Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Pure Memories Events Let's make pure memories!

Vraag informatie aan
Landelijk

Bij Pure Memories Events ben je er van verzekerd dat jullie de dag van jullie dromen vol liefde zullen hebben. Het inhuren van een weddingplanner is van onschatbare waarde. Wij geven jullie onze creatieve input en vertalen jullie visie naar werkelijkheid. Wij voegen unieke en persoonlijke details toe die jullie bruiloft extra bijzonder zullen maken. 

Als weddingplanners hebben wij een groot netwerk van leveranciers en locaties waardoor wij effieciënt en kostenbesparend kunnen werken. Het inhuren van een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie een stressvrije en goed georganiseerde bruiloft zullen hebben. Door onze ervaring in het organiseren van bruiloften zijn wij goed in onderhandelen met leveranciers waardoor we de juiste leveranciers binnen jullie budget kunnen regelen. Een weddingplanner is altijd een investering, maar die investering verdien je al snel terug door de goede deals die wij maken met onze leveranciers en locaties. 

Doordat alle voorbereidingen uit handen worden genomen kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie bruiloft vol liefde. Wij zorgen voor een volledig draaiboek en houden contact met alle leveranciers. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt op jullie grote dag zelf. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken!

Vinden jullie het juist heerlijk om zelf jullie bruiloft te organiseren, maar kun je wel wat hulp van een expert gebruiken dan kun je er ook voor kiezen om Pure Memories Events in te schakelen als professioneel ceremoniemeester. Zo kan écht iedereen genieten van jullie speciale dag. Wij zullen dan de hele dag aanwezig zijn als ceremoniemeester en er voor zorgen dat alles perfect verloopt. 

Organiseren jullie je bruiloft zelf, maar wil je de perfecte sfeer creëren op jullie dag? Dan kun je ervoor kiezen om Pure Memories Events in te schakelen als professioneel stylist. Met behulp van moodboards en een persoonlijk stylingsplan brengen we jullie droomhuwelijk tot leven.

Zien we jullie snel?

Lieve groet, 

Claudia en Janita 

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Pure Memories Events
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation