Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Rene Bespoke Tailoring Aan elk Detail wordt gedacht

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rene Bespoke Tailoring Vraag informatie aan
Langebrug 32A
2311 TM Leiden

Bruidegom Rene Bespoke Tailoring in Leiden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tim

Op 02 jan 2023

Uniek vakmanschap. René helpt je, deskundig en persoonlijk, aan een perfect trouwpak op maat! Tijdens de eerste afspraak in zijn atelier (afspraak was ‘s-avonds mogelijk en met een goed glas wijn!) hebben we de grote lijnen uitgezet. In eerste instantie was dat wat overweldigend, wat je kunt echt alles zelf uitkiezen. Van stofkeuze en modellering tot knoop en stiksel. Gelukkig heeft René vrij snel door wat je mooi vindt en loodst hij je vervolgens met goede suggesties naar een trouwpak wat precies aansluit op jouw stijl. Een aantal weken later hebben we alles afgepast. Meer voor de vorm dan voor de noodzaak: wat zowel het trouwpak als het overhemd zaten meteen als gegoten. Op de dag zelf (en ook nog bij het laten zien van de foto’s) krijg ik ontzettend veel positieve reacties. Stijlvol trouwpak: weer eens wat anders dan het “standaard” blauw of zwart. Kortom: ik ben ontzettend tevreden over René. Fantastische kwaliteit en service, maximaal maatwerk en dat voor een prima prijs!

Daan

Op 02 jan 2023

Afgelopen jaar ben ik getrouwd. Na al een aantal pakken te hebben laten maken bij René, besloot ik ook mijn trouwpak daar te laten maken. Een zeer goede keuze, zoals verwacht. Het is een mooi en kwalitatief zeer goed pak. Ook ben ik zeer tevreden over de grote hoeveelheid mogelijkheden wat betreft het ontwerp van het pak en over de persoonlijke service van René. Je voelt je een zeer gewaardeerde klant en René neemt alle tijd om alles goed af te stemmen op je wensen.

Peter

Op 02 jan 2023

Ondanks mijn vrij aparte wens voor een trouwpak was Rene direct enthousiast. Hij heeft voor mij een enorm mooi pak ontworpen en geleverd. Het pak is na en tijdens de bruiloft minstens net zoveel besproken als de jurk van de bruid. Een heel fijne en persoonlijke ervaring.

Perry

Op 02 jan 2023

Voor mijn bruiloft had ik begin augustus vanwege omstandigheden met spoed (binnen 3 weken) een maatpak nodig. Veel zaken gaven aan dat dit binnen deze korte tijd niet mogelijk was. Hierdoor werd ik enigszins zenuwachtig of het nog op tijd ging lukken. Gelukkig kon ik met René een afspraak maken om het pak samen te stellen ook al was hij op vakantie. Bij het samenstellen van het pak heb ik goed en kundig advies mogen ontvangen. Mede hierdoor was het resultaat een prachtig pak waar ik ontzettend blij mee ben. Mede door bovenstaande kan ik iedereen aanraden voor een maatpak naar René te gaan! Als het gaat om snelle levering of deskundig advies ben je hier aan het goede adres.

Thijs

Op 02 jan 2023

René is een echte gentlemen, is altijd beleefd en geeft op subtiele wijze een vakkundig advies. Hij komt zijn afspraken na en levert topkwaliteit samen met zijn leveranciers. Misschien duurder als de gemiddelde kleermaker, maar daar moet je Bespoke Tailoring dan ook niet mee vergelijken. Aandacht voor detail, de mooiste stoffen en handwerk uit Engeland maken zijn resultaten tot een van de mooiste. Zeer tevreden!

Niels-Jan

Op 02 jan 2023

Trouwpak door Rene laten maken en samenstellen. Goede adviezen gekregen, neemt de tijd. Grote keuze uit stoffen en mogelijkheden. Pak is erg mooi geworden. Zou het iedereen aanraden.

Marc

Op 02 jan 2023

Rene is een betrokken en sympathieke maatpakken professional: deskundig, flexibel, goede adviesvaardigheden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding; ik kan iedereen een maatpak van Rene Bespoke Tailoring aanbevelen!

Cees

Op 02 jan 2023

Mooie stijlvolle pakken, uitstekend advies en puike stoffen die lang meegaan. René Bespoke Tailoring verzorgde alles met aandacht en plezier. Top!

Antoine

Op 02 jan 2023

In een woord geweldig! Geweldige service, geweldige stoffen, geweldige pakken. Als je echt iets op maat wilt, moet je bij René Bespoke Tailoring zijn!

Mulder

Op 02 jan 2023

Been a customer of Rene for a couple of years and I must say, he’s an excellent tailor. Great selection of fabrics too! Cheers

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation