Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Landgoed bergzicht de Raaf

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landgoed bergzicht de Raaf Vraag informatie aan
Rijksweg 232
6582 AB Heumen

Trouwlocatie Landgoed Bergzicht de Raaf in Heumen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Alinda

Op 17 dec 2019

Een fantastische trouwdag gehad bij Bergzicht. Prachtige tuinen voor de fotoshoot, knusse orangerie voor de ceremonie, goede kwaliteit eten tijdens het diner, en enorm gezellig feestzaal met eigen gebrouwen bier voor de feestavond. Een dag die wij nooit meer gaan vergeten! Met dank aan de goede en zeer vriendelijke service van Marieke, Fred en de rest van het personeel.

Paul

Op 17 dec 2019

Onze bruiloft was tot in de puntjes goed verzorgd. Leuk en vriendelijk personeel en goede snelle bediening. Wij hebben een topdag gehad en we zijn niets tekort gekomen.

Rasika

Op 17 dec 2019

14 mei 2014 was een dag voor ons om nooit te vergeten, wij zijn getrouwd bij landgoed Bergzicht De Raaf en het was een fantastische dag! De locatie is prachtig, alles wordt allemaal perfect geregeld.

Jessica

Op 17 dec 2019

We hebben een geweldige trouwdag gehad op Landgoed Bergzicht de Raaf. Zelfs midden in de winter is de locatie schitterend, ook ideaal met het maken van foto's. De bediening is heel betrokken en attent. Fred & Marieke zijn een enthousiast stel, wat je gelijk op je gemak stelt. Onze dag was schitterend, en we hadden onze geen betere trouwlocatie kunnen wensen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation