Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Notariskantoor mr R.M. Dom Het notariskantoor waar je je thuis voelt

Notariskantoor mr R.M. Dom Vraag informatie aan
Zwartelaan 28
2271 BR Voorburg

Een spannende en leuke tijd breekt er aan want jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan!

Er moet een hoop georganiseerd worden…….Het kiezen van een datum, de locatie, de kleding en de ringen. Wordt het groots of intiem. Wie worden er uitgenodigd, wie worden de getuigen en hoe gaat de dag ingevuld worden? Allemaal zaken waar je als eerste aan denkt bij het organiseren van een bruiloft of geregistreerd partnerschap.

Waar een hoop koppels niet aan denken of pas later achter komen, is dat zij wellicht huwelijkse - of partnerschapsvoorwaarden willen / moeten opmaken.

Vanaf 1 januari 2018 geldt de Wet Beperkte gemeenschap van goederen. Dit betekent, kort gezegd, dat al uw persoonlijke bezittingen en schulden die u vóór het trouwen of het geregistreerd partnerschap heeft, van u alleen blijven. Bezittingen en schulden die u na het trouwen het geregistreerd partnerschap krijgt, zijn van u samen. Dit is wettelijk zo geregeld. (Er zijn wel uitzonderingen, kijk hiervoor op onze website).

Wilt u het anders geregeld hebben, dan kunt u ervoor kiezen om huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden op te laten maken.

In deze voorwaarden kunt u zelf bepalen welke bezittingen en schulden van u samen en welke persoonlijk zijn/worden. U kunt bijvoorbeeld afspraken maken over de verdeling van: de woning, inkomen, schulden,  een eigen bedrijf, pensioen erfenissen en schenkingen

(kijk op onze website naar de brochures "samen verder" en "samen verder extra")

En wellicht is het ook verstandig om meteen een testament op te stellen?

Ons kantoor is gevestigd aan de Zwartelaan 28 te Voorburg en is een kleinschalig informeel kantoor. Voor alle notariële zaken kunt u bij ons terecht. Graag nodigen wij u uit, om in een persoonlijk gesprek, e.e.a. uitgebreid te bespreken.

Kijk op onze website voor onze openingstijden voor het maken van een vrijblijvende en kosteloze afspraak. Wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan zien wij uw aanvraag per e-mail graag tegemoet.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Notariskantoor mr R.M. Dom
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation