Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

PokeMambo "Love at First Bite"

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
PokeMambo Vraag informatie aan
Dhr. Peter Dijkstra
Vleuten / Landelijk

Pokebowls op jullie bruiloft? 

Vanuit onze tropische PokeMambo foodtruck serveren wij Pokébowls & Smoothies. Kies voor een originele en smakelijke invulling van de catering op jullie bruiloft. De Pokébowl is een Hawaiiaans gerecht dat je kunt omschrijven als een kleurrijke, vrolijke en gezonde mix tussen sushi en een salade, geserveerd in een bowl. Bovenop de basis van sushi rijst kun je kiezen uit verschillende ingrediënten zoals verse zalm, tonijn, gegrilde kip of vegetarische pulled tempeh. 

Pokébowls zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook supergezond en bieden iets unieks op een bruiloft! Ze zijn een feestje om te eten. Of je gasten nou vegetariër zijn, glutenvrij eten, een dieet volgen of gewoon dol zijn op heerlijk eten: de Pokébowl is er voor iedereen. 

Daarnaast kunnen wij speciaal voor bruiloften ook heerlijke sushi arrangementen aanbieden. 

Om op een gezonde manier de dorst te lessen of gewoon als lekker tussendoortje, hebben we ook dagverse smoothies en sappen in ons assortiment. Dit zorgt ervoor dat jouw gasten straks weer helemaal opgeladen zijn en vol energie verder kunnen.

Pokemambo op jullie bruiloft? Iedere bruiloft is uniek en wij begrijpen als geen ander dat alles op deze dag perfect moet zijn, vooral het eten. Daarom denken we graag met je mee. Op basis van jouw wensen kunnen we gezamenlijk een passend arrangement opstellen.

Graag stellen wij ook CocoMambo aan jullie voor!

Naast PokeMambo hebben we ook CocoMambo. Met CocoMambo bieden we niet alleen cocktails aan, maar ook verse jonge kokosnoten, welke we kunnen voorzien van jullie eigen persoonlijke boodschap of logo. Voor voorbeelden en verdere mogelijkheden, bezoek cocomambo.nl

Wil je jouw gasten verrassen met de exotische smaken van PokeMambo?                                                                                

Neem snel contact op en maak je bruiloft onvergetelijk!

pokemambo.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nikki

Op 17 oct 2023

Heerlijk genoten van de bowls van PokeMambo! Ik had de chicken truffel deluxe en hij was zo lekker dat ik op het einde van het festival nog een bowl ben gaan halen om mee te nemen naar huis Echt fijn om een keer wat gezonder voedsel op een festival te zien in plaats van die vette hap, en het vult ook nog eens beter!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation