Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Keververhuur Zeeland Ben jij op zoek naar een auto voor jullie speciale dag? Huur dan onze mooie kever voor je bruiloft!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Keververhuur Zeeland Vraag informatie aan
Miranda van Maldegem
Rilland/Landelijk

Trouw Kever

Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wie weet is onze Trouw Kever dan wel een mooie toevoeging aan jullie bruiloft. De Trouw Kever is namelijk uitermate betrouwbaar en fotogeniek.

Het aanbod van Keververhuur Zeeland bestaat voor nu nog uit één heel erg leuke, nostalgisch witte VW Kever cabrio uit 1975. De kever is voorzien van zwarte kap die je er zelf ieder moment op of af kunt doen. Ook zit er een windscherm in de cabrio, zodat je bij het rijden zonder kap vrijwel geen last hebt van de wind en je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Daarnaast schakelt hij, in tegenstelling tot veel oldtimers, heel makkelijk en is de kever dus voor iedereen eenvoudig te besturen. En ook goed om te weten: wij bieden ook bezorg- en ophaalservice aan om jullie helemaal te ontzorgen op jullie trouwdag. 

Neem gerust contact op voor vragen of vraag een offerte aan via de website: https://www.trouwauto-zeeland.nl. Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Liefs Miranda

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jos

Op 28 feb 2024

Hele leuke, mooie en schattige trouwauto!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation