Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Markx Cinematics Ik vind het fijn om een vrijblijvend videogesprek te houden met jullie, zodat we kunnen kijken of er een échte match is. :)

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Dejan Markx
Landelijk

Hoi! Ik ben Dejan en oprichter van Markx Cinematics.

In 2018 heb ik mijn eerste camera gekocht en een media opleiding gevolgd aan de NHL-Stenden. Toen ik uiteindelijk in 2020 mijn eigen bedrijf had opgezet, had ik al relevante en brede ervaring opgedaan. Tot en met 2022 heb ik mij bezig gehouden met zeer veel verschillende opdrachten, waardoor ik alle kneepjes van het vak goed onder de knie had gekregen.

In 2023 heb ik besloten om mij te gaan focussen op bruiloften. Ik had al een mooie hoeveelheid bruiloften gefilmd en besloot vervolgens om al mijn kennis en ervaring te gaan bundelen voor deze prachtige doelgroep! Ondertussen had ik al een verzameling apparatuur verzameld waarvan sommigen zouden zeggen dat het overkill is, veel meer dan nodig voor een bruiloft. Maar ik blijf altijd trouw aan mijn filosofie dat ik voor de mooiste dag van iemands leven nooit te veel back-ups (en back-ups van back-ups) kan hebben.
Ook wil ik de kwaliteit van mijn apparatuur liever veel hoger hebben liggen dan noodzakelijk dan dat het toch nét iets te matig is. Zo is mijn hoofdcamera bijvoorbeeld de Blackmagic Pocket 6K Pro. Absoluut een mooi speeltje!! ;)

Ondertussen heb ik alweer een mooie hoeveelheid bruiloften gefilmd in 2023 en zie ik uit naar de komende jaren. :)

Voor vragen of opmerkingen, kun je mij altijd bereiken op mijn telefoonnummer  of op Dejan@markxcinematics.com  Neem ook gerust een kijkje op mijn Instagram 

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Teun en Eva

Op 11 jan 2024

Super dag gehad en Dejan heeft vele mooie en waardevolle momenten opgevangen! Met deze beelden zijn we super blij! Wij hebben Dejan bijna niet gezien, werkt professioneel en op de achtergrond. We hebben een hele leuk en mooie video die de dag goed weergeeft. Heel veel sfeer en mooie momenten. Dejan is zelf ook critisch op zijn werk maar heeft ook geluisterd naar onze wensen! Wij waren super blij dat je er was en hebt ons een prachtig cadeau gegeven. Helemaal super!

Robin

Op 11 jan 2024

Zeer prettige ervaring gehad met Markx Cinematics. Denkt mee en streeft naar perfectie!

Maikel en Anne

Op 11 jan 2024

Dejan was heel behulpzaam en dacht goed mee in de voorbereidingen. Op de dag zelf heeft hij onze dag prachtig in beeld gebracht, waardoor we een heel mooie herinnering hebben.

Joël en Ger-Anne

Op 11 jan 2024

Markx Cinematics is een prettige en uitstekende videograaf. Hij is erg deskundig, betrokken en professioneel. Er wordt meegedacht wat het beste past bij jouw bruiloft, schiet de perfecte beelden en maakt een mooie compilatie. Wij zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat; een video die perfect onze bruiloft samenvat welke wij nog vaak kunnen bekijken en delen met anderen. De samenwerking verliep ook prettig. Op de trouwdag zelf heb je geen last van de camera’s. Hij loopt zeker niet in de weg, terwijl hij ondertussen wel goed betrokken is en alle details meeneemt. Daarnaast is Markx Cinematics ook goed betaalbaar, wat zeker fijn is voor je grote (en dure) trouwdag! Kortom; Markx Cinematics kan je er goed bij hebben op je bruiloft. Wij zouden hem zeker aanraden! Een absolute toevoeging waar je geen spijt van zult krijgen.

Jordi en Joëlle Steegman

Op 11 jan 2024

Dejan heeft een ontzettend mooie compilatievideo gemaakt van leuke momenten op ons bruiloftsfeest. Daardoor kunnen niet alleen wij maar ook anderen de gezellige sfeer en grappige momenten van die avond herbeleven. Dejan was snel, zet zich volledig voor je in en heeft een mooi eindresultaat neergezet. Helemaal tevreden!

Jorrit Nap

Op 11 jan 2024

Wij hadden het genoegen dat Markx Cinematics de hoogtepunten van onze bruiloft heeft gefilmd en tevens als DJ op ons feest heeft gedraaid. Dit resulteerde in een buitengewoon mooi filmpje en een super goed feestje. Ik kan Markx Cinematics van harte aanbevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation