Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

M+ Fotografie Fotografie met stijl en focus op liefde

20 beoordelingen Beoordeling plaatsen
M+ Fotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Zullen we een afspraak maken om vrijblijvend jullie wensen te bespreken?

Spontaan, relaxt en unieke fotografie

Mijn fotografie stijl is journalistiek en spontaan, met gebruik van mooi natuurlijk licht. Authenticiteit, verbinding en liefde zijn mijn drie kernwaardes die je terugziet in de reportage. Toch moeten we dit echt samen doen, dus een goede klik met je fotograaf is heel belangrijk. Dan kunnen jullie de dag op een ontspannen manier beleven en kan ik de dag vastleggen zoals hij écht is. 

Jullie zijn waarschijnlijk niet opzoek naar foto's waar jullie geforceerd in een houding staan, die al helemaal niet comfortabel aanvoelt. Het is jullie bruiloft, dus het moet een onvergetelijke dag zijn met alleen maar mooie ervaringen. Dit geldt ook voor de fotoshoot: ik zal er voor zorgen dat de trouwshoot altijd leuk, gezellig en spontaan is. Natuurlijk zal ik tips en aanwijzingen geven, maar het genieten staat voorop. Jullie maken de foto's bijzonder, dus wees jezelf. Dan komt alles goed. 

Alle grote momenten van de dag leg ik vast, maar ik kijk ook verder dan dat. Kleine details die de dag zo speciaal maken zijn voor mij van groot belang. 

Genoeg daarover, ik zal nu wat over mezelf vertellen. Ik ben een enthousiaste, creatieve en spontane fotograaf, die zich helemaal laat leiden door de flow van de dag. Ik ben op de achtergrond aanwezig en daardoor zal ik niet opvallen tussen het gezelschap. 

"Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtinge foto's, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto's en dat we ook al zó snel de eerste foto's binnen kregen. Echt alleen maar lof!"

Vraag informatie aan

Beoordelingen


20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Stuivenvolt

Op 19 jul 2021

Wauw, Wauw, Wauw! Wat heeft Marieke onze dag compleet gemaakt en wat hebben wij tot nu toe al ontzettend mooie foto’s mogen ontvangen. Flexibel, makkelijk in de omgang, stelt je op je gemak, en wij hadden de eerste foto’s onwijs snel in onze mailbox. Een dikke aanrader!

Gerbert & Laura

Op 19 jul 2021

Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtige foto's, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto's en dat we ook al zó snel de eerste foto's binnen kregen. Echt alleen maar lof!

Robert & Gerdien

Op 19 jul 2021

Wauw, wat heeft Marieke onze dag mooi vastgelegd! Het is duidelijk dat ze haar werk met passie doet, met als resultaat dat we fantastische trouwfoto's hebben gekregen. Tijdens de fotoshoot ervaarden we een gezellige, ontspannen sfeer (in hoeverre dat kon door alle regen en wind, haha)! Toen we de foto's gingen kijken kwamen we er pas achter dat ze écht overal bij was, maar dat wij het vaak niet eens door hadden. Ze is rustig op de achtergrond aanwezig, maar weet wel hoe ze het moet aanpakken. We hebben later nog van veel mensen positieve reacties gekregen.

Sharon

Op 19 jul 2021

Marieke is echt een aanrader, zeer professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben. Ze wist ons op ons gemak te stellen en we hebben enorm gelachen tijdens de shoot. Marieke weet de juiste en rake momenten vast te leggen. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat ze foto’s aan het maken was. Echt heel bijzonder. Dankzij Marieke kunnen we al onze liefdevolle momenten rustig terugkijken.

Vera & Ingmar

Op 19 jul 2021

Marieke heeft onze dag op een mooie en persoonlijke manier vastgelegd. We zijn erg blij met de prachtige foto’s en de snelle service! Je merkt niet dat ze aanwezig is en loopt ongedwongen rond om de dag vast te leggen. Een fijne ervaring, precies hoe we de dag voor ogen hadden!

Rick & Samantha

Op 19 jul 2021

Er is maar 1 woord om M+ fotografie te omschrijven en dat is gewoon weg Fantastisch! Deze fotografe doet haar werk met passie, valt op je trouwdag niet op maar aan de foto's zie je gelijk dat ze toch overal bij was. Daarnaast is Marieke ook gewoon gezellig om er bij te hebben! De dag na onze trouwdag kregen wij al een leuke voorzet met foto's om alvast een eerste indruk te krijgen! Kort om als je opzoek naar een fotograaf ik zou Marieke bij iedereen aanbevelen!

Frederieke

Op 19 jul 2021

Marieke heeft echt prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft. De communicatie verliep erg prettig en het zijn echt sfeervolle foto's geworden, precies zoals we wilden!

Jolanda

Op 19 jul 2021

Vanaf de eerste kennismaking een positieve klik met Marieke. Op onze huwelijksdag bleek deze positieve klik uit te werken in een fijne samenwerking tussen Marieke, ons, en de bruiloftsgasten. Met als eindresultaat fantastische foto herinneringen, en een super leuke ervaring met Marieke, die we dan ook graag met anderen willen delen.

Jentine

Op 19 jul 2021

Wij hebben in deze lastige tijd een fantastische dag gehad, en dit mede dankzij Marieke, onze fotograaf. Onze wensen zijn echt terug te zien op de foto’s. Zeker een aanrader

Evelyn & Joost

Op 19 jul 2021

Je trouwdag is al spannend genoeg. Wat fijn dat je dan al je zorgen over fotografie kunt loslaten omdat Marieke die voor je wegneemt! Vanaf de eerste kennismaking tot en met de grote dag nam Marieke ons mee in alles om er een prachtig beeldverslag van te maken. Van draaiboek tot de regieaanwijzingen bij het poseren en het samenstellen van het trouwalbum; in alles wist zij er samen met ons een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat terwijl je tijdens de ceremonie en het feest eigenlijk helemaal niet merkt dat ze er is... Dat levert natuurlijk de mooiste plaatjes op!

Daniëlle

Op 19 jul 2021

Alleen maar lof voor Marieke! Haar gezelligheid, grapjes en duidelijke instructies maakt dat wij alleen maar 5 sterren kunnen geven. Heel snel (s'avonds nog!) kregen we al een preview, wat duidelijk maakte dat ze heel professioneel en kundig is!

Wesley & Christa

Op 19 jul 2021

Wauw! Een 10 is eigenlijk onwaardig voor de dagbeleving met Marieke, want wat is deze vrouw een topper. Fantastisch leuk met onze kinderen, familie en vrienden. Zeer professioneel maar echt een verrijking van onze dag. Marieke is aanwezig maar eigenlijk ook niet. Marieke haar persoonlijkheid is gezellig en geestig om de hele dag om je heen te hebben. En wat zijn de foto’s mooi.. het is dat wij maar één keer trouwen, anders hadden wij haar gelijk weer gevraagd :-). Vergeet al de andere fotografen maar, Marieke is de ware (fotografe ;-))

Renske & Stefan

Op 19 jul 2021

Marieke heeft oog voor de mooie en dierbare momenten tijdens onze huwelijksdag. Vanuit een rustige kant ziet zij de momenten die je graag op de foto wil hebben staan. Wij zijn blij en dankbaar dat Marieke ons op deze dag heeft geholpen met prachtige plaatjes van vrienden, familieleden en ons! Erg aan te raden!

Klaske & Leon

Op 19 jul 2021

We zijn heel erg blij dat we Marieke hebben gevraagd als fotografe voor onze bruiloft! Ze is erg prettig in de omgang, behulpzaam op de dag zelf en maakt bovenal prachtige foto's! Tijdens de fotoshoot heeft ze veel ideeën en zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden en vooral een mooie tijd met elkaar konden hebben. Op de dag zelf hebben we (op een goede manier) eigenlijk niet doorgehad dat ze er was, maar heeft ze geen moment gemist!! Bedankt!!

Jacob & Annemiek

Op 19 jul 2021

Marieke heeft op onze geweldige dag fantastische foto's gemaakt! Onze vrienden en familie waren ook vol lof over Marieke. Ze bleef op de achtergrond en had oog voor details. Tijdens de fotoshoot stelde Marieke ons op ons gemak. Het was een hele fijne samenwerking! We kijken hier heel positief op terug!

Hessel & Mandy

Op 19 jul 2021

Marieke, wat zijn we super blij met het resultaat. Je zorgde er voor dat we ons op ons gemak voelden, en er was een ontspannen gezellige sfeer. En wat zijn het een prachtige foto's geworden! We zijn echt heel blij met het resultaat, je weet het mooi vast te leggen. Dankjewel!

Tim & Karlijn

Op 19 jul 2021

Lieve Marieke, Wat heb jij onze dag fantastisch weten vast te leggen op beeld, dezelfde avond kregen we al een paar prachtige foto’s doorgestuurd en zelfs na 2 dagen al een selectie van de hele dag! We zijn nog enorm aan het nagenieten van de vele spontane momenten die jij hebt weten vast te leggen! Je blijft rustig en bent stilletjes aanwezig! Knap tussen onze soms chaotische families! Je hebt ze er toch allemaal op gekregen! Lieve Marieke we willen je heel erg bedanken voor alles en we raden je zeker te weten aan! Liefs Tim & Karlijn

Patrick & Joëlle

Op 19 jul 2021

Wij hebben een fantastisch mooie dag gehad, en wat zijn we blij dat we Marieke gekozen hebben om deze dag vast te leggen. Het zijn super mooie foto's geworden. De sfeer was relaxt en ontspannen. We krijgen erg leuke complimenten over de foto's, zeker een echte aanrader!

Tjitske & Stefan

Op 19 jul 2021

Wauw. Dat is alles wat ik kan zeggen. Marieke heeft onze bruiloft zo mooi vastgelegd. De foto's geven echt weer hoe de dag was, in plaats van gestyleerde plaatjes. Zelfs de fotoshoot was leuk om te doen, iets wat ik écht niet verwacht had!! En we kregen de volgende ochtend al een voorproefje van de foto's via WhatsApp, en later op de dag al toegang tot de onbewerkte foto's. Zo ontzettend blij dat we Marieke gevraagd hebben om te komen fotograferen, alleen maar aan te raden!

Nick & Rosanne

Op 19 jul 2021

Marieke heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft. Wij zijn super tevreden. Ook was het erg fijn dat er een hele leuke en relaxte sfeer hing. Ze gaf ook goeie tips en was duidelijk te zien helemaal in haar element achter de lens! Kortom een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation