Welke.nl

Midnight Star huwelijks- drive-in show Winnaar van de Nederlandse DJ-Trofee (beste 'live' disc-jockey)

Delft

Één wens staat vast voor u: “Ons huwelijk moet afgesloten worden met een perfect. positief en onvergetelijk feest!” En u weet ook: “Een goed en gezellig huwelijksfeest vieren doet u niet alleen, dat doet u samen!” Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie, vrienden, bekenden én een goede professionele drive-in show!Midnight Star heeft vanaf 1992 landelijke ervaring in het presenteren en muzikaal ondersteunen van kleine én grote huwelijksfeesten.

Midnight Star is met een feestelijke, schitterende en swingende drive-in show al vele jaren landelijk een graag geziene gast op menig huwelijksfeest of receptie. De huwelijks- drive-in show geniet landelijke bekendheid én zorgt voor een onvergetelijk en positief feest!

Hierbij krijgt de disc-jockey steevast enkele tientallen tot honderden voeten van de vloer. Dit kan natuurlijk alleen als de disc-jockey het publiek perfect aanvoelt, want, zo leert de ervaring, geen enkel publiek is hetzelfde en is de muziekkeuze bij elk huwelijksfeest weer anders. De top disc-jockey van Midnight Star beschikt dus eigenlijk over een tweede natuur als het gaat om het aanvoelen van de sfeer en het vermaken van het publiek.

Vandaar dat de aanwezigheid van Midnight Star altijd garant staat voor een gezellig en onvergetelijk feest, kortom: succes verzekerd!

Henny de Keijzer werkt landelijk en wordt door veel trouwlocaties en partycentra in het hele land  aanbevolen. Wil je meer informatie of direct boeken ga dan naar: Midnight Star, Henny de Keijzer. T: 015-2147009, M: 06-55142222, E: info@midnightstar.nl , I: www.midnightstar.nl 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Midnight Star huwelijks- drive-in show
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation