Landgoed Hotel Avegoor

Landgoed Hotel Avegoor Vraag informatie aan
Zutphensestraat 2
6955 AG Ellecom

Aan de rand van de Veluwe, in het Gelderse dorpje Ellecom, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Het 4-sterren hotel is gevestigd op het prachtige en historische landgoed Avegoor. Het gebied grenst aan het Nationaal Park Veluwezoom met de heuvel Posbank als hoogtepunt.

Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten jullie graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.

De mogelijkheden zijn oneindig. Een sfeervolle receptie of een romantische ceremonie is mogelijk in de prachtige serre met een capaciteit tot wel 200 gasten. Liever trouwen of een bruiloftsfeest in de buitenlucht? Dat kan in de zeer ruime en groene tuin van 9 hectare groot. 

Het restaurant van Landgoed Avegoor is geïnspireerd op de internationale en mediterrane keuken en biedt een uitgebreid aanbod voor een heerlijk en onvergetelijk huwelijksdiner. Het diner wordt in overleg met jullie samengesteld, rekening houdend met jullie wensen.

Landgoed Avegoor beschikt over een bruidssuite, een overdekt zwembad en een sauna. Reden genoeg om als bruidspaar jullie onvergetelijke dag af te sluiten in luxe met een gekoelde fles Champagne die op jullie wacht. 

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Fotocredits: Fotografia en RiCon Fotografie

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Landgoed Hotel Avegoor
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation