Restaurant de Knip Voor iedere gelegenheid een unieke locatie!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Restaurant de Knip Vraag informatie aan
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten

Trouwlocatie Restaurant De Knip in Voorschoten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Suzanne

Op 16 may 2019

Op vrijdag 19 mei ons huwelijk gevierd bij De Knip. Geweldige locatie, vriendelijk en net personeel, heerlijke hapjes en goede drankjes. Een top diner en een mooie plek voor een spetterend feest. De chef-kok en eigenaar Marcel heeft alles zeer goed geregeld en kwam zelf met leuke suggesties hoe onze dag in te vullen (de bruidstaart als dessert en een wijnproeverij in de sfeervolle wijnkelder tijdens het feest). Onze gasten hebben dit als een leuke en verrassende extra ervaren. Echt een aanrader om te eten, maar zeker ook voor het houden van een mooie dag, of geven van een goed feest. Bedankt Marcel en team!

Jolanda

Op 16 may 2019

Wij vierden 17 jaar geleden op 27 maart onze bruiloft in De Knip. We hebben genoten en denken er nog steeds met veel plezier aan terug! Echt een aanrader!

Wendy

Op 23 aug 2018

Wij hebben onze receptie, diner en feest bij De Knip mogen laten uitvoeren. We hadden niets beter kunnen wensen. Wat was het prachtig. Van begin tot eind in alles voorzien. Er is meegedacht en toch ruimte gegeven voor eigen inbreng. Van de week, op onze huwelijksdag weer gegeten bij De Knip, en kregen direct de warme herinnering terug.

Ruud en Valerie

Op 07 jun 2018

Iedereen vindt zijn bruiloft natuurlijk de leukste, maar wij hebben een onvergetelijke dag gehad bij de Knip. We hebben de hele dag en avond daar gevierd, van ceremonie tot en met (knal)feest. We hebben meerdere keren gesprekken gehad over alle mogelijkheden en over onze specifieke wensen. Daar werd altijd alle tijd voor genomen. De dag zelf is zonder enig probleem of zorg verlopen. We werden met het bootje opgehaald en de lokatie was prachtig aangekleed (ook met eigen versiering). Het personeel is perfect, beleefd, attent, vriendelijk en ongedwongen. Het eten en drinken is fantastisch. We waren zeer positief verrast dat de gangen voor ongeveer 50 personen zeer snel tegelijk werd opgediend en ook nog goed warm was. We kunnen niets verzinnen wat niet helemaal goed is verlopen. Jammer dat je maar één keer zo’n geweldig feest kunt meemaken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation