Welke.nl

Landgoed Hotel Groot Warnsborn De mooiste dag in uw leven vraagt om een speciale plaats, een plek met historische waarde: Oranjerie Groot Warnsborn.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn Landgoed Hotel Groot Warnsborn
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Arnhem

Landgoed Hotel Groot Warnsborn is officieel erkend als huis der gemeente en dus een prachtige plek om elkaar voor de wet het Ja- woord te geven. Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis en de prachtige Oranjerie bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Buiten

Er is tevens de mogelijkheid om buiten in de tuinen te trouwen. De eeuwenoude bomen, de romantische bruggetjes en kabbelende beekjes zijn een prachtige achtergrond voor uw huwelijksfoto’s. 

De Oranjerie staat met haar prachtige Engelse terrassentuinen exclusief tot uw beschikking. Feestelijk wordt de Champagne gesabreerd, waarna de bruidstaart kan worden aangesneden. Daarna heerlijk borrelen in de tuin en natuurlijk schitterende foto’s maken. Het kan allemaal op ons Landgoed!

Uw huwelijksdiner bij Landgoed Groot Warnsborn

Het diner is een belangrijk moment tijdens uw huwelijksdag. Even lekker tot rust komen en genieten van al het lekkers wat Landgoed Groot Warnsborn te bieden heeft. Wij werken uitsluitend met dagverse -veelal streekgebonden- producten waarbij we rekening houden met de seizoenen.

Elke denkbare setting is mogelijk; een intiem informeel diner met een kleine groep tot een sjiek meergangendiner met een grote groep. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen wij bieden seizoensgebonden (keuze)menu’s, walking dinners, buffetten, barbecues, Mediterrane diners etc.

Een onvergetelijk huwelijksfeest bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Voor een spetterend feest is onze Oranjerie de locatie bij uitstek.Hier krijgt u een exclusieve ruimte waar de door u gekozen band of dj (of band en dj) alle ruimte krijgen om uw gasten helemaal uit hun dak te laten gaan. U kunt de ruimte (laten) inrichten naar uw eigen smaak of stijl. Vraag naar de mogelijkheden.

De hapjes en dranken zijn geheel naar eigen wens in te vullen, maar uiteraard hebben wij ook diverse aantrekkelijke arrangementen samengesteld. U kunt ten alle tijde vragen naar alle mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord om u persoonlijk te adviseren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jante of Tim. In samenspraak met u organiseren wij graag uw onvergetelijke huwelijksceremonie.

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sophie

Op 16 oct 2018

Eten, drinken, slapen, TROUWEN

Eline

Op 05 jul 2018

Wat een top bruiloft op een top locatie! En wat een fijne mensen lopen daar rond! Super!!

Clemens

Op 05 jul 2018

Bijzondere locatie met een geweldige service en waar wij in 2008 getrouwd zijn en nog ieder jaar met veel plezier naar terug keren

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation