Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sabine van Wijk Liefde verbindt, verwondert en betovert....Let love rule

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Sabine van Wijk
Landelijk

Ik hou van liefdesverhalen, echte liefdesverhalen in welke vorm dan ook. Daar gaan mijn ogen van twinkelen. Als trouwambtenaar/ ceremoniespreker ga ik ervoor zorgen dat iedere ceremonie een onvergetelijk moment en uiteindelijk een herinnering voor het leven wordt. 

In welke vorm jullie de liefde vieren, is helemaal niet belangrijk. Elk moment is het vieren van de liefde waard. Met heel veel passie voor die liefde ga ik een ceremonie neerzetten die wordt gevoeld, die wordt beleefd en die verbindt. Een ceremonie waar jullie van gaan stralen en waar alle emoties er mogen zijn. 

Benieuwd dus wat ik allemaal voor jullie kan betekenen?

Ceremoniespreker

Een ceremonie precies zoals jullie dat willen en nog belangrijker; waar jullie maar willen! Op die unieke locatie, bijzondere tijdstip of andere wensen? Er zijn geen beperkingen. Hoe mooi is dat!

Bij een ceremoniële verbinding wordt er gewoonweg niet officieel getrouwd. Het officiële gedeelte kunnen jullie bijvoorbeeld op een maandagochtend op het gemeentehuis doen (meestal gratis) of ander moment. Maakt het jullie ceremonie dan minder speciaal? Juist niet! Jullie ceremonie draait juist alleen maar om de liefde en het intieme moment dat wij samen delen met al jullie dierbaren.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor deze optie. Waarom? Omdat het jullie liefdesfeestje nog meer jullie maakt. Omdat er geen beperkingen zijn en omdat er nog meer interessante voordelen aan kleven.

Meer weten over deze geweldige manier van de liefde vieren? Neem dan snel contact met mij op!

Burgerlijk huwelijk 

Het burgerlijk huwelijk is de wettelijke verbinding die jullie samen aan gaan. Meestal gebeurt dit op het gemeentehuis of op een officiële trouwlocatie van de gemeente. Willen jullie dit prachtige moment een persoonlijker tintje geven? Een ceremonie die niet standaard is, maar die een herinnering voor het leven geeft? Een ceremonie die jullie laat stralen, beleven en voelen? Ook dan kunnen jullie voor mij kiezen.

Ik ben niet aangesloten bij een gemeente, maar jullie kunnen mij in de meeste gevallen wel laten benoemen als BABS voor 1 dag. Vaak zijn hier wel extra kosten aan verbonden en moet dit in de meeste gevallen 12 weken van te voren worden aangevraagd.

The whole love story

Zoeken jullie iemand die niet alleen jullie ceremonie liefdevol begeleid, maar eigenlijk jullie hele dag regisseert? Ook dan zijn jullie bij mij aan het goede adres!

Met mijn jarenlange ervaring als weddingplanner voor een  bekende trouwlocatie en diverse keren ceremoniemeester te zijn geweest, ken ik alle klappen van de zweep. Zowel voor- als achter de schermen.

Jullie hoeven jullie nergens meer zorgen om te maken. Ik ben er de hele dag bij en op die manier kunnen jullie alles loslaten en de liefde hoogtij laten vieren. Geen familie of vrienden die, als ze deze best intensieve en belangrijke rol krijgen, de helft van de dag niet meekrijgen of zelfs zoveel stress ervaren dat de lol er wel af is. Helemaal niet nodig.

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Edwin & Kim

Op 22 jan 2024

Fantastische ervaring gehad met Sabine! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was er meteen een klik, ontzettend belangrijk bij een ceremoniespreker. Veel aandacht voor detail en duidelijk heel veel geïnvesteerde tijd in ons en ons verhaal. De gesprekken (zowel kennismaking als verdiepingsgesprek) waren ook echt gezellig! Daarnaast krijg je als bruidspaar huiswerk (input voor de speech) en tips van Sabine voor bijvoorbeeld de geloften. Daarnaast worden ook vrienden en familie betrokken zodat er mooie input voor het verhaal bij komt. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Sabine en hebben een prachtige dag gehad!

Camille & Sophie

Op 22 jan 2024

Waw, wat een prachtige woorden heb je over ons gesproken. Jouw woorden hebben alle verwachtingen overtroffen en je hebt zoveel kleur gegeven aan hoe wij zijn en onze liefde voor elkaar. De passie straalt er van af. Jij hebt onze dag nog zoveel mooier gemaakt, dan wij ons konden voorstellen.

Meike & Jesse

Op 22 jan 2024

Het was echt een fantastische dag. Zonder jou had het niet compleet geweest. Echt duizend maal dank uit het diepste van ons hart dat je deze belangrijke taak zo mooi en passend hebt uitgevoerd. Het verhaal was grappig, liefdevol, ontroerend en zo raak. Dank dank dank! Je bent een kanjer.

Thimo & Deborah

Op 22 jan 2024

Sabine is met ons meegereisd naar Toscane, Italie om ons te trouwen. Vooraf hele leuke gesprekken met Sabine gehad waarbij ze echt de tijd heeft genomen om ons goed te leren kennen. Onder andere ook door in gesprek te gaan met onze vrienden en familie. Ze heeft ontzettend veel energie gestoken in al het voorwerk. Vanaf begin af aan was de klik er en hebben wij ons enorm prettig gevoeld bij Sabine. Dat alles heeft geresulteerd in een waanzinnige ceremonie! Haar verwoording van ons verhaal was prachtig. Hadden het niet beter kunnen wensen. Met een lach en een traan maar ook een aantal hele leuke verrassingen tijdens de ceremonie. Nu een half jaar verder krijgen we nog steeds complimenten van onze gasten over hoe mooi de ceremonie was en wat een geweldige trouwambtenaar wij hadden. Niet alleen levert Sabine prachtig werk, maar ook is het een prachtig mens. Dat vertaalt zich terug in haar verhalen. Wij kunnen haar MEGA aanbevelen. Het is bijna jammer dat we maar 1 keer trouwen, want we zouden het zo weer over doen in combinatie met Sabine. :)

Stefanie & Wouter

Op 04 sep 2023

Wat was het een feest om Sabine op ons huwelijk aanwezig te hebben! Al bij de eerste kennismaking via FaceTime was de klik zo goed, dat we meteen besloten hebben haar ontzettend graag als trouwambtenaar op onze belangrijke dag te hebben. Hierna hebben we thuis ons verhaal aan Sabine verteld, wat uitliep op een gezellige borrel die de hele avond heeft geduurd. Ze heeft zo'n fijne en warme persoonlijkheid, dat het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ze heeft met heel veel vrienden en familie van ons gesproken en heeft ons verhaal fantastisch weten te vertellen. We hebben gelachen, we hebben gehuild en we hebben vooral ontzettend genoten. Onze ceremonie was enorm persoonlijk, zat vol met mooie momenten, leuke anekdotes, een aantal verrassingen én veel mooie teksten die Sabine speciaal voor onze dag had geschreven. Tot de dag van vandaag hebben we nog contact en we krijgen ontzettend veel complimenten van al onze gasten. En ze blijft bij ons altijd een speciaal plekje houden!

Arend & Riëlle

Op 04 sep 2023

Sabine is in een woord fantastisch! Meteen bij de eerste kennismaking wisten wij al, zij wordt onze trouwambtenaar! De ceremonie was perfect! Al onze gasten vonden het geweldig. Sabine wist iedereen écht te raken en er werd ook veel gelachen! In een van onze gesprekken vertelde ik dat Kaassoufflés mijn lievelingssnacks zijn. Tijdens onze ceremonie heeft Sabine als verrassing geregeld dat iedereen werd getrakteerd op deze heerlijke snack! Dit soort verrassingselementen zijn echt geweldig!

Alex & Sharon

Op 04 sep 2023

Sabine was onze trouwambtenaar en ceremoniemeester op onze bruiloft. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Vanaf onze kennismaking klikte het meteen. Sabine heeft ontzettend veel passie en liefde voor het vak en dat straalt er ook vanaf. Sabine is ontzettend lief, empatischen sociaal. In een korte tijd hebben wij een hele sterke band met haar opgebouwd en heeft ze ons echt leren kennen, waardoor ze ons liefdesverhaal super kon overbrengen tijdens de ceremonie. We hebben hier ook zo onwijs veel complimenten over gekregen van onze gasten. Daarnaast zorgt ze voor orginele aspecten in de ceremonie die echt aansloten bij ons liefdesverhaal. Naast haar rol als trouwambtenaar was Sabine ook onze ceremoniemeester en dat was ontzettend fijn. Beste keuze ever!! Vooraf hebben we meerdere keren gesproken om het draaiboek door te nemen, dit zorgde ervoor dat wij optimaal hebben kunnen genieten en alles vlekkeloos verliep. Hierdoor hebben wij onze droombruiloft kunnen beleven. Lieve Sabine vanuit de grond van ons hart DANKJEWEL voor alles! Jij bent de beste!

Linda & Bart

Op 04 sep 2023

Sabine was onze ceremoniemeester en ceremoniespreker op onze trouwdag 22-07-2023. We kunnen haar absoluut (voor beide rollen!)aan alle aanstaande bruidsparen van harte aanbevelen! Sabine heeft ons echt ontzorgt en een prachtige, persoonlijke en liefdevolle ceremonie begeleid. Ze is echt een vakvrouw: gepassioneerd en professioneel, maar vooral ook warm, attent en betrokken.

Maarten & Inge

Op 21 sep 2022

In 1 woord: Magisch! Wij zijn zo ontzettend blij dat we Sabine als ceremoniespreker hebben gehad tijdens ons trouwfeest. De klik was er meteen bij het 1e FaceTime belletje en besloten daardoor ook om niet verder te zoeken, maar ons gevoel achterna te gaan: DOEN! Sabine heeft van het gesprek met ons drieën een supermooi liefdes-levensverhaal gemaakt die ze heel persoonlijk over wist te brengen, niet alleen aan ons, maar ook liet ze iedereen welkom voelen die erbij waren. Van tevoren weet je niet wat je kan verwachten en lieten ons verrassen, en dit hadden we niet mooier kunnen wensen. Zij is echt een belangrijk onderdeel geweest van ons trouwfeest, want het verhaal wat bij ons hoort (wat niet heel eenvoudig is) heeft zij in woorden met lading kunnen vangen. Wat ik de lezer wens bij het zoeken naar een ceremoniespreker: "Ga je gevoel achterna, dan kies je voor magisch geluk."

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation