Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Persoonlijk Huwelijk

23 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Persoonlijk Huwelijk Vraag informatie aan
Mevr. Hedwig Peters
Landelijk

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Even voorstellen: mijn naam is Hedwig Peters, geboren in Brabant en dus een trouwambtenaar met een zachte G, woon met mijn man in Twello en sinds 2007 gepassioneerd trouwambtenaar. 
Winnaar van de Love Awards Publieksprijs: beste trouwambtenaar van de Provincie Gelderland en landelijk op de 2e plaats geëindigd.
Wat andere over mij zeggen: spontaan, humor, vrolijk, zeer betrokken, creatief, passie voor het vak, flexibel en een informele unieke huwelijksvoltrekking. 
Maar ik ben ook een perfectionist om écht van elke huwelijksvoltrekking een Persoonlijk Huwelijk te maken. 

En een persoonlijke huwelijksvoltrekking begint natuurlijk met het voorgesprek waar ik ruim de tijd voor neem. Geen vragenlijsten vooraf, maar gewoon gezellig onder het genot van een kopje koffie kletsen met elkaar ;). Ik neem met jullie de hele ceremonie door, zodat jullie een beeld krijgen hoe de ceremonie wordt opgebouwd en samen gaan we brainstormen hoe we jullie huwelijksvoltrekking persoonlijk en uniek kunnen gaan invullen.   
Alles is mogelijk tijdens een ceremonie! Ik zeg wel eens gekscherend: als jullie op de kop gaan staan, kom ik er op de kop bijstaan ;)
En natuurlijk gaan we het hebben over jullie levensverhaal. 

Een persoonlijke huwelijksvoltrekking, afgestemd op jullie, dat is waar ik elke keer weer, met héél véél plezier en passie voor het vak, voor elk bruidspaar mijn energie insteek.

Willen jullie een korte kennismaking, zijn er vragen, willen jullie weten of ik beschikbaar ben? Stuur me een mailtje of bel me even, geen probleem.

Op mijn site staan niet alleen wetenswaardigheden over een huwelijksvoltrekking, maar staan ook reacties van bruidsparen waarvan ik het genoegen heb gehad hun huwelijk te mogen voltrekken. Kijk eens of ik aansluit bij jullie wensen.

Ik wens jullie heel veel plezier met alle voorbereidingen en wie weet tot ziens ;) 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


23 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Etienne & Annelies

Op 20 jul 2023

Hoi Hedwig, We zitten nog erg op een roze wolk, wat is dat heerlijk nagenieten. Het was ook zo'n mooie en perfecte dag! We zouden hem nu al weer over willen doen exact zoals hij was . De ceremonie was echt prachtig. Echt beter dan wat wij überhaupt hadden voorgesteld. Heerlijk luchtig, gezellig en dan met de verschillende onderdelen steeds even iets serieuzer maar zonder echt streng of saai te worden. De opbouw was perfect. En wat paste het handvasten er mooi in! We hebben veel complimenten gehad over de ceremonie, specifiek van jonge stellen die niet hadden gedacht dat je ook zo (dus losjes, sprookjesachtig, eigen en relaxed) kan trouwen. Je hebt wat dat betreft echt wel de ogen van wat mogelijke aankomende bruidsparen geopend. Echt een compliment aan jou dus! Je hebt ons daarnaast echt perfect gelezen en toegesproken en het betrekken van het publiek was echt een geweldige zet. Niets dan lof wat dat betreft. Wij kijken in elk geval terug op een zeer geslaagde dag.

Mr & Mrs Smits

Op 20 jul 2023

Hallo Hedwig, Super bedankt voor de bijzondere en persoonlijke ceremonie! De persoonlijke woorden van onze vaders waren erg mooi, maar zeer zeker ook de teksten die jij namens ons uitsprak voor elkaar waren erg mooi. We hebben alleen maar lovende woorden gehoord over de ceremonie. De interacties met de gasten was ook erg leuk, je hebt snel door hoe de mensen in elkaar steken. Complimenten hoe je kunt improviseren en inspelen op het publiek. Het was een fantastische dag. Nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Nogmaals super bedankt. Lieve groetjes

Ferry & Anne

Op 20 jul 2023

Duizend maal bedankt! Hi Hedwig, Wij willen je heel graag énorm bedanken voor de prachtige ceremonie. Toen we je voor het eerst ontmoette tijdens de open Toptrouwlocatie route wisten we gelijk: dit is een leuk mens! En we zijn heel blij dat we toen naar ons gevoel geluisterd hebben en dat jij een jaar later ervoor gezorgd hebt dat wij een ceremonie hadden die precies bij ons paste. Veel ruimte voor humor, luchtigheid en verbinding met onze lieve vrienden en familie. Maar ook op de goede momenten ruimte voor een traan. Het was echt fantastisch! Je bent een topper, heel erg goed in wat je doet, maar vooral ook gewoon een fijn en lief mens ! We zijn heel blij dat we door jou getrouwd zijn en zullen je niet snel meer vergeten. Veel liefs!

Pieter & Elise

Op 20 jul 2023

Hallo Hedwig, Onze huwelijksdag in Coronatijd had niet beter kunnen beginnen met een trouwambtenaar zoals jij! We waren natuurlijk maar met een klein gezelschap, maar wat hebben wij en onze gasten genoten! Het was heel sfeervol, liefdevol en we hebben gelachen. De sfeer zat er direct goed in, ondanks alle maatregelen in deze rare tijd! Wij willen je dan ook onwijs bedanken voor alles. Je bent een topper!!

Annelieke & Frank

Op 20 jul 2023

Lieve Hedwig, wat hebben wij én onze daggasten genoten van de ceremonie! Vanaf het eerste telefonische contact hadden we al veel vertrouwen in jou en dit vertrouwen werd alleen maar groter tijdens ons persoonlijk gesprek, we wisten dat we de juiste keuze hadden gemaakt. En het resultaat: een ceremonie zoals wij het graag wilde: een ceremonie waarin onze wensen waren verwerkt, jou ideeën, een ceremonie met een lach en een traan, persoonlijk, interactief en natuurlijk het serieuze moment. Je wist de sfeer er direct goed in te brengen door jou vrolijke, open persoonlijkheid. Dat mijn vader eerst naar jou toe liep na afloop om je te bedanken met 3 kussen, in plaats van ons eerst te feliciteren, zegt toch al genoeg!!! Lieve, vrolijke Hedwig, onwijs bedankt! Je bent een echte aanrader voor elk a.s. bruidspaar. Dikke kus en lieve groet van ons!

Monique & Ronnie

Op 20 jul 2023

Lieve Hedwig, Wat een onwijs mooie woorden, wat hebben we van jou genoten. Het was echt een perfecte dag en het officiële gedeelte was zoooooo mooi!! We zijn nu net pas weer thuis en willen je nogmaals heel erg bedanken. Voor ons heb je het echt een onvergetelijke mooie dag gemaakt! Heel dankbaar! Heel veel liefs van ons!

Jeffrey & Eline

Op 20 jul 2023

Beste Hedwig, We hebben een geweldige dag gehad! Het was ook echt zo voorbij hahaha. Wij hebben genoten van de ceremonie, die voor ons toch nog vol verrassingen zat :). We zouden je zonder te knipperen aanraden bij iedereen die er naar vraagt! Heel erg bedankt voor alles en wellicht zien we elkaar op een toekomstige bruiloft! Lieve groeten,

Nico & Constance

Op 20 jul 2023

Lieve Hedwig, De ceremonie was zo mooi en je was zo leuk en goed! Iedereen is gek op jou! Je nam de tijd en met jouw humor kon het niet kapot! Wij hebben een waanzinnige mooie ceremonie gehad en het is alweer voorbij! Dank dank dank! Wij wensen jou heel veel plezier als ambtenaar van de burgerlijke stand en succes hoeven wij je niet te wensen, jij bent echt een succes!

Marianne & Christel

Op 20 jul 2023

Lieve lieve Hedwig, we hebben ontzettend veel complimenten gehad over hoe je de ceremonie hebt gedaan. Iemand zei: het duurde lang, maar we hebben ons geen moment verveeld (tja, onze lange teksten hé!). Maar ook dat je zoveel humor had en dat de interactie met de gasten zo leuk was. Meerdere gasten hebben zich wel ingehouden, maar kwamen na de tijd nog even de antwoorden geven aan ons, hahahaha. Vanaf het moment dat ik je belde, de avond bij ons aan de keukentafel tot de grote dag zelf. Alles voelde zo goed. We konden onszelf zijn en we voelden ons begrepen door jou. Uit de ceremonie bleek ook dat je dit inderdaad deed. Je hebt onze geloftes gebracht met de intonatie zoals wij het hadden willen uitspreken, maar door de zenuwen nooit zo hadden kunnen volbrengen op het moment suprême. Je hebt het echt fantastisch gedaan! Ons letterlijk bij de hand genomen en ons begeleidt door de hele ceremonie, zoals je beloofd hebt. Je bent flexibel en kan ad hoc inspringen op situaties (zoals deels facetimen tijdens ons gesprek, maar ook dat mijn broertje zijn handtekening in het huwelijksboekje kon zetten). Je hebt geweldige humor, zonder dat het afbreuk doet aan de toch wel serieuze gelegenheid. De manier waarop je suggesties aandroeg en onze kinderen bij de ceremonie betrok. Daar waren we zelf niet opgekomen en vonden wij, maar ook de kinderen, zo ontzettend leuk. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen! Heel veel liefs van ons!

Naomi & Djarley

Op 20 jul 2023

Hoi Hedwig!! We zijn nog aan het nagenieten, want wat hebben we een geweldige dag gehad!! De ceremonie was fantastisch! Wij vonden het zo leuk hoe je ook interactie had met de gasten en jouw stijl paste echt perfect bij hoe wij het voor ogen hadden! We konden alles los laten en optimaal genieten! Je nam de zenuwen weg, maakte ons allemaal aan het lachen en je gaf iedereen en vooral ons een speciaal gevoel! Hier zijn we je enorm dankbaar voor!. We hebben ontzettend genoten en willen je nogmaals bedanken voor alles! Het was een prachtige dag met een fantastische ceremonie dus beter had het niet kunnen beginnen Het is zo mooi om te zien dat dit jouw passie is en dat je mensen hierin meeneemt! Heel erg bedankt! Veel liefs,

Paul & Bibi

Op 20 jul 2023

Hallo Hedwig, door alle indrukken zijn wij je helemaal vergeten te bedanken en afscheid te nemen. We hebben een geweldige dag gehad. De ceremonie vond iedereen heel indrukwekkend en we hebben veel complimenten over je gehad. Een leuke luchtige ceremonie wat ook helemaal bij ons paste. De dag en vooral de ceremonie heeft veel indruk op ons gemaakt. Heel erg bedankt voor je mooie verhaal en het meedenken! Wij zullen je zeker aanbevelen.

Robin & Samantha

Op 20 jul 2023

Lieve Hedwig, Wij waren je na de ceremonie nog even aan het zoeken....wij wilde jou bedanken voor de geweldige ceremonie……wat ben jij weggelegd voor dit VAK, echt complimenten!!!! Iedereen was onder de indruk van jou gemak van praten, humor en bovenal jou betrokkenheid bij het bruidspaar. Wij hebben ook vol bewondering zitten luisteren dat je niks vergeten was alles heb je goed opgeslagen Wij voelen ons echt vereerd dat jij onze ceremonie hebt voltrokken. Het is voor ons echt een fantastische dag geweest, samen met de camera ploeg de meiden en met kers op de taart: de ceremonie! Liefs Robin & Samantha

Marloes & Jorrit

Op 20 jul 2023

Hallo Hedwig, wij zijn weer terug van een heerlijke huwelijksreis en nu eindelijk even rustig de tijd om je een berichtje te sturen. Onze dag op tien juni was geweldig, we hebben ervan genoten. De ceremonie was mooi en warm. Mooie reacties van iedereen tijdens de ceremonie! De kinderen deden het ook heel goed. Goed 'meegeholpen' tijdens de ceremonie. Het was heel fijn dat mijn vader er die dag bij kon zijn. Er was ruimte voor een lach en een traan, maar dat maakt het ook echt. We willen je hierbij bedanken voor een mooie, persoonlijke ceremonie en een prettige ontvangst van de gasten voordat wij er waren. Lieve groetjes.

Frederik & Jeremy

Op 20 jul 2023

Hallo Hedwig, Even een berichtje van onze kant, om je te bedanken voor je goede zorgen en prachtige woorden tijdens de ceremonie! Je hebt het top gedaan en we kijken met meer dan een tevreden gevoel terug op dit mooie en bijzondere onderdeel van onze dag. Fijn dat jij ons hebt willen trouwen, met een lach en een traan.....het was helemaal geweldig! Ook van onze gasten hoorde wij dat het een mooie, informele, unieke - nog nooit meegemaakte- huwelijksvoltrekking was. Het weer zat mee, de locatie was mooi en de sfeer met onze 55 mensen onderling was intiem, terwijl ze elkaar niet kenden, dat kwam mede door jou enthousiaste start. We zijn nu vooral aan het nagenieten en aan het napraten. En altijd welkom voor weer een punt appeltaart! Heel veel succes met dit prachtige werk dat je doet. Je bent er echt geknipt voor! Lieve groeten.

Tessy en Maurijn

Op 20 jul 2020

Hoi Hedwig, Wij willen jou bedanken dat je onze ceremonie zo mooi hebt laten verlopen. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij jou. De communicatie en oprechte interesse van jou was super. Je denkt echt mee. De ceremonie was informeel en persoonlijk. We hebben gehuild uit emotie, maar ook gehuild van het lachen. We horen nu nog steeds van veel daggasten dat ze nog niet eerder zo'n leuke trouwambtenaar hebben gezien op andere bruiloften. De interactie met de gasten, jou spontane karakter en het informele sfeertje dat je zo goed weet neer te zetten. Wij konden ons geen betere trouwambtenaar wensen. Je bent een topper, een absolute aanrader! Groetjes, Tessy en Maurijn

Marit & Jos

Op 20 jul 2020

Dag Hedwig, Onze huwelijksdag was echt een hele bijzondere en mooie dag! Wij hebben enorm genoten! De ceremonie was fantastisch!! Van onze gasten hebben we ook heel veel leuke en positieve reacties gehad. Alle lof voor jou! Dus jij nogmaals super bedankt hiervoor! Groetjes, Marit en Jos

Roy & Jolien

Op 20 jul 2020

Hoi Hedwig, Wij zijn aan het genieten van onze huwelijksreis in een prachtig oord en wilde je toch even laten weten dat je het super leuk hebt gedaan! We konden ons geen leukere BABS wensen! We hebben veel positieve reacties gehad op de manier waarop jij onze ceremonie hebt vormgegeven! En je hebt Marrick zielsgelukkig gemaakt door te benoemen dat hij de aanstichter was van dit alles!! haha! 1000x dank voor de prachtige ceremonie! Veel liefs Jolien en Roy

Erik & Jasmien

Op 20 jul 2020

Hallo Hedwig, we wilde je nog even bedanken voor de mooie, ontroerende, interactieve en informele ceremonie, met natuurlijk het serieuze moment. Wat hebben wij en onze gasten genoten! Hier gaan wij nog héél lang met héél veel plezier op terug kijken! En ondanks de Corona maatregelen (toch vreemd hoor om die 1,5 meter afstand te houden) kunnen wij terug kijken op een geslaagde dag. Nogmaals heel veel

Lisa & Rowan

Op 20 jul 2020

Hoi Hedwig, het is nog heel onwerkelijk, maar als we zo aan alles terug denken vonden we het een hele geslaagde dag! Jij was geweldig, het was een super ceremonie! Iedereen was vol lof: het was ontroerend, grappig en heel mooi. We hopen uiteraard dat het e.e.a. effect heeft gehad en dat er binnenkort weer iemand ten huwelijk wordt gevraagd ha,ha,ha. Nogmaals super bedankt en we zullen je aan iedereen aanbevelen! Groetjes Lisa en Rowan

Chris en Linda

Op 20 jul 2020

Hoi Hedwig, Wij kijken met hele mooie gedachten op onze huwelijksvoltrekking terug. We vonden het een bijzondere en mooie ceremonie, met humor, en willen je hiervoor dan ook ontzettend bedanken. Ook alle gasten die aanwezig waren hebben het na die tijd nog veel over je gehad, hoe leuk je was en hoe je het toch allemaal zo fantastisch deed. Grappig was inderdaad ook hoe de kinderen totaal iets anders deden dan we hadden voorspeld, maar dit was helemaal prima en had het niet anders gewild. Kortom; DANKJEWEL! We vonden het waanzinnig! Lieve groet van Chris en Linda

Annelies & Etienne

Op 20 jul 2020

Hoi Hedwig, We zitten nog erg op een roze wolk, wat is dat heerlijk nagenieten. Het was ook zo'n mooie en perfecte dag! We zouden hem nu al weer over willen doen exact zoals hij was. De ceremonie was echt prachtig. Echt beter dan wat wij überhaupt hadden voorgesteld. Heerlijk luchtig, gezellig en dan met de verschillende onderdelen steeds even iets serieuzer maar zonder echt streng of saai te worden. De opbouw was perfect. En wat paste het handvasten er mooi in! We hebben veel complimenten gehad over de ceremonie, specifiek van jonge stellen die niet hadden gedacht dat je ook zo (dus losjes, sprookjesachtig, eigen en relaxed) kan trouwen. Je hebt wat dat betreft echt wel de ogen van wat mogelijke aankomende bruidsparen geopend. Echt een compliment aan jou dus! Je hebt ons daarnaast echt perfect gelezen en toegesproken en het betrekken van het publiek was echt een geweldige zet. Niets dan lof wat dat betreft. Wij kijken in elk geval terug op een zeer geslaagde dag. Hartelijke groet, Annelies & Etienne

Bianca & Marco

Op 20 jul 2020

Lieve Hedwig, bedankt voor de leuke ceremonie! We vonden de voorbereidingsavond al zo gezellig. Er zijn heel veel positieve reacties van onze gasten. Het was een sfeervol begin van een geweldige avond! En wat een bak van de ringen Dat zullen we niet snel vergeten!! Bedankt voor je enthousiasme en passie voor je vak!! Groetjes Bianca en Marco

Annelieke en Frank

Op 20 jul 2020

Lieve Hedwig, wat hebben wij én onze daggasten enorm genoten van de ceremonie!! Vanaf het eerste telefonische contact hadden we al veel vertrouwen in jou en dit vertrouwen werd alleen maar groter tijdens ons persoonlijk gesprek, we wisten dat we de juiste keuze hadden gemaakt. En het resultaat: een ceremonie zoals wij het graag wilde: een ceremonie waarin onze wensen waren verwerkt, jou ideeën, een ceremonie met een lach en een traan, persoonlijk, interactief en natuurlijk het serieuze moment. Je wist de sfeer er meteen goed in te brengen door jou vrolijke, open persoonlijkheid. Dat mijn vader eerst naar jou toe liep na afloop om je te bedanken met 3 kussen in plaats van ons eerst te feliciteren, zegt toch al genoeg!!! Lieve, vrolijke Hedwig, onwijs bedankt! Je bent een echte aanrader voor elk a.s. bruidspaar. Dikke kus en een lieve groet van ons! Annelieke en Frank.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation