Persoonlijk Huwelijk

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Mijn werkwijze is persoonlijk, informeel, interactief en daar waar mogelijk/wenselijk met humor, máár met respect naar de wettelijke verbintenis!

En dit alles met een zachte "G" , want ik ben geboren en getogen in Brabant ;). 

Natuurlijk stem ik alles af op jullie wensen en omstandigheden en bespreek ik dit alles met jullie in het voorgesprek, het moet immers een persoonlijk huwelijk zijn! Jaarlijks voltrek ik ca. 55 huwelijken en allemaal zijn ze uniek!, een ieder heeft zijn persoonlijk verhaal, wensen en omstandigheden (waarbij soms ook ruimte wordt gevraagd voor "een traan"). En juist daarom besteed ik niet alleen veel, maar ook met heel veel plezier veel aandacht aan elke ceremonie. Er is heel veel mogelijk tijdens een huwelijksvoltrekking, meer misschien wel dan jullie denken. Tijdens ons gesprek verneem ik graag jullie ideeën en wensen en voeg ik mijn ideeën en ervaringen hier aan toe.

Jullie dag moet niet alleen sfeervol, warm en uniek beginnen samen met jullie daggasten, deze dag moet ook persoonlijk beginnen! En dat is waar ik met héél véél plezier mijn energie insteek.

Op mijn site staat meer informatie en vinden jullie ook reacties van bruidsparen waarvan ik het genoegen heb gehad hun huwelijk te mogen voltrekken!

Uitgangspunt voor mij blijft om jullie een mooie, blijvende en warme herinnering als huwelijkscadeau mee te geven! 

Vraag informatie aan

Verplicht *

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-23466810