Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Plat Proatende BABS Wil je meer informatie? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Plat Proatende BABS Vraag informatie aan
Mevr. Ageeth Ziel
Veenschapsweg 23
7741 NK Coevorden

Voor een huwelijk moet veel geregeld worden en er moeten tal van keuzes worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld door welke trouwambtenaar jullie in de echt worden verbonden. Meestal kun je kiezen uit een aantal trouwambtenaren die beëdigd zijn door de rechtbank en benoemd door de gemeente waar je trouwt. Maar wist je dat je ook een andere BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) kunt kiezen?

BABS Voor Een Dag

Een persoonlijke manier om jullie huwelijk te beginnen

De gemeente waar je trouwt, heeft eigen trouwambtenaren in dienst. Ik ben echter een zelfstandige BABS. Dat betekent dat ik wél bevoegd ben om jullie huwelijk te voltrekken, maar niet verbonden ben aan een bepaalde gemeente. Daarvoor heb ik toestemming nodig van de betreffende gemeente. Die eenmalige beëdiging voor de dag, tijd en locatie van de huwelijksvoltrekking is iets wat jullie, als aanstaand bruidspaar, zelf moeten aanvragen. En zelf moeten betalen.

Ceremonieel Huwelijk

Een ceremonie zonder restricties

Wat is er mooier dan twee mensen die besluiten om samen verder door het leven te gaan? Dan maakt het toch niet uit of het om een traditionele verbintenis gaat tussen man en vrouw, of dat het twee vrouwen of twee mannen zijn die voor elkaar kiezen?

In het Drents, Twents of met een vleugje Gronings. Het valt allemaal onder het Nedersaksisch wat ik als Plat Proatende Babs vloeiend spreek. Net als keurig algemeen beschaafd Nederlands trouwens, zodat jullie gasten die de streektaal niet verstaan ook nog een beetje van de ceremonie meekrijgen.

Twijfelen jullie nog tussen een ceremonieel huwelijk en een BABS voor een dag? Neem dan contact met me op, zodat ik de verschillen nog eens duidelijk voor jullie op een rijtje kan zetten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeanette

Op 16 nov 2022

Ziet er super goed uit! Zeker weten dat jij voor een mooie herinnering gaat zorgen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation