Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Nufotograferen Trouwfotograaf gevestigd in het midden van Nederland.

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Er komt een bijzondere tijd aan. Jullie gaan namelijk een van de meest bijzondere dagen van jullie leven plannen. Daar komt veel bij kijken en er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden. De belangrijkste keuze is de locatie. Daarna is het belangrijk om na te gaan denken over een fotograaf, want de foto’s zijn de opnames die de herinneringen levend houden. Ik wil jullie daarbij graag helpen en ervoor zorgen dat de trouwdag onvergetelijk wordt met dierbare herinneringen in de vorm van prachtige trouwfoto’s.

Van tevoren

Via het contactformulier of telefoonnummer kan er contact worden opgenomen met mij. Als de trouwdatum nog vrij is in mijn agenda dan kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om een fotograaf te kiezen waar jullie letterlijk een ‘klik’ mee hebben en daar is het kennismakingsgesprek voor. In dit gesprek kunnen jullie de wensen vertellen en uitleg geven over hoe jullie dag verloopt. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte en besluiten of ik jullie bruidsfotograaf mag worden.

Op de dag zelf

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen in je leven en hiervan moet je optimaal kunnen genieten. Mijn doel is om alles vast te leggen, maar ook om vooral onopvallend aanwezig te zijn. Ik zal mijn best doen om ieder moment fotograferen, zodat iedereen zorgeloos van de dag kan genieten.

Nawerking en aflevering

Na jullie trouwdag ontvangen jullie een sneak-peak van ongeveer 10 trouwfoto’s. Doordat het selecteren en nabewerken enorm veel tijd kost duurt het gemiddeld twee maanden voor ik de reportage af heb. Gemiddeld worden er 2000-3000 foto's gemaakt en die verdienen allemaal de aandacht om goed geselecteerd en bewerkt te worden.

Samen maken we een afspraak om de foto's te bekijken en te overhandigen. Mochten jullie extra nabewerkingen of een trouwalbum willen dan kunnen jullie dit aangeven.

Trouwalbum

Natuurlijk is het mogelijk om een trouwalbum te bestellen. Sommige bruidsparen willen graag zelf een album maken, maar jullie kunnen dit ook uitbesteden. Vraag bij het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden.

Spreken de foto's jullie aan? 

Neem dan snel contact op, zodat ik kan kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en we een kennismakingsgesprek kunnen plannen!

Gecertificeerde Drone piloot

Willen jullie fantastische luchtfoto's? Met het behalen van het ROC-L certificaat zijn jullie verzekerd van een fotograaf met kennis en volgens de drone-regels handeld. 

Als jullie willen is het mogelijk om tijdens jullie bruiloft de drone mee te nemen voor fantastische luchtfoto's. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik jullie hier graag meer over.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rowena

Op 20 jan 2022

Wij zijn afgelopen jaar getrouwd en hebben gekozen voor Nufotograferen vanwege zijn mooie portfolio. Het kennismakingsgesprek was heel prettig en ook duidelijk wat allemaal mogelijk was. Mijn partner vind het niet fijn om op te foto’s te staan dus het was extra belangrijk dat hij zich comfortabel voelde. Mede daarom hebben wij ook een loveshoot, voorafgaand aan de bruiloft, gedaan. Dit beviel heel goed en die foto’s zijn ook heel leuk geworden! Zelfs mijn partner kon gewoon zichzelf zijn en dat zie je ook terug op de mooie foto’s. Op de bruiloft zelfs wist hij zelfs de namen van onze gasten en paste er helemaal bij. Wij hebben genoten van zijn aanwezigheid met het maken van de groepsfoto’s en tijdens de ceremonie leek hij bijna onzichtbaar. De foto’s zijn heel spontaan geworden. Hij had ook hele leuke ideeën voor de foto’s. Zelfs onze gasten hadden het later nog over de fotograaf, dat hij zo fijn was in de omgang. De foto’s zijn precies geworden zoals wij hoopte. Nogmaals bedankt!

Tiffany en Tjeerd

Op 16 jan 2022

Stefan (Nufotograferen) maakt uitstekende foto's voor een eerlijke prijs. Hij kent zijn materiaal, zijn locaties en weet wat hij wil schieten. Ga bij hem op gesprek en als er een klik is; gelijk boeken. Tijdens de dag zal Stefan jullie volledig ontzorgen en zorg dragen dat alle foto's gemaakt worden. Hij zet net dat extra stapje om jullie foto's of bruiloft naar het volgende niveau te tillen. Hij heeft oog voor detail en weet wanneer hij waar moet zijn. Hij is energiek en gemakkelijk in het contact maar weet zicht geluidsloos door je bruiloft te bewegen. Ga je niet graag op de foto ? Stefan weet je perfect te vangen! Kort moment op de bruiloft ? Stefan weet hem te vangen! Specifieke wensen ? Geen probleem voor Stefan. Het resultaat is een pakket prachtige foto's waar je met plezier naar terug zal kijken.

Sabine den Hertog

Op 28 dec 2020

Onze bruiloft is inmiddels al een tijdje geleden, maar in dit gekke jaar kijken we met ontzettend veel plezier terug op onze mooie dag! En hoe kan dat beter dan met de fantastische foto's die Stefan van ons heeft gemaakt. Het terugkijken is gewoon steeds weer een instant feestje om te doen. Stefan is als persoon ontzettend open en toegankelijk. Als hobby-fotograaf ben ik soms best kritisch op foto's, maar het leukste bij Stefan is dat hij me juist vanaf het eerste moment vroeg naar mijn mening. Direct een goede start van een gesprek en voor ons was die toegankelijkheid heel belangrijk. Hoe ongemakkelijk het zelf voor de camera staan (ipv erachter) voor ons allebei ook was, Stefan maakt iedereen op z'n gemak en weet ook echt iedereen goed op de foto te krijgen. Achteraf zijn we door vrienden en familie overladen door complimentjes over Stefan: hij kende die dag iedereens naam, wist wie bij wie hoorde, etc. Dat maakt het allemaal zo veel prettiger en gemakkelijker. Hij regisseert als het nodig is, maar lijkt verder gewoon 'een van de gasten' waardoor hij foto's heeft kunnen maken waarvan niemand af wist dat er op dat moment een foto genomen werd. Stefan denkt heel goed mee over bijvoorbeeld de planning, maar was ook heel flexibel toen alles anders liep dan gepland (andere datum, toch weer terug naar de originele datum, andere tijden en indeling, kortere dag en toen toch op het laatste moment weer een uur langer dan gepland). Super fijn om je, terwijl je je met corona over vanalles zorgen moest maken, in ieder geval geen zorgen hoefde te maken over de fotograaf ;-) Het allerbelangrijkste achteraf zijn natuurlijk de foto's: en ze zijn echt fantastisch! We zijn er (nog steeds) zo blij mee! Vooral de kleurrijke stijl van Stefan spreekt ons heel erg aan en de drone foto's zijn ook echt heel mooi geworden. Kortom, nogmaals super bedankt Stefan! We hebben nu al zin in de foto's na deel 2 van de bruiloft, ergens volgend jaar!

Raphael Di Mauro

Op 21 jan 2020

NUFOTOGRAFEREN - Stefan maakt makkelijk contact met mensen op een leuke manier. Hij stelt iedereen op zijn gemak - Hij is zeer snel en makkelijk bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie - Hij heeft originele ideeën over wat hij op de foto zet. Dit vonden wij heel belangrijk - Stefan maakte zijn foto's op de juiste momenten, zonder opvallend te zijn - Het is goed betaalbaar voor de service die je van hem krijgt, in vergelijking met andere fotograven Maar vooral: Stefan is heel vriendelijk en wij hadden meteen een klik. In de toekomst willen we zeker nog een keer gebruik maken van zijn fotografie

Rob

Op 20 sep 2018

Wij hebben afgelopen april onze bruiloft laten fotograferen door Stefan en waren daar zeer tevreden over. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we met hem de dag doorgenomen en heeft hij met ons meegedacht over de fotografiemomenten. Het contact met hem was prettig en hij vroeg direct naar de belangrijkste mensen en hun namen om het contact op zo’n belangrijke dag persoonlijk te houden. Hij heeft op de juiste manier de leuke dingen weten vast te leggen. Ook moeilijkere foto’s, zoals een uil in volle vlucht met het ringenzakje aan zijn poot, had hij er mooi opgezet. Over de dag heen hebben we een hele vrolijke en energieke fotograaf gehad die alles op de juiste manier heeft vastgelegd. De foto’s die we hebben ontvangen zien er prachtig uit en we zijn er dan ook blij mee. Ook onze daggasten vonden hem een prettige man in de omgang. Zijn aanwezigheid tijdens de ceremonie was nauwelijks merkbaar en toch heeft hij de juiste momenten voor ons weten vast te leggen. Wij zouden hem zeker aanbevelen om de reportage door te laten maken!

Kelly

Op 20 jun 2018

Stefan heeft onze mooie dag op 5 april 2018 vastgelegd. Wat een fotokunstenaar! Stefan is een fijne fotograaf in de omgang. Hij stelt je op je gemak. Dat is niet onbelangrijk want ook op de intieme en bijzondere momenten van de dag is hij dichtbij. Wat zo speciaal is, is dat zijn aanwezigheid nooit storend is en toch heeft hij alles vastgelegd. Zelfs een ‘saai’ moment weet hij op een bijzondere manier vast te leggen. Met oog voor het bruidspaar maar ook de gasten en de locatie. Wij zijn helemaal blij met de reportage en beleven onze dag iedere keer weer opnieuw. Bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation