Kasteel Sterkenburg Kasteel Sterkenburg vlak bij Utrecht biedt unieke mogelijkheden

Kasteel Sterkenburg Kasteel Sterkenburg
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Sterkenburg Vraag informatie aan
Langbroekerdijk 10
3972 ND Driebergen-Rijsenburg

Trouwen op kasteel Sterkenburg nabij Utrecht. Zowel binnen als buiten locatie.

Stelt u zich eens voor… Een klassiek rijtuig of fraaie bolide voert u over de statige oprijlaan naar het voorplein waar de gasten u opwachten. Een grote, marmeren hal met een imposante dubbele trap, biedt een prachtige locatie waar het (aanstaande) bruidspaar elkaar kan treffen. De prachtige Grote Zaal van het kasteel, al dan niet in combinatie met de belendende kapel, geeft u elkaar uw jawoord.

Nadien kunt u recipiëren, de bruidstaart aansnijden en borrelen in het kasteel, het koetshuis of (bij mooi weer) buiten op één van de terrassen of in een zonovergoten boomgaard, aan de oever van een idyllische vijver. Het diner vindt plaats in een van de stijlvolle kamers van het Kasteel of Koetshuis. Of u trakteert uw gasten op een gezellige barbecue in de tuin of boomgaard, gevolgd door een bijzonder feest in het kasteel.

De harmonieuze atmosfeer die gevormd wordt door een combinatie van de grandeur van deze locaties, de muziek, brandende kaarsen en haarden, vuurkorven en fakkels langs de oprijlaan zorgen voor een intieme, feestelijke en romantische sfeer. Een ballonvaart (indien het weer dat mogelijk maakt) kan uw dag nog gedenkwaardiger maken. U, uw geliefde en uw gasten kunnen desgewenst de nacht doorbrengen op Sterkenburg en van de feestelijke dag bijkomen in één van de unieke B&B accommodaties op deze buitenplaats.

Kasteel Sterkenburg is een officiële trouwlocatie

Kasteel Sterkenburg is door gemeente Utrechtse Heuvelrug officieel aangewezen als trouwlocatie waar het burgerlijk huwelijk voltrokken kan worden. In de gewijde huiskapel kunnen ook kerkelijke huwelijken of doopplechtigheden plaatsvinden. Sterkenburg biedt u alles op één locatie: van ceremonie tot diner, van feest tot overnachting. Wij luisteren naar uw wensen en maken uw droomhuwelijk waar!

U wordt van harte uitgenodigd om de locatie te komen bekijken, dit kan ook in de weekenden. Belt u voor een afspraak 0343-518047.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Coenen

Op 06 nov 2019

Wij kijken terug op een geweldige bruiloft op kasteel Sterkenburg. De hele dag vond plaats op het kasteel (van aankleden tot en met het feest) en we hebben er ook met een deel van onze gasten overnacht. Het was een fantastische dag, de sfeer was erg ontspannen en we hebben volop genoten. Ook van de gasten hoorden we veel positieve reacties. Van jong tot oud, iedereen had het naar zijn zin. Het kasteel is zowel van buiten als van binnen prachtig en biedt verschillende mooie plekken Het is kleinschalig, persoonlijk, gastvrij en men denkt goed mee. Er kan echt heel veel. Het personeel is erg hartelijk en doet er alles aan om de dag tot een succes te maken. Het eten was heerlijk en zag er prachtig uit (en dat voor een groep van 100 personen). Dank team Sterkenburg, wij genieten nog altijd na!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation