Welke.nl

Jvv Video's Voor meer informatie neemt u dan contact met mij op.

Jvv Video's Jvv Video's
5 5 8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jvv Video's
Schermerhornpark 81
3437 PX Nieuwegein

BIJ JULLIE THUISKOMST VAN DE HUWELIJKSREIS LIGT DE VIDEOREPORTAGE AL IN DE BRIEVENBUS…. 
En dan genieten met het opnieuw beleven van de trouwdag. Ook zien wat er op de dag is ontgaan en bovendien de momenten waar jullie niet bij waren.

Het is als een hobby begonnen maar de resultaten hebben me overrompeld. Inmiddels heb ik al veel videoreportages gemaakt en is het voor mij nog steeds een hobby belevenis.

Een videoreportage is een geweldig document. Niet alleen omdat jullie de dag altijd terug kunnen zien maar als document waarbij jullie ouders, hopelijk ook jullie grootouders, familie en vrienden voor altijd zijn vastgelegd. Ook jullie eventuele kinderen, zij kunnen de trouwdag van papa en mama ook beleven.

Het uiteindelijke doel is om de dag terug te kunnen zien. De video wordt afgesloten met een compilatie (clip) van ongeveer 5 minuten. Leuk om het als bestandje of via YouTube aan jullie gasten te laten zien.

De reportage van plusminus 60 minuten wordt op een HD-DVD geleverd. Op een tweede DVD wordt de trouwceremonie volledig gezet, met daarbij de eventuele gehouden speeches. Als er ook een kerkdienst is, komt deze volledig op een derde DVD. 

Er worden 3 richtprijzen gehanteerd:

1)      Voor opname van een dagdeel €  300,00. 

2)      Volledige dag tot 22.00  €  500,00. 

3)      Volledige dag tot het einde van de dag  €  600,00.

Afhankelijk van de afstand komt er een vergoeding voor de reiskosten bij.

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Raymond en Lieneke Vos

Op 18 jul 2019

Een professionele videograaf die zijn vak goed verstaat en snel is met monteren . Wij raden Jos aan ga zo door topper gr Raymond en Lieneke Vos

Margret Bleyendaal

Op 25 may 2019

Jos heeft een video gemaakt van mijn 60ste verjaardag. Het is een prachtige rapportage geworden, waarin iedereen aan bod is gekomen. Top

Andre

Op 16 apr 2019

Een zeer ervaren en professionele videograaf, Wij hebben onze trouwvideo vaak terug gekeken en beleven onze dag dan weer opnieuw.. Wat een genot! Jos bedankt voor onze prachtige video!

Liesbeth

Op 11 apr 2019

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de prachtige film die je hebt gemaakt ter ere van mijn grote feest toen ik 70 jaar werd. Ik kijk er heel vaak naar en beleef het steeds weer opnieuw. Dankdankdank.

Wim & Erika

Op 11 apr 2019

Jos is echt een aanrader. Hij heeft prachtige beelden gemaakt en we hebben heel snel een prachtige DVD gekregen, echt leuk! Je ziet weer andere beelden dan de fotograaf heeft gemaakt of heeft gemist. Het licht / het beeld ( op onze zonnige dag) was heel mooi gefilterd. Hele leuke muziek erbij, top!

Boudewijn & Leonie

Op 11 apr 2019

Wij hebben niet getwijfeld over het schrijven van wel of niet een aanbeveling voor Jos op Marktplaats, wel over de inhoud ervan. Want welke woorden doen recht aan wat Jos voor onze bruiloft heeft gedaan? Sinds het moment dat wij voor hem hadden gekozen, hebben wij te maken gehad met een enthousiaste en zeer bekwame man. Hij wist zich goed te verhouden binnen ons gezelschap en ook de samenwerking met onze fotograaf verliep prima. Daarnaast heeft Jos veel leuke ideeën toegepast in onze video, die wij al na slechts 1,5 week na onze bruiloft hebben ontvangen. Foto's zijn mooi maar met een video van Jos herbeleef je de bruiloft pas echt! In 1 woord fantastisch. Jos...bedankt!

Alex & Linda

Op 11 apr 2019

Twijfel niet!! Wij zijn op 6 september getrouwd en Jos heeft onze dag perfect vastgelegd. Jos is zeer gemotiveerd om een schitterende reportage de maken. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij zijn Jos erg dankbaar voor de mooie reportage! Nogmaals: indien u twijfelt, niet twijfelen maar gewoon doen! Jos, bedankt!

Kelly en ted

Op 10 apr 2019

Op 12mei 2018 zijn wij getrouwd! En wat hebben wij een super mooie herrinering aan onze dag!! De video lag toen wij terug kwamen van onze huwelijksreis al in de brievenbus. Elke keer als ik de film zie beleef ik de dag op nieuw. Ik had geen betere of andere videograaf kunnen wensen. Jos past zich aan tussen de gasten en maakt er een erg leuke film van. Ook maakt hij een compilatie die je bijvoorbeeld op facebook of instagram kan delen. Al met al is jos een echte aanrader! Super kwaliteit! Als ik het over zou doen zou ik zeker opnieuw voor jos gaan als videograaf. Groetjes Kelly en Ted

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Raymond en Lieneke Vos

Op 18 jul 2019

Een professionele videograaf die zijn vak goed verstaat en snel is met monteren . Wij raden Jos aan ga zo door topper gr Raymond en Lieneke Vos

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation