Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefde voor de liefde De liefde is het mooiste feestje dat je kan vieren!

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Liefde voor de liefde Vraag informatie aan
Landelijk

FRIS | SPRANKELEND | HUMOR & ROMANTIEK ALS BASIS-INGREDIENT | DOL OP OUT OF THE BOX| KLEURT GRAAG BUITEN DE LIJNTJES | VERFRISSEND & UNIEK

Jullie gaan trouwen. Te gek! De liefde is het mooiste feestje dat je kunt vieren, als je het mij vraagt. Dus als eerste; van harte met dit prachtige voornemen. Ik kan er voor zorgen dat jullie ceremonie eentje wordt om nooit te vergeten. Eentje die jullie én jullie gasten bijblijft. Vanuit mijn theaterachtergrond én mijn passie voor schrijven probeer ik jullie liefde in een persoonlijke toespraak te vangen. Spot on, met een gezonde dosis humor en ook zéker de nodige romantiek.

Waarom ik hou van wat ik doe

Mensen in de echt verbinden is een héél bijzondere taak. Elk huwelijk dat ik mag voltrekken is een grote eer. De voorbereiding met het bruidspaar is heel bijzonder; samen jullie perfecte ceremonie samen stellen én samen weer even terug duiken in hoe de liefde begon. De diversiteit in mensen is prachtig. De diversiteit in ceremonies ook. Maar ook de diversiteit in 't gezelschap dat er is én de diversiteit in de woorden die ik voor jullie mag kiezen. Ik hou van de vele kleuren die de liefde kent.

Wat als je 'JA' tegen mij als trouwambtenaar zegt? 

voordat jullie speciale dag is aangebroken hebben we al heel wat voorpret. Tijdens een aantal gesprekken die we voeren gaan we het hebben over jullie ideale ceremonie, jullie love-story (zet de popcorn maar op tafel!) en alles wat bij jullie belangrijke dag komt kijken. We nemen de tijd om alles vorm te geven; heel belangrijk want je doet zoiets maar 1 (of 2 ;)) keer… Bij Werkwijze kun je uitgebreide informatie vinden over mijn manier van werken. 

Jullie liefde, wensen, herinneringen, dromen vormen een belangrijke kern van de persoonlijke speech die ik voor jullie schrijf. En ook de juicy details hoor ik natuurlijk graag van jullie óf van jullie dierbaren.Al met al leren we elkaar dus best goed kennen in de periode voor jullie bruiloft. En dat is heel erg fijn, want als de spannende dag is aangebroken is het fijn om een bekende snoet bij ’t altaar te zien staan om jullie te verbinden. Dus… zoeken jullie een sprankelende BABS die jullie ceremonie vol liefde, humor en emotie kan voltrekken? Hier ben ik!

P.s: Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend! Dus voel je welkom.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Merein & Tamara

Op 14 nov 2023

Jij hebt de belevenis van ons huwelijk nog specialer gemaakt! Waar (Tamara vooral) eerst heel gespannen was over de kennismaking en wat er zoal besproken zou worden wist Merein al dat zijn buurmeisje van vroeger onze trouwambtenaar moest worden. De kennismaking was heel ontspannen en gezellig, avond vullend omdat er zoveel te bespreken viel. Erg leuk. De gesprekken over de liefde, onze liefde waren ook erg ontspannen. We voelden ons op ons gemak waardoor we open konden praten over ons verhaal. Je hebt de ceremonie super mooi vormgegeven. Veel humor en je hebt alles precies zo verteld als dat wij het bedoeld hebben. Heel erg bedankt Janneke!

Frank & Miriam

Op 14 nov 2023

Janneke heeft het superleuk gedaan. Het kennismakingsgesprek bij ons thuis was al erg gezellig en alles wat daar besproken is heeft ze op een erg leuke manier verwerkt in de ceremonie later op het stadhuis. Heel gezellig, persoonlijk en precies zoals wij het wilden hebben. Top.

Dennis & Carolien

Op 14 nov 2023

Janneke was echt top als trouwambtenaar! Vanaf het eerste moment bij de kennismaking voelden we een leuke klik. Het kennismakingsgesprek was heel ontspannen en leuk, Janneke is heel open en geïnteresseerd. Tijdens de ceremonie wist ze veel van wat we besproken hadden op een heel persoonlijke en unieke manier te verwerken. We hebben er enorm van genoten en alleen maar goede reacties van onze familie en vrienden gehoord!

Roland & Moniek

Op 14 nov 2023

Janneke heeft het echt fantastisch gedaan! Bij elke afspraak gaf ze precies de juiste informatie en ze stelde ons helemaal gerust. Ze is een unieke trouwambtenaar die zeer zorgvuldig en vol liefde bruidsparen begeleidt naar de grote dag! Wij zullen haar aan iedereen aanraden.

Janna & Lisa

Op 14 nov 2023

Wij zijn heel blij dat we Janneke hebben gevraagd om onze ceremonie te begeleiden! Ze is enthousiast en heeft ons niet alleen geholpen om onze wensen te realiseren maar heeft ons ook geïnspireerd met nieuwe ideeën. Daarnaast is Janneke goed op de hoogte van wat er (administratief) geregeld moet worden voor de ceremonie, en heeft ze ons hier ook mee geholpen. Tijdens de ceremonie hebben we onwijs genoten. Janneke heeft onze verhalen mooi verwerkt in haar speech, vol liefde en met een beetje humor, precies zoals we wilden! Ook alle gasten waren heel enthousiast over hoe Janneke de ceremonie heeft geleid. We kijken terug op een prachtige dag, en raden Janneke aan iedereen aan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation