Persoonlijk Huwelijk

(0)

Beoordeel

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Persoonlijk, romantisch, interactief en daar waar mogelijk/wenselijk met humor, máár met respect naar de wettelijke verbintenis!

Mijn naam is Hedwig Peters, winnaar van de Love Awards Publieksprijs 2018, beste trouwambtenaar van de Provincie Gelderland én landelijk op de 2e plaats geëindigd. Altijd optimistisch, vrolijk, maar ook een perfectionist om van elke huwelijksvoltrekking een persoonlijke huwelijksvoltrekking te maken.

Natuurlijk stem ik alles af op jullie wensen en omstandigheden en bespreek ik dit alles met jullie in het voorgesprek, het moet immers een persoonlijk huwelijk zijn! Een ieder heeft zijn persoonlijk verhaal, wensen en omstandigheden (waarbij soms ook ruimte wordt gevraagd voor "een traan"). En juist daarom besteed ik niet alleen oprecht en veel, maar ook met heel veel plezier veel aandacht aan elke ceremonie. Er is heel veel mogelijk tijdens een huwelijksvoltrekking, meer misschien wel dan jullie denken. Tijdens ons gesprek verneem ik graag jullie ideeën en wensen en voeg ik mijn ideeën en ervaringen hier aan toe.

Jullie dag moet niet alleen sfeervol, warm, romantisch en uniek beginnen samen met jullie daggasten, deze dag moet ook persoonlijk beginnen! En dat is waar ik met héél véél plezier mijn energie insteek. 

Op mijn site staan niet alleen wetenswaardigheden over een huwelijksvoltrekking vermeldt, maar staan ook reacties van bruidsparen waarvan ik het genoegen heb gehad hun huwelijk te mogen voltrekken. 

Uitgangspunt voor mij blijft om de dag van elk bruidspaar op een feestelijke, romantische, maar zeer zeker ook op een persoonlijke wijze te laten beginnen! 

06-23466810

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-23466810