Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Partysensation The Buzz DE coverband voor jouw bruiloft!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Partysensation The Buzz Vraag informatie aan
Dhr. Frans Limonard

Ben je op zoek naar 70's 80's 90's discomuziek voor je bruiloft ?

PartySensation The BUZZ is een enthousiaste en muzikale coverband / feestband die van elk evenement een knalfuif weet te maken. Met hun unieke combinatie van ervaring, enthousiasme en een hoog muzikaal niveau , en met maar liefst zeven vocalisten, is The BUZZ de ideale keuze voor jouw feest.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een groot tentfeest, een swingende discotheek, maar zeker ook jouw bruiloft, The BUZZ is er klaar voor! De band speelt hoofdzakelijk dance classics uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en het publiek kan rekenen op een feest der herkenning. Van ABBA tot Whitney Houston, van Grease tot Gloria Gaynor – alles komt voorbij! 

Met PartySensation The BUZZ weet je zeker dat je gasten nog maandenlang over jouw bruiloftsfeest zullen napraten. 

Een veelvoorkomend probleem bij het kiezen van een band voor je feest is of de band wel de juiste muziek speelt. Bij The Buzz hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Zoek je muziek waar IEDEREEN op kan dansen en wat IEDEREEN kan meezingen dan ben je absoluut aan het juiste adres! Partysensation The Buzz speelt enkel A-nummers van artiesten die met grote regelmaat in onze hitlijsten stonden. Zie de repertoirelijst.

Een optreden bestaat standaard uit 3 sets van 50 minuten, maar we zijn flexibel en kunnen dit in overleg aanpassen aan jouw wensen. Met swingende muziek en een energieke performance wordt jouw feest een onvergetelijke ervaring.

 

Partysensation The Buzz staat voor:

* Een gevulde dansvloer
* Hoge amusementswaarde
* Volume op aanvaardbaar niveau
* Hoge kwaliteit door ervaren muzikanten
* Punctualiteit
* 100% betrouwbaarheid

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Irene

Op 28 dec 2023

Wat kunnen deze fantastische muzikanten een feest bouwen zeg! Geweldig. Zij hebben ons 12,5 jaar huwelijksfeest helemaal compleet gemaakt. Klasse!

Wendy Hoogendijk

Op 28 dec 2023

Jullie waren helemaal fantastisch! Wat een energie van begin tot eind. Wat een dijk van een stemmen! En de muzikanten zo goed! Jullie hebben er één groot feest van gemaakt, van begin tot eind, veeeeel dank!!!!

Jacqueline

Op 15 dec 2023

Jullie hebben er een onvergetelijke avond van gemaakt!!!! Wat hebben jullie een geweldig repertoire en wat zijn jullie goed. De passie voor muziek straalt van jullie af

Rinus

Op 15 dec 2023

WSV Nautica in Brielle! Geweldige live band met zeer goede zangeressen! Iedereen was zeer enthousiast en hoorde ook veel feestgangers vertellen ! Beste live band ooit op Nautica ! Het geluid was geweldig en communiceren was gewoon mogelijk ! Jonathan Thanx Jullie bedankt en zeker tot ziens!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation