Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Koert Witteman Muziek voor jullie moment

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Willen jullie graag een intieme persoonlijke sfeer bij je ceremonie?
Of zijn jullie op zoek naar een ontspannen informele sfeer bij het diner, borrel of receptie? Dit kan allemaal bij Koert. Met zang en gitaar speelt hij uren de bekende top 40 hits van de afgelopen 50 jaar in een relaxt jasje waarbij jullie en je gasten optimaal genieten van de dag.

Ceremonie

Kies je eigen nummers uit voor de ceremonie. Ze worden op een akoestische unplugged manier ten gehore gebracht. Wil je liever even sparren met Koert of van tevoren nog graag wat opnames van hoe het uiteindelijk gaat klinken? Allemaal geen probleem en maakt de voorpret des te leuker.

Diner/Receptie/Borrel

Akoestische unplugged versies van alle bekende top 40 hits van de afgelopen 50 jaar. Iedere neef of tante tikt stiekem met zijn voetjes mee terwijl hij/zij geniet van de hapjes & drankjes.
Koert verzorgt het muzikale behang tijdens jullie huwelijksdag. Wil je nog iets meer zien of horen? Ga naar de website: www.koertwitteman.nl

Video's

Heel fijn, al die foto's op zo'n website. Maar ja hoe klinkt de muzikant? Hele logische vraag, en niet meer dan terecht. Dus hieronder een aantal video's van puur Koert met gitaar. Let op! Dit is de meest akoestische setting die je kan krijgen. Bruiloften en recepties enz. daar wordt anders (voller) gemusiceerd.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Remco & Sindy

Op 18 oct 2023

Wat een geweldige muzikant is Koert! Hij wist de nummers tijdens de ceremonie en het volschenken van de champagnetoren precies zo te spelen, als waar we op gehoopt hadden. En tijdens de borrel was hij zo lekker op dreef, dat hij de hele vriendengroep meekreeg! Het voortraject met Koert ging soepel en fijn. Geen muzikaal voorstel was te gek. Zeker de demo’s die Koert van te voren via whatsapp stuurde, waren een feest om te beluisteren. Hij neemt je mee in zijn gedachtengang hoe hij een nummer opbouwt en waarom hij iets wel of niet doet in een nummer. Dit doet hij met veel passie en met nog meer humor! Het is zeer zeker de moeite waard om Koert in te huren voor een muzikale toevoeging aan je feestje. Wij onthouden hem in ieder geval!

Alicia & Pascal

Op 18 oct 2023

Koert Witteman De man met de magische handen en het gouden strotje. Je zorgde voor de muziek tijdens de ceremonie en de borrel. We kregen van onze gasten alleen maar te horen hoe goed jij wel niet was! Bedankt! Twijfel je nog? Geloof ons… boek Koert!

Laurens Bakker

Op 18 oct 2023

Koert heeft goed naar onze wensen geluisterd voor onze bruiloft. Op de bruiloft heeft hij alle tijd genomen om voor ons de dag compleet te maken. Daarnaast was de manier hoe Koert zich op de bruiloft presenteerde (opbouw van muziek en outfit) helemaal super. Het paste er precies goed bij.

Ben en Tirza

Op 18 oct 2023

Koert is een fantastische zanger, enorm sympathiek, zeer georganiseerd, vriendelijkheid ten top en denkt over alles na. Al meedere keren genoten van zijn muzikale opluistering: op huwelijk, receptie, borrel en diner, bij verschillende gelegenheden. Hij stelt je op je gemak, heeft goede ideeen en een super repertoire. Geen twijfel over mogelijk, Koen is een topper! Hopen dat hij nog plaats heeft…!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation