voltrok.

Nicky & Diego

Op 09 jun 2022

Wat een fantastische trouwceremonie hadden wij! Ontspannen, creatief en de liefde stond centraal. We hebben ontzettend veel complimenten van onze gasten gekregen en aan het einde liet Saskia ons proosten met Brugse Zot, gezien onze hobby. Echt de kers op de taart!

Patrick & Jacqueline

Op 09 jun 2022

Wat een ongelofelijk lief en warm mens ben jij!! Je hebt oog voor alles en iedereen, de kinderen heb je er helemaal bij betrokken en je hebt ons zoveel tips gegeven voor dingen waar we helemaal niet aan gedacht hebben. Ook onze gasten vonden het fantastisch, je was écht één van ons! Jammer dat we maar 1x trouwen, maar we blijven je volgen! Dankjewel voor alles lieve Saskia!!

Desmond & Priscilla

Op 09 jun 2022

Saskia heeft het zo leuk gedaan, we hebben ook heel veel complimenten gehad van onze daggasten. Ze maakte het heel persoonlijk en kom daarnaast ook nog eens super mooi zingen! Helemaal top.

Thom & Demi

Op 09 jun 2022

Wat een top vrouw!! Saskia is een lief en mooi mens. Denkt helemaal mee met je met alles. De communicatie was ook heel fijn met haar. We hebben een ontzettende leuke ceremonie gehad waarbij onze daggasten bij ons aangaven; 'wat een leuke babs en wat heeft ze het leuk gedaan'. Kortom, wil je geen saaie trouwambtenaar en wil je heel veel plezier hebben in je ceremonie? SASKIA IT IS!!!

Herman & Bianca

Op 09 jun 2022

Saskia was onze Trouwambtenaar, en wat was het top. Eigenlijk door ongeluk (het 3 keer verplaatsen van onze bruiloft) omdat onze 1 gekozen Trouwambtenaar niet op onze nieuwe datum kon, werd ons Saskia voorgesteld. Oh en wat waren we blij, na ons eerste contact voelden het voor ons gelijk goed. Wij gingen eindelijk na 24 jaar trouwen en Saskia heeft deze dag voor ons onvergetelijk gemaakt . We kregen huiswerk, heel veel huiswerk maar wat was dat onwijs leuk om te doen. Ze heeft er zo'n mooi verhaal van gemaakt en gewoon precies omschreven wie en hoe wij zijn. Onze kinderen (15 en 12 jaar) heeft ze ook zo mooi betrokken tijdens de ceremonie want het was niet alleen onze dag maar ook hun dag. Ik zou willen dat ik dit moment over zou kunnen doen ik zou er niks aan veranderen. Het was voor ons perfect met een lach en een traan. Saskia super bedankt dat je deze dag voor ons onvergetelijk hebt gemaakt dat was dankzij jou.

Ad (ceremoniemeester)

Op 10 apr 2022

Het was een feest om met Saskia te voorbereidingen te doen, zo spontaan en hartelijk. Het huwelijksfeest zelf werd mede dankzij Saskia een topper. Tijdens de ceremonie praat ze niet alleen zelf, maar betrekt ook op een hele leuke manier de bruiloftsgasten erbij, wat ook zeer gewaardeerd werd door door gasten. Het was zeker geen saaie ceremonie, maar een fantastisch begin van een mooi huwelijksfeest. Bedankt Saskia!!!

Thom & Demi

Op 25 oct 2021

"Wat een top vrouw!! Saskia is een lief en mooi mens. Denkt helemaal mee met je met alles. De communicatie was ook heel fijn met haar. We hebben een ontzettende leuke ceremonie gehad waarbij onze daggasten bij ons aangaven; 'wat een leuke babs en wat heeft ze het leuk gedaan'. Kortom, wil je geen saaie trouwambtenaar en wil je heel veel plezier hebben in je ceremonie? SASKIA IT IS!!!"

Baris & Silvana

Op 25 oct 2021

"Saskia, wat een geweldige vrouw is dat!! Vanaf het eerste contact moment wisten wij al gelijk dat we jou wilde als Trouwambtenaar! Saskia luisterde naar al jou wensen en geloof me, ze zorgt er echt voor dat iedereen zich bij de ceremonie betrokken voelt. Ze denkt in alle opzichten met je mee en alhoewel de zenuwen door mijn lijf gierden voelde ik me zo op me gemak door Sas. Woorden schieten tekort voor de prachtige dag die wij gehad hebben mede dankzij Saskia 27-08-2021."

Priscilla & Desmond

Op 13 oct 2020

Saskia heeft het zo leuk gedaan, we hebben ook heel veel complimenten gehad van onze daggasten. Ze maakte het heel persoonlijk en kom daarnaast ook nog eens super mooi zingen! Helemaal top.

Yura en Martijn

Op 13 oct 2020

Wat zijn wij ontzettend blij geweest met saskia als Trouwambtenaar, en daarbij ook de zingende Trouwambtenaar! Wij maar ook onze gasten waren zo over haar te spreken. Vanaf het eerste moment hebben we leuk contact gehad. Saskia is bij ons thuis geweest en ook per mail hebben we veel contact gehad. Onze dag en zeker de ceremonie was zoals wij dachten dat het zou moeten zijn en raden Saskia ook echt aan iedereen aan! Lief, gezellig, gevoelig en in de sfeer van onze dag! Saskia dacht mee, en zong tijdens de ceremonie en tijdens de borrel prachtige nummers! Echt een aanrader!

Jeffrey & Amber

Op 13 oct 2020

Saskia is een ontzettend lieve vrouw, die super behulpzaam is, veel tijd in ons heeft gestoken en oprecht is. Wij danken haar heel erg voor alles, mede dankzij haar hebben wij een fantastische dag gehad. Heel veel liefs van het echtpaar!

rené en Irene

Op 13 oct 2020

Saskia heeft gezorgd dat tijdens onze ceremonie de liefde voelbaar was voor alle aanwezigen. Hij zal iedereen nog lang bijblijven. Wat was het prachtig

Jeff en Kimberly

Op 13 oct 2020

Wat een top vrouw! Saskia wat ben jij goed in je werk, elke keer als we contact hadden was het weer een feestje! En over de ceremonie gesproken niemand anders kan dit persoonlijker maken dan jij. Voor verschillende vragen kan je haar gewoon bellen, bijvoorbeeld nu met het coronavirus ze is van alles op de hoogte en verteld je hoe het wel en niet mag maar vooral hoe het allemaal wel kan. Voor alle andere aanstaande bruidsparen twijfel vooral niet aan Saskia en neem haar als jou trouwabtenaar!

Marc en Marieke

Op 13 oct 2020

Saskia is een lieve vriendin met een warme persoonlijkheid die onze levensverhalen in een prachtige ceremonie heeft samengebracht. We hebben na afloop alleen maar complimenten van onze gasten gehoord, in het bijzonder voor het mooie openingslied dat ze heeft gezongen.

Jasper & Lilianne

Op 13 oct 2020

Wat is saskia een vakvrouw! Wat een topper! Saskia heeft ons super gesteund in de voorbereidingen en wat was onze ceremonie mooi! Een ceremonie helemaal aangepast op ons als bruidspaar.

L&R

Op 24 jul 2020

We hebben zo ontzettend genoten van ieder moment op onze grote dag, het ging zo snel voorbij maar het was echt fantastisch! We hebben ook enorm veel complimenten gehad over de ceremonie! Zowel over jou als over de inhoud van de ceremonie zelf! Het verhaal dat je vertelde was zo persoonlijk en zo treffend voor ons. Ook dat bier thema kwam er weer ontzettend goed in terug en het was erg leuk om naar te luisteren. Dat er zoveel humor in de ceremonie zat vonden wij ook erg leuk. Wat deed je het goed en het was fijn dat je zo 'luchtig' begon door iedereen een foto van ons te laten maken. Het toost moment was ook top en werd ook (vooral door onze bier drinkende vrienden) zeer gewaardeerd. Erg leuk dat we van jou onze gepersonaliseerde glazen kregen!!

L&S

Op 02 jul 2020

,you were absolutely AMAZING yesterday! Truly brilliant. Your creativity was priceless. We literally could not stop talking about our wedding because of you. I have so much more to say but am exhausted after last night and today but I will write more later. Thank YOU!

