Juwelier Kremer You are getting married

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Notaris Oostingstraat 8
7811 CT Emmen

Het besluit is genomen, jullie gaan trouwen!

Nu is het tijd om alles voor jullie mooie dag uit te zoeken. Er moet heel veel geregeld worden en één van de punten op de checklist is de ringen. Samen kiezen jullie een ring uit die meegenomen wordt naar die dag, maar ook naar de rest van jullie leven samen.

Wij, van Juwelier Kremer in Emmen, willen graag met jullie meedenken over de mogelijkheden voor jullie ringen. Er is veel keuze in trouwringen, en wij vinden het het belangrijkste dat jullie uiteindelijk de deur uit lopen met dé ring die jullie het gevoel geeft, dit is hem!

Misschien hebben jullie al een beeld gevormd van wat jullie willen:  een traditionele ring, een bicolor of tricolor ring (witgoud, geelgoud en roségoud gecombineerd), zonder steentjes, of juist steentjes in een specifieke setting, of jullie willen nu beginnen met de oriëntatie. In beide gevallen nodigen we jullie graag uit om bij ons in de winkel alle mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Wij werken samen met het merk Aller Spanninga. Zij hebben een grote hoeveelheid voorbeelden van mogelijke ringen. Daarnaast is het ook mogelijk om jullie eigen ontwerp te laten maken.  Hierbij overleggen wij met Aller Spanninga over de prijs, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Kom dus gerust bij ons in de winkel om de ringen voor jullie gezamelijke leven uit te zoeken!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roelie

Op 27 aug 2018

als je iets goed en leuk wilt kopen ,en zeer vriendelijk geholpen wilt worden ga je naar juwelier kremer in emmen

agnes

Op 15 jun 2018

Fijne winkel met leuk personeel dat tijd voor je neemt! En dan nog gezwegen over de prachtige collectie die ze daar hebben

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation