Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Paul Helwig Trouwfilms Premium wedding clips met drone beelden

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Paul Helwig Trouwfilms Vraag informatie aan
Dhr. Paul Helwig
Mozartlaan 77
2215 JW Voorhout

Moderne dynamische trouwclips

Ik vertel jullie verhaal in een moderne, dynamische en cinematic trouwclip van premium kwaliteit. Met ruim 14 jaar ervaring, rust en passie voelen jullie je bij mij op je gemak. En dat zie je terug in de film. Professioneel en persoonlijk. Prachtige premium cinematic beelden om jullie mooiste dag keer op keer te herbeleven mét unieke drone beelden.

Mijn kenmerken

✓ Dynamische moderne cinematic stijl

✓ Premium kwaliteit (DJI Ronin 4D Cinema camera)

✓ Officieel gecertificeerd drone piloot

✓ Optie voor een extended film, speeches en ceremonie

✓ Altijd een persoonlijke vrijblijvende kennismaking

Drone beelden

Wil je een Trouwfilm die er echt helemaal uitspringt? Voeg dan unieke professionele drone beelden toe. Door deze extra dynamiek, spat jullie film van het scherm. Ik vlieg inmiddels al 7 jaar met verschillende drones en beschik over alle officiële licenties om te mogen vliegen. Deze unieke luchtopnames maken jullie film helemaal af! Ik kan alleen vliegen als het weer en de locatie het toe laat. Vraag naar de mogelijkheden.

Nagenieten! 

Ik maak géén gebruik van standaard formats, daar geloof ik niet in. Ieder bruidspaar is uniek, iedere bruiloft is bijzonder. Jullie Trouwfilm is dat dus ook. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke Trouwfilms dus vraag ik jullie zelf de muziek uit te kiezen voor jullie film. Het resultaat: een prachtige persoonlijke clip die helemaal past bij de sfeer van jullie dag.

Ervaren videograaf

Videograaf ben ik al sinds 2006. Inmiddels film ik al ruim 9 jaar bruiloften. Mijn werk kenmerkt zich door emotie en passie. Dat is waar het om gaat bij een bruiloft. Omdat ik geen toeschouwer maar juist een deelnemer ben, sta ik er middenin en kan ik de emotie en de sfeer haarfijn vastleggen. Tot in elk detail, zonder daarbij hinderlijk aanwezig te zijn. Een Trouwfilm maken die jullie verwachtingen overtreft. Dát is mijn passie!

Vrijblijvende kennismaking

Voor beide partijen is het prettig om elkaar al eens gezien te hebben voor de grote dag. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in Voorhout. Geheel vrijblijvend uiteraard. Zo kunnen we het samen over jullie trouwfilm hebben. Welke elementen vinden jullie belangrijk in de film en hoe zal de dag verlopen. Klikt het, dan gaan we door. Zo niet, dan hebben jullie in elk geval lekkere koffie gehad.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lindsay

Op 12 jan 2024

Paul heeft op 18 augustus onze bruiloft vastgelegd en zo een prachtige film van gemaakt! Het geeft zo een duidelijk en prachtig beeld van hoe onze trouwdag was, ook mede door hoe Paul de door onze gekozen muziek heeft gebruikt in de film. De reden dat wij Paul kozen als onze videograaf was het feit dat wij zijn Clips in zijn portfolio bekeken, zo emotioneel werden van de trouwclips. Het voelde alsof wij op die bruiloften aanwezig waren door het kijken van de Clips. Huilen om bruiloften van personen die je niet kent, dan heb je als videograaf talent! Paul gaat zo professioneel te werk, probeert je als koppel echt te leren kennen. Daarnaast is hii “onzichtbaar” op de trouwdag zelf, waardoor je je totaal niet ongemakkelijk voelt met de camera in de buurt. Wij zijn paul voor altijd dankbaar voor het vastleggen van onze dag op de manier hoe hij dat gedaan heeft.

Iris

Op 23 nov 2022

Wat heeft Paul onze dag mooi vast gelegd. Zowel de teaser, de korte clip als de lange film zijn werkelijk fantastisch. Het is net of we weer helemaal terug gaan naar onze bijzonder mooie dag. Op de dag zelf was hij er op een hele fijne manier bij, je merkt echt dat hij passie heeft voor zijn werk, zo enthousisast. Bij het monteren van de beelden dacht hij met ons mee welke muziek er achter moest komen en het resultaat was waanzinnig, alles klopte. Wij hebben geen seconde spijt dat we een videograaf op onze dag hadden en zo blij dat Paul dit is geweest. Paul duizendmaal dank voor deze fantastische herrinering, je bent echt heel goed in je werk.

Jasper

Op 23 nov 2022

Op 04 juni 2022 zijn wij getrouwd in de Marienhof in Amersfoort. Paul was onze videograaf en heeft onze dag op een fantastische manier vastgelegd! Paul is vriendelijk, dacht met ons mee, straalt rust uit en is professioneel. Alle belangrijke momenten van de dag zijn prachtig vastgelegd. Op een leuke ontspannen manier werden er zeer mooie natuurlijke beelden geschoten. Ook met onze kinderen ging Paul heel goed om zodat ook zij er prachtig op staan. Naast deze prettige ervaring en eindresultaat werd de film ook nog eens binnen enkele weken persoonlijk afgeleverd. Wij zijn er 100% zeker van dat Paul ook jullie dag zeer vakkundig vastlegt!

Chris & elize

Op 23 nov 2022

WAUW!!! Met een lach en een traan van ontroering bekeken wij de beelden die Paul gemaakt heeft van onze bruiloft, samengevoegd in een korte trouwclip en een langere trouwfilm. De mooiste momenten op beeld, gecombineerd met en perfect getimed op onze voorkeursmuziek. Dit heeft geresulteerd in een prachtig aandenken aan onze fantastische dagen. We hebben het contact met Paul altijd als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de bruiloft dacht hij goed met ons mee en tijdens deze dagen voelde het fijn om met hem 'samen te werken'. Wij bevelen 'Paul Helwig Trouwfilms' daarom ook van harte aan als videograaf. Nogmaals hartelijk bedankt, Paul!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation