Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Laurora edelsmederij Met passie en liefde maak ik uw unieke trouwringen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Laurora edelsmederij Vraag informatie aan
Mevr. Laura van der Kleijn
Lange Tiendeweg 21
2801 KD Gouda

Jullie eigen unieke trouwringen? Die maak je gewoon zelf!

Een inspirerende workshop voor de mooiste dag van je leven. Hoe bijzonder en mooi zou het zijn om de trouwringen die jullie elkaar geven, zelf te kunnen maken? Bij Laurora Edelsmederij kan het. Supervet, ontzettend leuk en met een geweldig resultaat? En ik begeleid je hier persoonlijk een hele dag bij.

Ervaring met edelsmeden is niet nodig, want ik help je.

Het is wel handig als je ruim voor de grote dag begint en dus contact met me opneemt. Samen bespreken we welk ontwerp jullie willen gaan maken en wat de uiteindelijke kosten zijn. Natuurlijk prikken we ook meteen een geschikte dag voor de workshop.

De workshop

Op de ochtend van de workshop ontvangen wij jullie met koffie, thee en wat lekkers. Ondertussen bespreken we het verloop van de dag. Daarna gaan jullie echt zelf aan de slag.

Met twee stripjes edelmetaal beginnen jullie aan de leuke klus. Jullie maken een persoonlijke set trouwringen die helemaal bij jullie past. Een unieke set dus!

Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar. Daarna ga je verder met de afwerking. Als de ringen helemaal naar jullie wens zijn, zorg ik nog voor de laatste belangrijke details. Denk hierbij aan naam en datum graveren, wil je het liever zelf graveren? Dat kan ook.

Na de workshop neem je de ringen meteen mee en zijn ze perfect voor jullie grote dag. Alleen als je er bijvoorbeeld een steen in wilt hebben, duurt het wat langer. Dan kan je ze meestal na een week al ophalen.

Wat kost deze speciale workshop, exclusief voor jullie samen?

Deze leuke workshop, inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch, doen jullie samen voor maar € 295,00. Hier komen dan nog wel het materiaalkosten van jullie keuze bij. Dat hangt weer af van het ontwerp dat jullie kiezen.

Ook je eigen trouwringen maken bij Laurora Edelsmederij?

Wacht dan niet te lang. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Ik denk graag met jullie mee.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van trouwringen die gemaakt zijn tijdens de workshop.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Keanu

Op 02 oct 2023

Heel goed, geduldig en uitgebreid geholpen hij het ontwerpen van onze trouwringen!

Sandy

Op 02 oct 2023

Wij hebben onze trouwringen zelf gemaakt onder begeleiding van Laura! Het was echt super leuk om te doen en de trouwringen zijn echt onwijs mooi geworden! Bedankt voor de leuke workshop en de lekkere lunch!

Marcel

Op 02 oct 2023

Voor ons 50-jarig huwelijk heeft Laurora een prachtige hanger gemaakt waarin het getal 50 op een mooie wijze terugkwam. Een uniek ontwerp!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation