Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

M+ Fotografie Fotografie met stijl en focus op liefde

41 beoordelingen Beoordeling plaatsen
M+ Fotografie Vraag informatie aan
Mevr. Marieke Tromp
Landelijk

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Zullen we een afspraak maken om vrijblijvend jullie wensen te bespreken?

Spontaan, relaxt en unieke fotografie

Mijn fotografie stijl is journalistiek en spontaan, met gebruik van mooi natuurlijk licht. Authenticiteit, verbinding en liefde zijn mijn drie kernwaardes die je terugziet in de reportage. Toch moeten we dit echt samen doen, dus een goede klik met je fotograaf is heel belangrijk. Dan kunnen jullie de dag op een ontspannen manier beleven en kan ik de dag vastleggen zoals hij écht is. 

Jullie zijn waarschijnlijk niet opzoek naar foto's waar jullie geforceerd in een houding staan, die al helemaal niet comfortabel aanvoelt. Het is jullie bruiloft, dus het moet een onvergetelijke dag zijn met alleen maar mooie ervaringen. Dit geldt ook voor de fotoshoot: ik zal er voor zorgen dat de trouwshoot altijd leuk, gezellig en spontaan is. Natuurlijk zal ik tips en aanwijzingen geven, maar het genieten staat voorop. Jullie maken de foto's bijzonder, dus wees jezelf. Dan komt alles goed. 

Alle grote momenten van de dag leg ik vast, maar ik kijk ook verder dan dat. Kleine details die de dag zo speciaal maken zijn voor mij van groot belang. 

Genoeg daarover, ik zal nu wat over mezelf vertellen. Ik ben een enthousiaste, creatieve en spontane fotograaf, die zich helemaal laat leiden door de flow van de dag. Ik ben op de achtergrond aanwezig en daardoor zal ik niet opvallen tussen het gezelschap. 

"Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtinge foto's, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto's en dat we ook al zó snel de eerste foto's binnen kregen. Echt alleen maar lof!"

Vraag informatie aan

Beoordelingen


41 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeroen & Suus Santbergen

Op 24 jul 2023

Vanaf het moment dat we ons verloofde wisten we gelijk dat we Marieke als fotograaf wouden voor onze dag! Gelijk contact gezocht en gevraagd welke data's Marieke nog vrij had in 2022. Zo is het vandaag een jaar geleden dat wij gingen trouwen, op 2 juli 2022. En wat heeft Marieke deze dag FANTASTISCH vast gelegd voor ons. We voelden ons super op ons gemak en dat was vooral dankzij de goede "sturing" van Marieke. Onze dag beleven we iedere keer nog na als de dag van gisteren door de mooie foto's en ons trouwalbum.

Hidde & Dieuwke

Op 24 jul 2023

Marieke is een hele fijne en gezellige fotograaf. Ze is heel relaxed en maakt prachtige en unieke foto's. Tijdens de dag merk je nauwelijks dat ze er is, maar ze mist geen enkel mooi of belangrijk moment! Een fijn persoon om erbij te hebben. Wij zijn heel blij met Marieke en de foto's die ze heel snel heeft aangeleverd. Het was top!

Martijn & Janine

Op 24 jul 2023

17 maart 2023, onze mooiste dag! De dag waarop wij het ja-woord aan elkaar mochten geven. Wij hebben Marieke geboekt als onze trouwfotograaf en na het kennismakingsgesprek waren wij er van overtuigd; dit gaat helemaal goed komen! En dat gevoel werd meer dan bevestigd tijdens onze grote dag. Marieke is een gezellige, spontane meid, in voor een grapje & niet geheel onbelangrijk; keigoed in haar werk! Tijdens de fotoshoot hing er een zeer ontspannen sfeer, Marieke gaf hier en daar tips & er was zeker ruimte voor onze eigen inbreng. Op de dag zelf hebben wij amper gemerkt dat Marieke er was, dit was voor ons zeer positief & heeft zich geuit in de mooiste foto’s! Zeker iedere dag scrollen wij even door onze trouwfoto’s & iedere dag weer met dezelfde verbazing en enthousiasme, wat een mooie foto’s heeft Marieke van onze dag gemaakt, dankzij haar is het een onvergetelijke dag!

Alwin & Hiske

Op 24 jul 2023

Marieke heeft onze verwachtingen overstegen wat betreft onze trouwfoto’s! We zijn ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Marieke om onze mooie dag vast te leggen. We kijken nog vaak met plezier terug naar de foto’s.

Mischa & Stefanie

Op 24 jul 2023

Marieke hebben wij na een persoonlijk kennismakingsgesprek geboekt voor onze bruiloft. Op de dag zelf hebben we haast niet gemerkt dat ze er was en toch heeft ze alles prachtig vast gelegd. Ondanks alle prachtige foto’s bleef ik twijfelen over het album. Marieke was super geduldig en gaf mij het gevoel dat ik alle tijd mocht nemen voor die twijfels. Uiteindelijk wat laatste ideeën bij haar neer gelegd en het los gelaten. Ik wilde het album niet meer zien en heb vertrouwde op haar expertise. Het album is prachtiger geworden dan ik had durven dromen. Bedankt Marieke!

Michel & Sophie

Op 24 jul 2023

Na 3x onze bruiloft te hebben verplaatst ivm corona zijn wij dit jaar eindelijk getrouwd. Marieke begreep de situatie heel goed en is alle keren met ons mee verhuisd naar de nieuwe datum. En wat zijn we blij met het eindresultaat, prachtige foto’s waarop onze dag tot in de details is vastgelegd. Dezelfde avond hadden we al een preview en niet lang daarna alle foto’s in een online album. Heel blij dat we hebben gekozen voor Marieke!

Lisa & Amy

Op 24 jul 2023

Lieve Marieke, wat heb jij een mega talent. Je hebt de sfeer van onze bruiloft perfect weten vast leggen waardoor we de momenten keer op keer herbeleven. Van de prachtige details tot de emotionele momenten. Op de dag zelf zorgde je voor rust en richting tijdens de shoot en de rest van de dag waardoor wij extra konden genieten. Van ons krijg je een dikke 10! Als we meer konden geven dan hadden we dat gedaan. Je was een aanwinst voor onze bruiloft!

Melvin & Alyssa

Op 24 jul 2023

Inmiddels 3 weken getrouwd op het moment van schrijven. Laren we beginnen met Marieke wat zijn en waren we blij met jou. Op de dag zelf hadden we vaak niet eens door dat je er was. Op de foto's is duidelijk terug te zien dat je oog hebt voor detail en niks hebt gemist. We hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld voor de camera. Mede dankzij jouw aansturing en tips. Het was ook leuk om van jou terug te krijgen dat je aan het genieten was en dat je het leuk vond om met ons te werken. De eerste foto's kwamen al snel en ook het online album is binnen. Met vrienden en familie hebben we deze bekeken. Ook vanuit hen alle lof voor jou Marieke. Het regende complimenten. Wij gaan ons nu verdiepen in het maken van keuzes voor het album. Maar ook via deze weg ontzettend bedankt dat jij erbij was en onze dag zo mooi hebt vast gelegd.

Peter & Claire

Op 24 jul 2023

Na de eerste kennismaking met Marieke waren wij al om: professioneel, flexibel, meedenkend én gezellig! Marieke had begrip voor onze wensen, stond voor alles open en dacht fantastisch mee. De foto’s van onze bruiloft zijn echt verbluffend, nooit gedacht dat we zulke prachtige foto’s zouden krijgen. En wat waren ze er snel; de dag na onze bruiloft hadden we de preview al binnen en al snel volgde de hele selectie. We kunnen nog 1000x prachtig nagenieten van onze dag! Aanrader!!

Jenice van Wendel

Op 24 jul 2023

Onze foto’s zijn zo mooi geworden. Marieke was 2x onze fotograaf voor part1 en part2 van onze bruiloft en we vonden haar super goed en gezellig. Alles was goed en de foto’s waren perfect! Wij kijken terug op een mooie dag met prachtige foto’s!

Ellart & Annabeth

Op 24 jul 2023

WAUW - WAUW - WAUW! Wat hebben wij prachtige foto's van Marieke mogen ontvangen! Al binnen enkele dagen hadden wij de eerste foto's binnen waarop vrij snel ook al de preview van het trouwalbum klaar was. Marieke is ontzettend fijn in de communicatie; zowel voor de bruiloft als tijdens. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld bij haar en kregen zelfs van de gasten te horen dat ze Marieke een fijne fotografe vonden! Ze was dus een echte aanwinst voor onze bruiloft en wij zouden haar aan iedereen aanbevelen!

Lars & Tamara

Op 24 jul 2023

In één woord: geweldig! Tijdens de fotoshoot hoefden we ons nergens zorgen over te maken. Het was zo ontspannen! Alle mooie momenten heeft ze opgepikt van onze bruiloft. Tijdens de kerkdienst liep ze overal wat rond maar we hebben het niet eens gemerkt. Het leuke is hoe snel je de eerste preview krijgt. Op onze huwelijksreis hebben we heerlijk kunnen nagenieten van onze prachtige foto’s. Top fotograaf! Zeker een aanrader.

Dianne

Op 24 jul 2023

Wij zijn ontzettend blij met de foto's van onze bruiloft, welke door Marieke zijn gemaakt. Marieke kwamen we tegen via Instagram en de foto's spraken ons gelijk aan. Het contact voor onze bruiloft was erg prettig en het was fijn om voor die tijd met elkaar kennis te hebben gemaakt. Op de dag zelf hebben wij niet gemerkt dat er foto's werden gemaakt en de sfeer was erg relaxed. Ook de fotoshoot verliep erg ontspannen, wat voor ons erg fijn was. De foto's werden snel geleverd en ze zagen er prachtig uit. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Ook het trouwalbum werd met zorg in elkaar gezet. Wij zijn daarom erg tevreden en zijn dan ook erg blij dat wij Marieke hebben gevraagd om aanwezig te zijn bij onze bruiloft.

Joost & Jennifer

Op 24 jul 2023

Terwijl ik deze review schrijf zijn we alweer een half jaar getrouwd! We kijken terug naar een prachtige dag, en daar helpen de prachtige foto's van Marieke bij. Ze legt de dag zo mooi vast en weet naast de sfeer ook de karakters van de gasten te 'vangen'. Ze vertelt een verhaal in beelden. Na de bruiloft samen met Marieke het album samengesteld, dat duurde even, want oh, hoe kies je de mooiste foto's uit?! Marieke denkt hierin met je mee en komt uiteindelijk hoe dan ook met een prachtalbum. Marieke is naast een top-professional ook gewoon een leuke meid! Kortom, fantastisch!

Jeroen & Annelotte

Op 24 jul 2023

Wij kunnen Marieke zeker weten aanraden als trouwfotograaf! Ze was heel onopvallend aanwezig bij ieder belangrijk moment op onze dag. Dit heeft geresulteerd in een heleboel práchtige foto's! Wij zijn super tevreden over de manier waarop ze ons aanstuurde bij de fotoshoot en al helemaal op de nabewerking van de foto's! Wat een prachtige kleuren. Ze heeft de sfeer van de dag heel goed weergegeven in de foto's. Wij hebben van onze gasten dan ook super enthousiaste reacties op de foto's ontvangen! De communicatie met Marieke was ook heel fijn: ze reageerde heel snel en was meedenkend. Al met al zijn wij echt super tevreden en zouden we Marieke zo weer boeken!

Arend & Jullia

Op 24 jul 2023

Men zegt dat foto’s meer zeggen als 1000 woorden. Één ding is zeker als Marieke de foto’s maakt zijn er geen woorden meer nodig, want wauw wat heeft ze onze bruiloft prachtig vastgelegd. Ieder detail is vastgelegd en op de meest mooie manieren weet zij foto’s te maken, het is gewoon echt kunst. Marieke is super sociaal en leuk in het contact en tegelijkertijd merk je niet dat zij op de bruiloft is en gaat ze op tussen de gasten. Marieke is echt een geweldige fotograaf en dus zeker een aanrader!

Thijs & Esther

Op 24 jul 2023

We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Marieke als trouwfotograaf. Zoals in veel recensies te lezen is heb je niet door dat ze er is, ik dacht eerst hoe kan dat nou? Maar geloof me het is echt zo! Bij het terugkijken van de foto’s de meest mooie momenten vastgelegd. Daarnaast is ze erg behulpzaam, denkt met je mee en luistert naar je wensen. Bij het maken van de foto’s met alle gasten heeft ze slimme/grappige trucjes waardoor de foto’s heerlijk spontaan zijn geworden. We krijgen heel veel lovende reacties op de foto’s. Je kunt merken dat ze plezier heeft in haar werk, wat je als bruidspaar ook erg op je gemak kan stellen. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen voorstellen. Ik zou iedereen aanraden om te investeren in een goede fotograaf want de foto’s blijven voor altijd, als je Marieke kiest heb je niet alleen een goede maar ook nog eens leuke!

Bas & Inge

Op 24 jul 2023

We hebben fantastische foto’s van Marieke ontvangen! Alle bijzondere momenten zijn vastgelegd en nog heel veel daar omheen. We kunnen de hele dag weer herbeleven. Mooie stijl van nabewerking ook, wij zijn meer dan tevreden!

Riëlle

Op 24 jul 2023

In juni heeft Marieke onze dag vastgelegd, dit heeft ze op een fantastische manier gedaan! Marieke is behulpzaam, spontaan en professioneel. Het album dat ze voor ons heeft gemaakt heeft is helemaal naar onze wens.

Youri & Jessica

Op 24 jul 2023

Al weer een jaar geleden! Ik zit door de prachtige foto’s heen te scrollen van onze dag op 07-08-2020 want het is al weer een jaar geleden! Dus er moet weer wat op sociaal media geplaatst worden! Ik kan nog steeds niet kiezen welke foto nou het mooiste is! Marieke wij willen je nog maal’s heel erg bedanken dat jij onze dag zo mooi vast gelegd hebt! Je was zo rustig en eigenlijk was je er niet, maar toch op het juiste moment! Dank dank dank!

Marlena & Jeremy

Op 24 jul 2023

Marieke was er op onze dag bij om te fotograferen en wauww!!! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen voorstellen! Ten eerste is ze natuurlijk een gezellige, vriendelijke en professionele meid die een hele prettige aanwezigheid heeft. Wij hadden zelf nog nooit een fotoshoot gedaan en bij de shoot stelde ze ons op ons gemak en het was superleuk om te doen! (Voor ons is ze ook nog eens heel erg vroeg en van heel ver komen rijden, wat we natuurlijk extra speciaal vonden) Het contact vonden we ook vanaf het eerste moment erg prettig verlopen. Maar daarnaast is het resultaat ook nog eens prachtig. Ze heeft alle momenten zo mooi vast kunnen leggen en we kregen al heel snel de eerste foto's! Het trouwalbum is ook nog eens prachtig geworden! Helemaal naar wens en zelfs nog beter dan wij hadden kunnen dromen. Wij raden Marieke zeker aan als trouwfotograaf, ze doet het prachtig!

Stuivenvolt

Op 19 jul 2021

Wauw, Wauw, Wauw! Wat heeft Marieke onze dag compleet gemaakt en wat hebben wij tot nu toe al ontzettend mooie foto’s mogen ontvangen. Flexibel, makkelijk in de omgang, stelt je op je gemak, en wij hadden de eerste foto’s onwijs snel in onze mailbox. Een dikke aanrader!

Gerbert & Laura

Op 19 jul 2021

Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtige foto's, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto's en dat we ook al zó snel de eerste foto's binnen kregen. Echt alleen maar lof!

Robert & Gerdien

Op 19 jul 2021

Wauw, wat heeft Marieke onze dag mooi vastgelegd! Het is duidelijk dat ze haar werk met passie doet, met als resultaat dat we fantastische trouwfoto's hebben gekregen. Tijdens de fotoshoot ervaarden we een gezellige, ontspannen sfeer (in hoeverre dat kon door alle regen en wind, haha)! Toen we de foto's gingen kijken kwamen we er pas achter dat ze écht overal bij was, maar dat wij het vaak niet eens door hadden. Ze is rustig op de achtergrond aanwezig, maar weet wel hoe ze het moet aanpakken. We hebben later nog van veel mensen positieve reacties gekregen.

Sharon

Op 19 jul 2021

Marieke is echt een aanrader, zeer professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben. Ze wist ons op ons gemak te stellen en we hebben enorm gelachen tijdens de shoot. Marieke weet de juiste en rake momenten vast te leggen. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat ze foto’s aan het maken was. Echt heel bijzonder. Dankzij Marieke kunnen we al onze liefdevolle momenten rustig terugkijken.

Vera & Ingmar

Op 19 jul 2021

Marieke heeft onze dag op een mooie en persoonlijke manier vastgelegd. We zijn erg blij met de prachtige foto’s en de snelle service! Je merkt niet dat ze aanwezig is en loopt ongedwongen rond om de dag vast te leggen. Een fijne ervaring, precies hoe we de dag voor ogen hadden!

Rick & Samantha

Op 19 jul 2021

Er is maar 1 woord om M+ fotografie te omschrijven en dat is gewoon weg Fantastisch! Deze fotografe doet haar werk met passie, valt op je trouwdag niet op maar aan de foto's zie je gelijk dat ze toch overal bij was. Daarnaast is Marieke ook gewoon gezellig om er bij te hebben! De dag na onze trouwdag kregen wij al een leuke voorzet met foto's om alvast een eerste indruk te krijgen! Kort om als je opzoek naar een fotograaf ik zou Marieke bij iedereen aanbevelen!

Frederieke

Op 19 jul 2021

Marieke heeft echt prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft. De communicatie verliep erg prettig en het zijn echt sfeervolle foto's geworden, precies zoals we wilden!

Jolanda

Op 19 jul 2021

Vanaf de eerste kennismaking een positieve klik met Marieke. Op onze huwelijksdag bleek deze positieve klik uit te werken in een fijne samenwerking tussen Marieke, ons, en de bruiloftsgasten. Met als eindresultaat fantastische foto herinneringen, en een super leuke ervaring met Marieke, die we dan ook graag met anderen willen delen.

Jentine

Op 19 jul 2021

Wij hebben in deze lastige tijd een fantastische dag gehad, en dit mede dankzij Marieke, onze fotograaf. Onze wensen zijn echt terug te zien op de foto’s. Zeker een aanrader

Evelyn & Joost

Op 19 jul 2021

Je trouwdag is al spannend genoeg. Wat fijn dat je dan al je zorgen over fotografie kunt loslaten omdat Marieke die voor je wegneemt! Vanaf de eerste kennismaking tot en met de grote dag nam Marieke ons mee in alles om er een prachtig beeldverslag van te maken. Van draaiboek tot de regieaanwijzingen bij het poseren en het samenstellen van het trouwalbum; in alles wist zij er samen met ons een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat terwijl je tijdens de ceremonie en het feest eigenlijk helemaal niet merkt dat ze er is... Dat levert natuurlijk de mooiste plaatjes op!

Daniëlle

Op 19 jul 2021

Alleen maar lof voor Marieke! Haar gezelligheid, grapjes en duidelijke instructies maakt dat wij alleen maar 5 sterren kunnen geven. Heel snel (s'avonds nog!) kregen we al een preview, wat duidelijk maakte dat ze heel professioneel en kundig is!

Wesley & Christa

Op 19 jul 2021

Wauw! Een 10 is eigenlijk onwaardig voor de dagbeleving met Marieke, want wat is deze vrouw een topper. Fantastisch leuk met onze kinderen, familie en vrienden. Zeer professioneel maar echt een verrijking van onze dag. Marieke is aanwezig maar eigenlijk ook niet. Marieke haar persoonlijkheid is gezellig en geestig om de hele dag om je heen te hebben. En wat zijn de foto’s mooi.. het is dat wij maar één keer trouwen, anders hadden wij haar gelijk weer gevraagd :-). Vergeet al de andere fotografen maar, Marieke is de ware (fotografe ;-))

Renske & Stefan

Op 19 jul 2021

Marieke heeft oog voor de mooie en dierbare momenten tijdens onze huwelijksdag. Vanuit een rustige kant ziet zij de momenten die je graag op de foto wil hebben staan. Wij zijn blij en dankbaar dat Marieke ons op deze dag heeft geholpen met prachtige plaatjes van vrienden, familieleden en ons! Erg aan te raden!

Klaske & Leon

Op 19 jul 2021

We zijn heel erg blij dat we Marieke hebben gevraagd als fotografe voor onze bruiloft! Ze is erg prettig in de omgang, behulpzaam op de dag zelf en maakt bovenal prachtige foto's! Tijdens de fotoshoot heeft ze veel ideeën en zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden en vooral een mooie tijd met elkaar konden hebben. Op de dag zelf hebben we (op een goede manier) eigenlijk niet doorgehad dat ze er was, maar heeft ze geen moment gemist!! Bedankt!!

Jacob & Annemiek

Op 19 jul 2021

Marieke heeft op onze geweldige dag fantastische foto's gemaakt! Onze vrienden en familie waren ook vol lof over Marieke. Ze bleef op de achtergrond en had oog voor details. Tijdens de fotoshoot stelde Marieke ons op ons gemak. Het was een hele fijne samenwerking! We kijken hier heel positief op terug!

Hessel & Mandy

Op 19 jul 2021

Marieke, wat zijn we super blij met het resultaat. Je zorgde er voor dat we ons op ons gemak voelden, en er was een ontspannen gezellige sfeer. En wat zijn het een prachtige foto's geworden! We zijn echt heel blij met het resultaat, je weet het mooi vast te leggen. Dankjewel!

Tim & Karlijn

Op 19 jul 2021

Lieve Marieke, Wat heb jij onze dag fantastisch weten vast te leggen op beeld, dezelfde avond kregen we al een paar prachtige foto’s doorgestuurd en zelfs na 2 dagen al een selectie van de hele dag! We zijn nog enorm aan het nagenieten van de vele spontane momenten die jij hebt weten vast te leggen! Je blijft rustig en bent stilletjes aanwezig! Knap tussen onze soms chaotische families! Je hebt ze er toch allemaal op gekregen! Lieve Marieke we willen je heel erg bedanken voor alles en we raden je zeker te weten aan! Liefs Tim & Karlijn

Patrick & Joëlle

Op 19 jul 2021

Wij hebben een fantastisch mooie dag gehad, en wat zijn we blij dat we Marieke gekozen hebben om deze dag vast te leggen. Het zijn super mooie foto's geworden. De sfeer was relaxt en ontspannen. We krijgen erg leuke complimenten over de foto's, zeker een echte aanrader!

Tjitske & Stefan

Op 19 jul 2021

Wauw. Dat is alles wat ik kan zeggen. Marieke heeft onze bruiloft zo mooi vastgelegd. De foto's geven echt weer hoe de dag was, in plaats van gestyleerde plaatjes. Zelfs de fotoshoot was leuk om te doen, iets wat ik écht niet verwacht had!! En we kregen de volgende ochtend al een voorproefje van de foto's via WhatsApp, en later op de dag al toegang tot de onbewerkte foto's. Zo ontzettend blij dat we Marieke gevraagd hebben om te komen fotograferen, alleen maar aan te raden!

Nick & Rosanne

Op 19 jul 2021

Marieke heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft. Wij zijn super tevreden. Ook was het erg fijn dat er een hele leuke en relaxte sfeer hing. Ze gaf ook goeie tips en was duidelijk te zien helemaal in haar element achter de lens! Kortom een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation