Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Nufotograferen Trouwfotograaf gevestigd in het midden van Nederland.

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Stefan van Dorrestein
Landelijk

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Er komt een bijzondere tijd aan. Jullie gaan namelijk een van de meest bijzondere dagen van jullie leven plannen. Daar komt veel bij kijken en er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden. De belangrijkste keuze is de locatie. Daarna is het belangrijk om na te gaan denken over een fotograaf, want de foto’s zijn de opnames die de herinneringen levend houden. Ik wil jullie daarbij graag helpen en ervoor zorgen dat de trouwdag onvergetelijk wordt met dierbare herinneringen in de vorm van prachtige trouwfoto’s.

Van tevoren

Via het contactformulier of telefoonnummer kan er contact worden opgenomen met mij. Als de trouwdatum nog vrij is in mijn agenda dan kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om een fotograaf te kiezen waar jullie letterlijk een ‘klik’ mee hebben en daar is het kennismakingsgesprek voor. In dit gesprek kunnen jullie de wensen vertellen en uitleg geven over hoe jullie dag verloopt. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte en besluiten of ik jullie bruidsfotograaf mag worden.

Op de dag zelf

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen in je leven en hiervan moet je optimaal kunnen genieten. Mijn doel is om alles vast te leggen, maar ook om vooral onopvallend aanwezig te zijn. Ik zal mijn best doen om ieder moment fotograferen, zodat iedereen zorgeloos van de dag kan genieten.

Nawerking en aflevering

Na jullie trouwdag ontvangen jullie een sneak-peak van ongeveer 10 trouwfoto’s. Doordat het selecteren en nabewerken enorm veel tijd kost duurt het gemiddeld twee maanden voor ik de reportage af heb. Gemiddeld worden er 2000-3000 foto's gemaakt en die verdienen allemaal de aandacht om goed geselecteerd en bewerkt te worden.

Samen maken we een afspraak om de foto's te bekijken en te overhandigen. Mochten jullie extra nabewerkingen of een trouwalbum willen dan kunnen jullie dit aangeven.

Trouwalbum

Natuurlijk is het mogelijk om een trouwalbum te bestellen. Sommige bruidsparen willen graag zelf een album maken, maar jullie kunnen dit ook uitbesteden. Vraag bij het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden.

Spreken de foto's jullie aan? 

Neem dan snel contact op, zodat ik kan kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en we een kennismakingsgesprek kunnen plannen!

Gecertificeerde Drone piloot

Willen jullie fantastische luchtfoto's? Met het behalen van het ROC-L certificaat zijn jullie verzekerd van een fotograaf met kennis en volgens de drone-regels handeld. 

Als jullie willen is het mogelijk om tijdens jullie bruiloft de drone mee te nemen voor fantastische luchtfoto's. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik jullie hier graag meer over.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Freek

Op 01 feb 2024

Stefan is een fantastische fotograaf! Niet alleen ontzettend gezellig, hij gaat ook echt een stapje verder om ervoor te zorgen dat alle foto's er helemaal fantastisch uit komen te zien. Met de fotoshoot hebben wij enorm zitten lachen om alles wat er die dag gebeurde en kregen we schitterende foto's van. Bij de bruiloft wist hij altijd de juiste hoeken te vinden, kroop desnoods de bosjes in voor de perfecte shots en hielp zelfs mijn vrouw met het goed leggen van haar jurk en het vast maken van de bandjes bij haar armen. Wij zijn enorm blij met de resultaten van de foto's!

Anne

Op 01 feb 2024

Stefan kon onze bruiloft niet zelf fotograferen, maar heeft de foto's perfect nabewerkt. Van te voren heeft Stefan heel prettig en persoonlijk met ons kennisgemaakt. Nadien kwam hij de foto's persoonlijk overhandigen. De foto's waren prachtig! We zouden daarom nufotograferen zeker aanraden!

Reinier

Op 01 feb 2024

Stefan ontmoet op een bruiloft van mijn oud klasgenoot als fotograaf. Wat een vakman, een paar jaar later was het zover, onze eigen bruiloft. Geen moment getwijfeld en contact opgenomen met Stefan, het was naast fotograferen ook nog mogelijk de dag vast te leggen met video, een samenwerking met zijn eigen vrouw. Kon geen beter duo wensen super op elkaar ingespeeld en zo ongelofelijke lieve sociale mensen. Ze hebben onze onvergetelijke dag prachtig weten vast te leggen. 🫶 zorgt ervoor dat hij namen onthoud van heeel veel gasten en is echt geweldig gezellig. Dat zorgt voor een goede sfeer en daardoor prachtige foto’s. Helemaal gaaf, binnen een week hadden we al een teaser video van een minuut. Nog opzoek naar een trouwfotograaf? Dan kan je eigenlijk alleen maar duimen of Stefan nog beschikbaar is op jou gewenst datum.

Zikko en Annelies

Op 30 dec 2023

Mijn vriendin (nu vrouw) had goede verhalen over Stefan/NuFotograferen gehoord. Om die reden hebben we hem gevraagd om onze huwelijksdag te fotograferen. Stefan kwam eerst lang bij ons thuis en dat gesprek verliep heel ongedwongen. Wat voor ons ook belangrijk was dat je wat geintjes kunt maken, wat humor erin, niet continu al te serieus zijn. Natuurlijk is het zijn beroep maar we hadden totaal niet het gevoel dat we een ‘zakelijk gesprek’ aan het voeren waren. Hij wist goed de risico’s wat tijd betreft aan te geven bij wat we wilden doen op de huwelijksdag. De dag zelf verliep prima. Stefan had goede ideeën over hoe iets in beeld te brengen. Zowel spontane (de meeste) foto’s maar ook foto’s die in scene zijn gezet. Bijvoorbeeld dat iedereen verbaasd moest doen op een groepsfoto als wij elkaar kusten. Leuke ideeën die mooie plaatjes opleverden. Gedurende de dag was de omgang met elkaar heel ongedwongen, vriendschappelijk eigenlijk wel. Tegelijk ook zeer professioneel, bijna onzichtbaar op het ene moment, dat we niet eens doorhadden dat er foto’s werden gemaakt. Op het andere moment even naar voren komen om bijvoorbeeld de gasten te vragen iets te doen wat een mooie foto kon opleveren (en ook elke keer met een goed resultaat). We hadden een klein gezelschap van 24 personen maar vrijwel iedereen gaf achteraf bij ons aan dat we een hele leuke fotograaf hadden. En dat zijn opmerkingen zonder dat we ernaar gevraagd hebben. De foto’s die we hebben gekregen zijn heel erg mooi, heel erg goed. Ook foto’s die met een drone gemaakt zijn, doen niet onder voor foto’s met de hand-fotocamera. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s wat ook door iedereen, die tot nu toe de foto’s heeft gezien, (ongevraagd) bevestigd is. Rest ons nu de klus om van de vele prachtige foto’s een aantal uit te zoeken om in een album te zetten. Wij zijn heel erg blij met onze keuze voor NuFotograferen/Stefan en kunnen hem bij iedereen aanraden. Natuurlijk moet je een beetje een klik hebben met de fotograaf maar wij kunnen ons niet voorstellen dat Stefan als persoonlijkheid bij iemand weerstand oproept. Een fotograaf die je er heel goed bij kunt hebben, ook als semi-gast (wat een fotograaf toch ook is) op de huwelijksdag.

Chris en Daphne Pater

Op 03 nov 2023

Stefan is een ontzettend leuk en spontane fotograaf met kennis van zaken en een goede dosis humor. Stefan heeft afgelopen zomer onze bruiloft fantastisch vastgelegd, met veel oog voor detail en enthousiaste ideeën voor de foto's. We hebben veel complimenten over hem gekregen dat hij zo fijn opging in het gezelschap, hij kende al snel veel gasten bij naam en heeft spontane foto's gemaakt van iedereen in ontspannen sfeer. Vooraf hebben wij contact met hem gehad en een loveshoot gedaan met hem, er was vanuit ons direct een klik en de spanning was snel weg. Ook voor de bruiloft toen ik stress had over het weer gaf hij advies en bewoog hij mee met onze wensen. We hebben ontzettend veel foto's en een prachtig filmpje ontvangen van hem en zijn vrouw. Zij hebben samen onze bruiloft precies zo vastgelegd als hoe wij het ervaren hebben: de mooiste dag van ons leven! Prijs-kwaliteit verhouding is hier zeker goed, hij heeft ons meer gegeven dan vooraf besproken. Hij is zeker een aanrader als je een ontspannen fotograaf zoekt die zijn afspraken nakomt en iedereen op zijn gemak stelt! En ook de combinatie met zijn vrouw als videograaf is een echte aanrader, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan.

Rowena

Op 20 jan 2022

Wij zijn afgelopen jaar getrouwd en hebben gekozen voor Nufotograferen vanwege zijn mooie portfolio. Het kennismakingsgesprek was heel prettig en ook duidelijk wat allemaal mogelijk was. Mijn partner vind het niet fijn om op te foto’s te staan dus het was extra belangrijk dat hij zich comfortabel voelde. Mede daarom hebben wij ook een loveshoot, voorafgaand aan de bruiloft, gedaan. Dit beviel heel goed en die foto’s zijn ook heel leuk geworden! Zelfs mijn partner kon gewoon zichzelf zijn en dat zie je ook terug op de mooie foto’s. Op de bruiloft zelfs wist hij zelfs de namen van onze gasten en paste er helemaal bij. Wij hebben genoten van zijn aanwezigheid met het maken van de groepsfoto’s en tijdens de ceremonie leek hij bijna onzichtbaar. De foto’s zijn heel spontaan geworden. Hij had ook hele leuke ideeën voor de foto’s. Zelfs onze gasten hadden het later nog over de fotograaf, dat hij zo fijn was in de omgang. De foto’s zijn precies geworden zoals wij hoopte. Nogmaals bedankt!

Tiffany en Tjeerd

Op 16 jan 2022

Stefan (Nufotograferen) maakt uitstekende foto's voor een eerlijke prijs. Hij kent zijn materiaal, zijn locaties en weet wat hij wil schieten. Ga bij hem op gesprek en als er een klik is; gelijk boeken. Tijdens de dag zal Stefan jullie volledig ontzorgen en zorg dragen dat alle foto's gemaakt worden. Hij zet net dat extra stapje om jullie foto's of bruiloft naar het volgende niveau te tillen. Hij heeft oog voor detail en weet wanneer hij waar moet zijn. Hij is energiek en gemakkelijk in het contact maar weet zicht geluidsloos door je bruiloft te bewegen. Ga je niet graag op de foto ? Stefan weet je perfect te vangen! Kort moment op de bruiloft ? Stefan weet hem te vangen! Specifieke wensen ? Geen probleem voor Stefan. Het resultaat is een pakket prachtige foto's waar je met plezier naar terug zal kijken.

Sabine den Hertog

Op 28 dec 2020

Onze bruiloft is inmiddels al een tijdje geleden, maar in dit gekke jaar kijken we met ontzettend veel plezier terug op onze mooie dag! En hoe kan dat beter dan met de fantastische foto's die Stefan van ons heeft gemaakt. Het terugkijken is gewoon steeds weer een instant feestje om te doen. Stefan is als persoon ontzettend open en toegankelijk. Als hobby-fotograaf ben ik soms best kritisch op foto's, maar het leukste bij Stefan is dat hij me juist vanaf het eerste moment vroeg naar mijn mening. Direct een goede start van een gesprek en voor ons was die toegankelijkheid heel belangrijk. Hoe ongemakkelijk het zelf voor de camera staan (ipv erachter) voor ons allebei ook was, Stefan maakt iedereen op z'n gemak en weet ook echt iedereen goed op de foto te krijgen. Achteraf zijn we door vrienden en familie overladen door complimentjes over Stefan: hij kende die dag iedereens naam, wist wie bij wie hoorde, etc. Dat maakt het allemaal zo veel prettiger en gemakkelijker. Hij regisseert als het nodig is, maar lijkt verder gewoon 'een van de gasten' waardoor hij foto's heeft kunnen maken waarvan niemand af wist dat er op dat moment een foto genomen werd. Stefan denkt heel goed mee over bijvoorbeeld de planning, maar was ook heel flexibel toen alles anders liep dan gepland (andere datum, toch weer terug naar de originele datum, andere tijden en indeling, kortere dag en toen toch op het laatste moment weer een uur langer dan gepland). Super fijn om je, terwijl je je met corona over vanalles zorgen moest maken, in ieder geval geen zorgen hoefde te maken over de fotograaf ;-) Het allerbelangrijkste achteraf zijn natuurlijk de foto's: en ze zijn echt fantastisch! We zijn er (nog steeds) zo blij mee! Vooral de kleurrijke stijl van Stefan spreekt ons heel erg aan en de drone foto's zijn ook echt heel mooi geworden. Kortom, nogmaals super bedankt Stefan! We hebben nu al zin in de foto's na deel 2 van de bruiloft, ergens volgend jaar!

Raphael Di Mauro

Op 21 jan 2020

NUFOTOGRAFEREN - Stefan maakt makkelijk contact met mensen op een leuke manier. Hij stelt iedereen op zijn gemak - Hij is zeer snel en makkelijk bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie - Hij heeft originele ideeën over wat hij op de foto zet. Dit vonden wij heel belangrijk - Stefan maakte zijn foto's op de juiste momenten, zonder opvallend te zijn - Het is goed betaalbaar voor de service die je van hem krijgt, in vergelijking met andere fotograven Maar vooral: Stefan is heel vriendelijk en wij hadden meteen een klik. In de toekomst willen we zeker nog een keer gebruik maken van zijn fotografie

Rob

Op 20 sep 2018

Wij hebben afgelopen april onze bruiloft laten fotograferen door Stefan en waren daar zeer tevreden over. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we met hem de dag doorgenomen en heeft hij met ons meegedacht over de fotografiemomenten. Het contact met hem was prettig en hij vroeg direct naar de belangrijkste mensen en hun namen om het contact op zo’n belangrijke dag persoonlijk te houden. Hij heeft op de juiste manier de leuke dingen weten vast te leggen. Ook moeilijkere foto’s, zoals een uil in volle vlucht met het ringenzakje aan zijn poot, had hij er mooi opgezet. Over de dag heen hebben we een hele vrolijke en energieke fotograaf gehad die alles op de juiste manier heeft vastgelegd. De foto’s die we hebben ontvangen zien er prachtig uit en we zijn er dan ook blij mee. Ook onze daggasten vonden hem een prettige man in de omgang. Zijn aanwezigheid tijdens de ceremonie was nauwelijks merkbaar en toch heeft hij de juiste momenten voor ons weten vast te leggen. Wij zouden hem zeker aanbevelen om de reportage door te laten maken!

Kelly

Op 20 jun 2018

Stefan heeft onze mooie dag op 5 april 2018 vastgelegd. Wat een fotokunstenaar! Stefan is een fijne fotograaf in de omgang. Hij stelt je op je gemak. Dat is niet onbelangrijk want ook op de intieme en bijzondere momenten van de dag is hij dichtbij. Wat zo speciaal is, is dat zijn aanwezigheid nooit storend is en toch heeft hij alles vastgelegd. Zelfs een ‘saai’ moment weet hij op een bijzondere manier vast te leggen. Met oog voor het bruidspaar maar ook de gasten en de locatie. Wij zijn helemaal blij met de reportage en beleven onze dag iedere keer weer opnieuw. Bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation