Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Juwelier Royals Juwelier Royals, uw vertrouwde trouwringencentrum in Gelderland

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelier Royals Vraag informatie aan
Apeldoorn/Nijmegen

Juwelier Royals is een toegankelijke juwelier in Apeldoorn en Nijmegen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor het uitzoeken van de belangrijkste sieraden in het leven, jullie trouwringen. Ons professioneel advies zal jullie meer inzicht geven in de materialen, oppervlakte behandelingen en versieringen van jullie specifieke keuze.

Wij doen dat graag in een rustige omgeving bij het genot van een kopje koffie. Het enige wat jullie mee moeten brengen is tijd, het kost ongeveer een uur om alle mogelijkheden samen te ontdekken en jullie keuze heel individueel vast te leggen.

Mocht je al ringen bij ons hebben gekocht, dan maakt ons atelier het mogelijk om ze gunstig te laten vergoten en of verkleinen indien nodig. Onze extra service geeft jullie de mogelijkheid om bij ons gekochte trouwringen jaarlijks gratis te laten polijsten.

Als trouwringencentrum hebben wij een zeer uitgebreide collectie aan merken en vinden jullie zeker het mooiste paar binnen jullie budget. Mocht je de tijd hebben gevonden, dan zijn jullie zeker welkom op ons adres in Apeldoorn en Nijmegen, en ziet ons team er naar uit jullie te mogen ontvangen.

Ontwerp je eigen trouwringen in onze Trouwring Configurator.

Mag ook het uitzoeken van de ringen een onvergetelijk moment voor jullie worden bij Juwelier Royals!

Royals Trouwringen Apeldoorn
Hoofdstraat 65
7311 JV Apeldoorn
055-3014784

Royals Trouwringen Nijmegen
Burchtstraat 57
6511 RB Nijmegen
024-3221408

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ilona

Op 14 mar 2023

Super fijne medewerkers die altijd met je meedenken en voor je klaar staan zelfs in Corona tijden. Ik heb enorme waardering voor deze mensen en deze prachtige zaak waar ik al jaren fijn wordt geholpen!

Coen

Op 14 mar 2023

Erg tevreden over onze trouwringen. We werden uitgebreid geholpen met de keuze uit het grote aanbod. Ook goede service voor mijn horlogebandje waar een gaatje bij moest

Marco

Op 14 mar 2023

Hele fijne juwelier met vriendelijke en vakkundig personeel. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en je krijgt een eerlijk en gedegen advies. Ik kan iedereen aanraden om bij deze juwelier je sieraden en horloge te kopen. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Josephine

Op 14 mar 2023

Weer zeer tevreden bij deze juwelier de deur uitgelopen. Hartelijk dank voor uw hulp bij het uitzoeken. Ik kom graag een keer binnen bij jullie nieuwe winkel in Nijmegen!

Sabrina & Roy

Op 05 may 2021

Heel prettig geholpen in de trouwringenstudio bij Juwelier Royals. Nemen echt de tijd en geven goed advies.

Sharon

Op 13 feb 2019

Heel erg prettig geholpen door het team van Royals Apeldoorn. Ze hebben een grote collectie aan trouwringen. En ook heb ik sieraden kunnen aanschaffen voor bij mijn trouwjurk.

Kees

Op 13 feb 2019

Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Nemen alle tijd voor je! Wij voelde ons zeer op ons gemak. Een echte aanrader! wij hebben onze trouwringen ook hier gehaald. en wij kunnen volgend jaar ook nog terug komen om onze ringen gratis te laten polijsten!!! Geweldig!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation