Juud Wedding & Styling Ik weet hoe je de sfeer creëert die jullie verhaal en het plaatje perfect maakt!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juud Wedding & Styling Vraag informatie aan
Doornenburg

Jullie gaan trouwen! Een fantastisch vooruitzicht, maar ook een hoop geregel. Ik maak het jullie makkelijk. Om jullie wensen en smaken te vertalen naar styling en alles wat er nog meer bij komt kijken. Om wegwijs te worden in alle keuzes. Om niets en niemand te vergeten. Maar vooral om te zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een trouwdag die jullie nooit meer zullen vergeten. Wat is er nou mooier dan op deze prachtige dag jullie persoonlijke liefdes verhaal te vertellen aan al je gasten. Hier ben ik om jullie daarbij te helpen!

Als echte regelnicht zorg ik ervoor dat jullie bruiloft of event soepel verloopt. Ik geniet als onze gasten genieten. Mijn eindeloze energie inzetten om jullie te ontzorgen vind ik dan ook heerlijk. Met persoonlijke aandacht voor wat jullie nodig hebben.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dan drinken we een kop koffie, eten we taart en kijken we of er een klik is en bespreken we wat je nodig hebt om de mooiste dag van je leven te creëren. Ik heb er zin in!

Voor nog meer inspiratie check dan mijn Instagram!

Videograaf | Lonneketubbing

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Aphrodite Clinic

Op 23 nov 2021

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Judith die mijn openingsfeest had georganiseerd. Zelf hoefde ik nergens aan te denken en werd alles ook op de dag zelf goed geregeld. Hierdoor heb ik ultiem kunnen genieten, zeker een aanrader!

Hedwig Peters | BABS | Persoonlijk huwelijk

Op 23 nov 2021

Judith je bent een echte aanrader voor elk bruidspaar!! Ik heb het vaak genoeg gezien, de sfeervolle styling op een locatie, prachtig! De details waar een ander over heen kijkt, jij ziet ze. Mede dankzij jou styling is het voor gasten direct bij aankomst al een feestje en dan moet het bruidspaar nog komen. Maar ook als ceremoniemeester, zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt. De zorg waarmee je het bruidspaar en de gasten met jou open en vrolijk karakter omringd, is top. Niets is je te veel! Ik heb het al zo vaak gezien, je bent absoluut een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation