Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lief Bruidspaar Lief bruidspaar, mag ik jullie ook vragen om het JA-woord?

17 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lief Bruidspaar Vraag informatie aan
Mevr. Ivonne de Natris
Landelijk

De belangrijkste ontmoeting voor jullie huwelijksdag heeft al plaatsgevonden: dat is zonder enige twijfel die tussen jou en je partner. Je kiest voor elkaar en dát laat je deze belangrijke dag aan de hele wereld weten!

Een andere belangrijke ontmoeting voor deze dag is die met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wat kun je van hem of haar verwachten? Hoe krijgt jullie eigen verhaal de juiste toon en kleur?

Dáárom is een eerste ontmoeting en een informeel gesprek van essentieel belang. Iedere relatie heeft immers een eigen verhaal. 

Met respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe júllie ze willen, creëer ik een persoonlijk verhaal. Geïnspireerd door mijn ervaringen is het voor mij een mooie en bijzondere uitdaging om tot een pakkend en passend verhaal te komen: jullie verhaal! We maken er sámen iets waardevols van…

Ik hoop tot snel,

Ivonne de Natris

Vraag informatie aan

Beoordelingen


17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kimberly & Kai

Op 14 mar 2023

Op de beurs hadden wij gelijk een klik. Het voelde heel goed en hadden er vertrouwen in dat jij de perfecte persoon was voor onze verbintenis. En dit heb je 29/11 jl. geweldig gedaan. Je hebt ons div. malen thuis bezocht. En stak tijd in het verkrijgen van input van onze kinderen, familie en vrienden. Met al deze informatie heb je een prachtig verhaal verteld, dat ons en onze familie raakte. Mooie woorden met een lach en een traan. En dat onze meiden een 'kinderakte' mochten ondertekenen, was de kers op de taart. Dank voor jouw bijdrage. Wij hadden ons geen betere babs kunnen wensen. Liefs van ons

Bodine & Raymond

Op 14 mar 2023

Wij waren op zoek naar een gezellige, vrolijke, vrouwelijke BABS voor onze bruiloft. Op je site zagen we het: “zij ziet er precies zo uit”. Bij de kennismaking werd dit duidelijk en waren wij er snel uit dat jij het werd. De gesprekken waren ontspannen en gezellig. Dit uitte je ook perfect tijdens de ceremonie. Precies zoals wij hadden gehoopt. Onze zoon van 3 jr werd enorm leuk betrokken bij alles, waar hij serieuze taken had, mocht hij ook zichzelf zijn waar jij leuk op in speelde! Als beloning kreeg hij een medaille en een oorkonde, waar hij hij enorm trots op is. Tijdens de ceremonie wist jij een verhaal te vertellen dat precies bij ons past en waardoor het echt een geweldig was. Na de ceremonie proostte je eerst met ons en daarna met onze dierbaren. Iedereen heeft ervan genoten! Heel erg bedankt! Liefs!

Annemiek & Martijn

Op 14 mar 2023

Wij waren op zoek naar een gezellige, vrolijke, vrouwelijke BABS voor onze bruiloft. Op je site zagen we het: “zij ziet er precies zo uit”. Bij de kennismaking werd dit duidelijk en waren wij er snel uit dat jij het werd. De gesprekken waren ontspannen en gezellig. Dit uitte je ook perfect tijdens de ceremonie. Precies zoals wij hadden gehoopt. Onze zoon van 3 jr werd enorm leuk betrokken bij alles, waar hij serieuze taken had, mocht hij ook zichzelf zijn waar jij leuk op in speelde! Als beloning kreeg hij een medaille en een oorkonde, waar hij hij enorm trots op is. Tijdens de ceremonie wist jij een verhaal te vertellen dat precies bij ons past en waardoor het echt een geweldig was. Na de ceremonie proostte je eerst met ons en daarna met onze dierbaren. Iedereen heeft ervan genoten! Heel erg bedankt! Liefs!

Felicia & Sander

Op 14 mar 2023

Lieve Ivonne, Ik (Felicia) ken jou al een langere tijd. Bij de gemeente Rijswijk stond ik naast jou en begeleidden wij samen vele huwelijken. Toen al droomde ik ervan om zelf te mogen gaan trouwen. En die droom werd 3 juli 2022, werkelijkheid! De keuze voor een trouwambtenaar was heel snel gemaakt! Want wat ben jij een top vrouw! Na de kennismaking met Sander en de leuke liefdevolle gesprekken daarna, wist ik dat jij onze ceremonie tot een mooi eind zou brengen! En wat heb je dat fantastisch gedaan! Onze eigen verhalen, maar ook de mooie woorden van anderen kwamen prachtig terug in de toespraak! Gelukkig was daar ook die warme knuffel van jou aan Sander toen ik net even te lang op mij liet wachten. Lieve Ivonne, je bent een topper!

Daniella & Wouter

Op 14 mar 2023

We had a fantastic wedding day on 22 May with sunshine, a great venue and most importantly a very nice speech from Ivonne, which she held in two languages: Dutch and German and for our English guests even a translation in English on paper. Our guests and we were very happy and impressed by the wonderful speech. It was a great opening for the best day of our lifes. Thank you very much Ivonne!!!

Iris & Karel

Op 14 mar 2023

Lieve Ivonne, Wat waren en zijn wij blij met jou als BABS! Vanaf het allereerste moment dat wij jou inschakelden (en dat is al een tijdje terug, want door Corona moesten ook wij verzetten) hadden we een heel goed gevoel bij jou en een heel goede klik (dat zorgde af en toe voor hilarische whats appjes tijdens de voorbereidingen:-) ). Mede door jouw enorme betrokkenheid en jouw mooie woorden, was ons huwelijk en onze ceremonie er een om nooit te vergeten. Omdat onze bruiloft zeer klein en intiem was, was het extra fijn dat jij je zo goed had ingeleefd in ons en in de gasten. Jouw rake teksten en humor zorgden voor een lach en een traan bij iedereen. We vieren het binnenkort nog een keer met een drankje op een terrasje!

Jacqueline & Thijs

Op 14 mar 2023

Lieve Ivonne, Wat hebben wij genoten van onze geregistreerd partnerschap-dag! Mede dankzij jouw mooie toespraak!! Zelfs onze vrij kritische opa vertelde ons later dat hij vond dat er heel mooi was gesproken! Dat zegt erg veel!! Wij hadden na onze ontmoeting bij ons thuis direct alle vertrouwen erin dat het inderdaad goed moest komen. De klik was er meteen en je bent zo'n warm persoon! Wat wij ook erg waardeerden is dat je bekende van ons nog wilde informeren, zodat de toespraak op onze dag nog een extra verrassingseffect had. Zoo leuk! Wie weet zien wij je over 2 jaar, als wij dan eindelijk onze echte bruiloft mogen vieren! Dankjewel voor alles!! Liefs

Lennart & Suuz

Op 14 mar 2023

Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen. Wat hebben we tijdens de verschillende gesprekken al veel gelachen! De ceremonie was perfect mede dankzij jou. Je mooie woorden, de sfeer die je wist neer te zetten en het vertellen van ons verhaal; precies goed en precies zoals we zijn. Enorm knap! We hebben van ieder moment genoten en zijn super blij dat jij met ons mee wilde afreizen naar de Ardennen. Dankjewel daarvoor.

Laurien & Jacco

Op 14 mar 2023

Lieve Ivonne, We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige en betrokken manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken. Al bij het voorbereidende gesprek klikte het gelijk. Je begreep meteen wat we van de plechtigheid wilden, maar ook hoe we in het leven staan en waarom ze zo goed bij elkaar passen. Bij de plechtigheid ging alles zoals we gehoopt hadden. Je zorgde voor een persoonlijke sfeer en je speech was prachtig! We zijn je echt heel dankbaar.

Marco & Gerben

Op 14 mar 2023

Lieve Ivonne, Wat was het Zaterdagavond een prachtige avond,en wat zijn wij nog steeds aan het nagenieten. De manier waarop jij onze plechtigheid hebt geleid was precies zoals wij het in gedachten hadden,en heeft een enorme bijdrage geleverd en het slagen van onze trouwceremonie. Ook onze familie en vrienden waren unaniem enthousiast over de wijze waarop jij de ceremonie hebt geleid. En wat leuk dat je de moeite hebt genomen om via face-boek onze getuigen te achterhalen en te benaderen voor wat extra informatie. Buiten onze twee getuigen was niemand op de hoogte van wat er die avond zou plaats vinden. Het contact met jou was leuk en gezellig en wat fijn dat jij een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan de voor ons zo bijzondere dag! Liefs,van een gelukkig bruidspaar Gerben & Marco

Patricia & Dave

Op 07 mar 2023

Wat hebben wij een prachtig huwelijk beleefd, waar zeker jij een grote rol in had. De wijze waarop jij, samen met ons, de voorbereidingen hebt gedaan en hebt toegeleefd naar deze prachtige dag was werkelijk fantastisch. Je persoonlijke benadering, je humor, de wijze waarop je ook de kinderen in het geheel hebt weten te betrekken en de betrokkenheid die je gedurende het hele proces hebt getoond maakt jou naast een geweldige BABS ook een heel mooi mens. Je speech was dan ook 'spot-on' en kon onze reis niet beter weergeven en verwoorden, een absolute meerwaarde van ons huwelijk. Nogmaals ENORM BEDANKT voor alle liefde die jij in ons huwelijk stak.

Sabine & Romeo

Op 07 mar 2023

Wat was jij een fijne BABS voor ons zeg! Voor de grote dag hebben we hele fijne gesprekken gehad en de communicatie liep altijd soepel! Tijdens de ceremonie op 22 Oktober heb je hele lieve en mooie woorden gezegd waarin ook onze naasten werden betrokken. Was was dit ontzettend fijn! Het was een dag om bij weg te dromen mede dankzij jou!

Renate & Leon

Op 07 mar 2023

Voor ons was de ceremonie een heel belangrijk gedeelte van de dag en Ivonne heeft dat perfect aangevoeld! Met oprechte interesse en warmte heeft ze onze levens-verhalen weten te vatten in een persoonlijke, ontroerende en grappige speech die onze bruiloft echt kleur heeft gegeven. Naar aanleiding van het filmpje waarin Ivonne zich voorstelt wisten wij dat we haar graag wilden ontmoeten. De gesprekken bij ons thuis waren prettig en ontspannen, zo ook al ons andere contact. Ook heel erg leuk dat Ivonne onze naasten heeft benaderd en hun verhalen in haar verhaal heeft meegenomen! Ivonne was een rustpunt op de dag aan wie wij met veel vertrouwen de ceremonie hebben toevertrouwd: en dat was het meer dan waard! Het was fantastisch!

Danielle & Menno

Op 07 mar 2023

Jij hebt een speech schrijven verheven tot een kunst. Alles wat je vertelde was zo "spot-on"! Wij hebben op 27 genoten van ieder woord en alle gasten met ons net zo! Wij kijken terug op een prachtige dag. Perfectie bestaat niet maar dit kwam aardig in de buurt. Dankjewel Ivonne, voor wie je bent en wat je doet.

Marian & Marco

Op 07 mar 2023

Ivonne is een fijne trouwambtenaar, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Heel fijn hoe ze met ons meeleefde en hoe ze de toespraak gehouden heeft. Deze betrokkenheid voelde heel persoonlijk.

Jolanda & Dyngeman

Op 07 mar 2023

Lieve Ivonne, Vanaf het eerste contact ver voor onze bruiloft was er een klik tussen ons. En wanneer het om liefde gaat is het hebben van een klik van groots belang. Dat is ook de reden dat wij uiteindelijk voor jou gekozen hebben. Tijdens de voorbereidingen hebben we nauw contact gehad wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Je woorden tijdens ons moment waren niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten een feest der herkenning. Je hebt ons goed op de kaart gezet. Onze gasten moesten aan het eind kaarten invullen en mijn vader vulde als hoogtepunt in de trouwambtenaar. Mooier kon onze dag niet worden. Bedankt hiervoor.

Dave & Janine

Op 07 mar 2023

Lieve Ivonne en lief toekomstig bruidspaar, Ten eerste van harte gefeliciteerd met jullie aankomende grote dag. Wij delen graag onze ervaring met jullie: Ivonne is een lief en warm mens, luistert heel goed naar jouw wensen, denkt met je mee én komt met ideeën. Als wij Ivonne omschrijven in drie termen dan is dat: 1. Warm 2. Professioneel 3. een gouden randje aan je ceremonie die alleen zij kan geven Wij hebben onze dag met Ivonne heel prettig ervaren. Lieve Ivonne, wij willen je hier heel hartelijk voor bedanken. Je mooie speech was echt een aanvulling op onze grote dag; wij denken er met een lach op terug. Wij hopen je met deze recensie ook nog een beetje in het zonnetje te zitten, want jij verdient het zeker om in het zonnetje te staan!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation