Notariskantoor Oudewater Informeert u naar de mogelijkheden!

Notariskantoor Oudewater Notariskantoor Oudewater
Notariskantoor Oudewater Vraag informatie aan
Rodezand 42
3421 BB Oudewater

Notariskantoor Oudewater

De wet zegt dat binnen een huwelijk automatisch alles van u samen is. Bij overlijden van een partner is de helft van alle bezittingen en schulden automatisch voor de overblijvende partner. De andere helft vormt de nalatenschap van de overledene. Bij een scheiding moet u alles gelijk verdelen. Het kan gebeuren dat u bepaalde bezittingen en schulden toch apart wilt houden. Zoals uit een eigen bedrijf of bepaalde familiegoederen. Deze andere wensen legt u vast in huwelijkse voorwaarden. Dit moet u bij de notaris doen. Wij helpen u hier heel graag mee. Velen zijn u reeds tevreden voorgegaan!

Gaat u liever een geregistreerd partnerschap aan? De wet zegt dat ook binnen een geregistreerd partnerschap alles van u samen is. Bij overlijden van een partner werkt het net zo als bij een huwelijk: de helft van alle bezittingen en schulden zijn automatisch voor de overblijvende partner. De andere helft vormt de nalatenschap van de overledene. En als u uit elkaar gaat, moet u alles gelijk verdelen. Wilt u als geregistreerd partners bepaalde bezittingen en schulden apart houden, dan legt u dat vast in partnerschapsvoorwaarden. Ook dit moet u bij de notaris regelen en ook hier zijn  u heel graag van dienst.

Bedenkt u maar hoe u het zou willen zien en wij vertalen het graag naar een passende juridische tekst.

Ons kantoor

Wij zijn een bewust kleiner stadskantoor en zijn gevestigd midden in de randstad in het schitterende stadje Oudewater. U kunt een bezoek aan Oudewater combineren met een bezoek aan de stad. Wij zitten aan de rand van het centrum en binnen vijf minuten staat u midden op de markt.
Bij ons parkeert u direct voor de deur en geheel kosteloos. Voor minder validen is er een parkeerplaats recht voor de deur.
Wij staan u graag persoonlijk te woord en hopen een leuk all-round notariskantoor te zijn, die alle gangbare dienstverlening uiteraard graag verzorgt voor u.
Op de foto ziet u notaris mr A.J.W. (Arjan) Kuiper. Als u langskomt zal het gesprek met hem plaatsvinden of met kandidaat-notaris Angeline van Kasteel.

Maakt u gauw een afspraak? Aan een eerste adviesgesprek of kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur zijn geen kosten verbonden.

Volg ons ook op Twitter: @AJWKuiper of bezoek onze Facebooksite www.facebook.com/notarisoudewater.

Graag tot snel ziens!

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Notariskantoor Oudewater
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation