Persoonlijk Huwelijk

(0)

Beoordeel

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Persoonlijk, romantisch, interactief en daar waar mogelijk/wenselijk met humor, máár met respect naar de wettelijke verbintenis!

Mijn naam is Hedwig Peters, winnaar van de Love Awards Publieksprijs 2018, beste trouwambtenaar van de Provincie Gelderland én landelijk op de 2e plaats geëindigd. Altijd optimistisch, vrolijk, maar ook een perfectionist om van elke huwelijksvoltrekking een persoonlijke huwelijksvoltrekking te maken.

Natuurlijk stem ik alles af op jullie wensen en omstandigheden en bespreek ik dit alles met jullie in het voorgesprek, het moet immers een persoonlijk huwelijk zijn! Dit gesprek vindt ongeveer 5 weken voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking plaats en neemt circa 3 uur in beslag. Ik neem met jullie de gehele ceremonie door (vanaf het moment dat julie aankomen tot aan het moment ik de ceremonie afsluit), zodat jullie een duidelijk beeld krijgen hoe e.e.a. gaat verlopen. En natuurlijk bespreken we de invulling van de toespraak, wat zijn jullie wensen. Om deze dag ook écht persoonlijk en dus uniek te laten beginnen, kom ik met voorstellen/ideeën en sta natuurlijk open voor jullie ideeën. 
Mijn motto: het is jullie huwelijksdag en alles is bespreekbaar!

Een dag die niet met een standaard verhaaltje moet beginnen, maar persoonlijk, sfeervol, uniek en romantisch! Een dag waar ook jullie daggasten vanaf het begin bij betrokken worden. En dat is waar ik met héél véél plezier mijn energie insteek.

Zijn er vragen, stuur me rustig een mailtje of bel me even, geen enkel probleem.

Op mijn site staan niet alleen wetenswaardigheden over een huwelijksvoltrekking vermeldt, maar staan ook reacties van bruidsparen waarvan ik het genoegen heb gehad hun huwelijk te mogen voltrekken.  

06-23466810

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-23466810