Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kim Kroeze Fotografie

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kim Kroeze Fotografie Vraag informatie aan
Keverkleuven 10
9403 ZC Assen

Bruidsfotografie Kim Kroeze Fotografie in Assen. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marielle

Op 16 jan 2019

Kim heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Kim en ook met het resultaat! Zowel voor, tijdens als na onze bruiloft is het contact met Kim heel prettig verlopen. Kim denkt met je mee en komt met goede tips, maar laat ook genoeg ruimte over voor eigen ideeën. Wij krijgen veel enthousiaste reacties over het trouwboek dat Kim gemaakt heeft. We raden Kim als trouwfotograaf ook zeker aan!

Danielle

Op 16 jan 2019

Kim is een erg enthousiaste fotograaf! Ze stelt je op je gemak tijdens de shoot, en we zijn erg tevreden met het resultaat! We zijn blij dat we haar hebben gekozen voor onze trouwdag. Bedankt Kim!

Andrea

Op 22 aug 2018

Kim was onze fotografe op onze bruiloft. We hebben haar ontmoet toen ze fotografe was op een bruiloft van goede vrienden. Ze is heel open en zorgt ervoor dat je je je gemak voelt. Dit is erg belangrijk, want er worden veel foto's gemaakt op zo'n dag! Verder is Kim heel enthousiast en kan ze geweldig goed fotograferen. Dit is echt weer te zien in de foto's, deze zijn geweldig! Dank je wel Kim voor onze mooiste dag!

Linda

Op 14 jun 2018

Super enthousiaste en gedreven fotograaf! Ze weet wat ze doet en zorgt voor een prachtig resultaat!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation