R.O.N. Music and More De Video Drive-In Show met méér dan muziek!

R.O.N. Music and More R.O.N. Music and More
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
R.O.N. Music and More Vraag informatie aan
Nootdorp

Welkom bij R.O.N. Music and More

Voor een feest met een geweldig mooie Video Drive-in discotheek, veel showeffecten en een ervaren presenterende DJ, gespecialiseerd in bruiloften en zakelijk feesten.

Bruiloft , de dag van je leven.

Je favoriete muziek, een mooi romantisch nummer, de dansvloer vol... De professionele presentatie maakt het feest.
De highlights van de avond worden aangekondigd en begeleid met muziek- en geluidseffecten: het aansnijden van de bruidstaart, een romantische champagne-toast, het gooien van het bruidsboeket.

De Video Drive-In Show met méér dan muziek!

Het beeld bij de muziek laat een feest leven. Tip: Met de uitbreiding clips laat je ook tijdens je feest je trouwfoto’s zien. Eenvoudig vooraf aanleveren op USB-stick en tijdens de openingsdans heb je via de beamers een  heel verrassende achtergrond.

Licht brengt sfeer, beleef de muziek.

Diverse spots, rookmachine, L.E.D. lichteffecten, en scanners. De lichtshow wordt gebruikt om de sfeer te versterken , en kan worden uitgebreid met effecten zoals lasers, verlichte dansvloer of extra spots en effecten.

D.J. en Sax

De Saxofoon geeft een bijzondere toevoeging.De combinatie van de DJ met een LIVE optreden van de saxofonist zorgen voor een highlight. Improviserend met die mooie jazzklanken bij lounge, house en Top 40. Sfeervol en bijzonder bij diner en opvallend uniek tijdens het feest.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lex en Linda

Op 14 jun 2018

Hi Ron, We willen je nogmaals bedanken voor de uitstekende muziekshow van gisteravond. Iedereen sprak over je en was lovend. Wij ook! Mede door jou hebben we een onwijs gave avond gehad!

Hans en Lisette

Op 14 jun 2018

We wilden je nogmaals bedanken voor je fantastische show op ons huwelijksfeest. Je draaide mega goed en ook de laser show en de videowals waren super.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation