Saskia Offerhaus - 2Marry

(5)

Beoordeel

Voor een unieke, persoonlijke ceremonie.

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!!

Natuurlijk denk je nu over heel veel dingen na, maar 1 ding wordt vaak vergeten: wie gaat jullie trouwen? Huh? Hebben we een keus dan?!

JA! Gelukkig wel! Want natuurlijk wil je dat je BABS een leuk, gezellig, enthousiast en betrokken trouwambtenaar is en niet zo'n stijve ambtenaar met een saai standaardverhaal over het huwelijksbootje dat alle stormen des levens moet trotseren, maar een boeiend, pakkend verhaal: JULLIE verhaal.

En daar ligt nou mijn grote kracht. In alle gesprekken die we met elkaar voeren, bij jullie thuis, op jullie huwelijkslocatie of waar dan ook, leren we elkaar steeds beter kennen. Door niet alleen te luisteren naar wat ik hoor, maar ook te voelen en te zien. Verbaal en non verbaal, het luisteren tussen de regels door. Zien wat liefde doet met mensen, de emoties die daarbij horen ook écht voelen. Dit alles vormt zich eigenlijk als vanzelf tot een verhaal met een rode draad die steeds weer terugkomt.

Wat die rode draad is? Dat kan van alles zijn: de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen, iets wat jullie tegen elkaar zeggen, een gezamenlijke interesse of hobby, iets wat in jullie huis staat of hangt, álles wat met jullie te maken heeft, gebruik ik als inspiratie om voor jullie een unieke en persoonlijke speech te maken die ik op een verrassende manier ook uitbeeld. Een speech die jullie het gevoel geeft alsof wij elkaar al járen kennen en waarvan jullie gasten zeggen: JA! Zo kennen we jullie!

Dát is mijn doel, mijn kracht en mijn passie. Ieder bruidspaar verdient een unieke en persoonlijke ceremonie met een speech die je bijblijft, ook als je 5, 10 of 15 jaar getrouwd bent, om nooit meer te vergeten.

Kijk maar eens op mijn website of facebook om een idee te krijgen wie ik ben. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren en om samen met jullie een prachtige ceremonie te maken!

Lieve groetjes

Saskia Offerhaus

2Marry trouwambtenaar

06-22720782

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

5 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

M&C

5

op 02-08-2018

Beste Saskia, We willen je bij deze nogmaals hartelijk bedanken dat je onze trouwambtenaar was. Wat heb je een ontzettend mooie en persoonlijke ceremonie ervan gemaakt. We hebben van zo'n beetje iedereen die erbij was gehoord hoe mooi ze hem vonden en wat een leuke ambtenaar we hadden. Maurits' moeder zei dat het wel leek alsof je ons al jaren kent en een vriend was die de speech hield. We kregen ook veel te horen dat mensen hem heel lang vonden, maar geen seconde niet geboeid waren, waar dat bij andere huwelijken wel het geval is. We willen graag een lange persoonlijke ceremonie, omdat daar het trouwen toch het meest om draait, maar dat hij zo leuk zou zijn hadden we ook niet verwacht. De eerste zaadjes zijn inmiddels boven aan het komen. Hij staat naast de spruitenplant die we als geldboom hadden gekregen. Groetjes M&C

Kelly & Remco 03-06-2016

5

op 26-06-2018

Wij hebben Saskia gevraagd om onze ceremonie te leiden omdat we iets speciaals wilden. Saskia is onze nicht en we wilden graag iemand die ons goed kende de ceremonie laten leiden. Saskia heeft met onze input een zeer verassende en zeer bijpassende ceremonie neergezet. Iedereen die bij ons huwelijk aanwezig is geweest is razend enthousiast over haar en uiteraard zeer verrast omdat niemand er van tevoren vanaf wist. Wil je iemand met die met een frisse blik, eindeloze creativiteit en een unieke ceremonie? Ga dan eens praten met Saskia!

Anton & Simone 16-06-2018

5

op 26-06-2018

Heel proffesioneel met kennis, creatief en goed verhaal in prachtig Nederlands. Een ambtenaar met gevoelens.

Wendy & Ralph

5

op 26-06-2018

Lieve Sas, waar zullen wij beginnen.. :) Enorm bedankt voor een zo'n mooie ceremonie met zoveel gevoel. Wat heb je het mooi verwoord. Dit paste precies bij ons. Warmte, Geluk en ook een traan. Lieve Sas, dank je wel voor dit mooie moment die wij nog heel lang bij ons dragen. Zeker het kadootje.. Hoe simpel een kleine vraag zoveel betekenis kan hebben. Jij was zeker een waardevolle toevoeging aan onze huwelijk. We hadden het niet beter kunnen treffen en ik weet zeker dat er een engeltje ergens zit die dit gestuurd heeft. Hele dikke kus en kroel van ons. Ralph Wendy en Lorenzo

Patrick

5

op 25-06-2018

Wat ben je een bijzonder mooi en warm mens ben jij Saskia! Vanaf het eerste moment hadden we een klik met jou. Je hebt onze ceremonie tot een heel bijzonder moment gemaakt, “de klassieker” zal na 18 mei een nieuwe betekenis krijgen, door jou! Het was een fantastische ervaring voor ons en ook onze gasten waren mega enthousiast over jou en het verhaal, voor veel van onze gasten was het een van de hoogtepunten van de dag! BEDANKT!

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-22720782