Kimberly

Op 09 jun 2020

saskia had een hele mooie toespraak gemaakt helemaal op ons geschreven, besprak alles wat we hadden aangegeven en paste volledig bij ons. dank je wel lieve saskia voor je mooie toespraak . eentje die ons altijd bij zal blijven!!

Margriet

Op 20 may 2019

Saskia, een leuk warm gezellig tof mens!! Wat deed ze dat afgelopen donderdag leuk!! We hebben genoten van haar speech! Echt zoals het bij ons hoort. We wilde we geen saaie ambtenaar met een standaard saai praatje. Maar dit was wel echt super hoe zij dit in elkaar had gezet. Haar enthousiasme en ongedwongenheid, haar kennismakingsgesprek (wat zo leuk en gezellig was!), hoe ze lekker heen en weer liep en niet zo saai achter die lessenaar ging staan, hoe ze de gasten erbij betrok, hoe ze de dingen benoemde....kortom, alles! Echt, we hebben geen betere als zij kunnen wensen! En.....we bevelen haar aan iedereen aan!

M&C

Op 02 aug 2018

Beste Saskia, We willen je bij deze nogmaals hartelijk bedanken dat je onze trouwambtenaar was. Wat heb je een ontzettend mooie en persoonlijke ceremonie ervan gemaakt. We hebben van zo'n beetje iedereen die erbij was gehoord hoe mooi ze hem vonden en wat een leuke ambtenaar we hadden. Maurits' moeder zei dat het wel leek alsof je ons al jaren kent en een vriend was die de speech hield. We kregen ook veel te horen dat mensen hem heel lang vonden, maar geen seconde niet geboeid waren, waar dat bij andere huwelijken wel het geval is. We willen graag een lange persoonlijke ceremonie, omdat daar het trouwen toch het meest om draait, maar dat hij zo leuk zou zijn hadden we ook niet verwacht. De eerste zaadjes zijn inmiddels boven aan het komen. Hij staat naast de spruitenplant die we als geldboom hadden gekregen. Groetjes M&C

Kelly & Remco

Op 26 jun 2018

Wij hebben Saskia gevraagd om onze ceremonie te leiden omdat we iets speciaals wilden. Saskia is onze nicht en we wilden graag iemand die ons goed kende de ceremonie laten leiden. Saskia heeft met onze input een zeer verassende en zeer bijpassende ceremonie neergezet. Iedereen die bij ons huwelijk aanwezig is geweest is razend enthousiast over haar en uiteraard zeer verrast omdat niemand er van tevoren vanaf wist. Wil je iemand met die met een frisse blik, eindeloze creativiteit en een unieke ceremonie? Ga dan eens praten met Saskia!

Anton & Simone

Op 26 jun 2018

Heel proffesioneel met kennis, creatief en goed verhaal in prachtig Nederlands. Een ambtenaar met gevoelens.

Wendy & Ralph

Op 26 jun 2018

Lieve Sas, waar zullen wij beginnen.. :) Enorm bedankt voor een zo'n mooie ceremonie met zoveel gevoel. Wat heb je het mooi verwoord. Dit paste precies bij ons. Warmte, Geluk en ook een traan. Lieve Sas, dank je wel voor dit mooie moment die wij nog heel lang bij ons dragen. Zeker het kadootje.. Hoe simpel een kleine vraag zoveel betekenis kan hebben. Jij was zeker een waardevolle toevoeging aan onze huwelijk. We hadden het niet beter kunnen treffen en ik weet zeker dat er een engeltje ergens zit die dit gestuurd heeft. Hele dikke kus en kroel van ons. Ralph Wendy en Lorenzo

Patrick

Op 25 jun 2018

Wat ben je een bijzonder mooi en warm mens ben jij Saskia! Vanaf het eerste moment hadden we een klik met jou. Je hebt onze ceremonie tot een heel bijzonder moment gemaakt, “de klassieker” zal na 18 mei een nieuwe betekenis krijgen, door jou! Het was een fantastische ervaring voor ons en ook onze gasten waren mega enthousiast over jou en het verhaal, voor veel van onze gasten was het een van de hoogtepunten van de dag! BEDANKT!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation