Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Judith Konings Trouwt Ik geniet ervan om mensen mee te nemen in een verhaal

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Judith Konings Trouwt Vraag informatie aan
Mevr. Judith Konings
Nijverdal / Landelijk

Trouwen, 

Yes, trouwen! Maar waar begin je? Als professional weet ik precies wat er nu op jullie afkomt. Ik help jullie graag om er een fantastische dag van te maken, helemaal naar jullie wensen.
Wat mij betreft is het hoogtepunt van de dag jullie ja-woord. Daar gaat het om! De ceremonie is het prachtige verhaal daar naartoe. Om jullie verhaal echt persoonlijk te maken neem ik uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen en interview ik vrienden en familie. Wie jullie zijn, wat jullie en jullie uniek maakt zul je terughoren in de ceremonie. De anekdotes zul zo beeldend zijn dat je ze herbeleeft, voor je ziet. Humor, eigenheid, warme woorden en ontspanning zijn voor mij de kenmerken waarmee ik jullie unieke liefdesverhaal zal vertellen. 

Eerste stap: kennismakingsgesprek

Om jullie wensen, verwachtingen en ideeën te bespreken, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan online of aan jullie keukentafel als jullie niet te ver weg wonen. Ik vertel jullie dan alles over mijn werkwijze, wat de kosten zijn en wat ik ga doen om jullie die onvergetelijke ceremonie te geven.

Livemuziek trouwceremonie

Zoals gezegd ben ik ook zangeres. Als jullie willen kan ik jullie trouwceremonie nóg magischer maken door livemuziek. Bij het binnenkomen, tekenen van de akte en bij het verlaten van de ceremonieplek klinken dan de liedjes die jullie hebben uitgekozen, ter plekke gezongen door mij met pianobegeleiding van een pianist. Maar niet alleen dan, ook tijdens de ceremonie kunnen we muziek gebruiken voor een extra vleugje magie. Meer informatie.

Wat maakt mij uniek?

* Oor voor detail
* Passie voor taal
* Mijn gedichten op maat
* Flinke dosis humor
* Enorme betrokkenheid

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lucie & Sebastiaan

Op 17 nov 2023

Judith besteed veel tijd en energie in de voorbereidingen en gesprekken met betrokkenen, dit resulteert in een fantastische persoonlijke speech. Hiermee wordt de ceremonie het mooiste onderdeel van de dag. We raden iedereen aan om met Judith de samenwerking aan te gaan.

Niels en Kim

Op 19 sep 2023

23 Juni 23 zijn wij getrouwd op de beachclub van Lampe in Raalte. Omdat het regelen van een "BABS" die bij ons zou passen nog al tegenviel, zijn we via via bij Judith Konings gekomen. Nadat we zelf wat online research en filmpjes hadden bestudeerd besloten we een vrijblijvende kennismaking af te spreken. Na dit gesprek wat lekker laagdrempelig via Facetime ging, hoefden we niet lang na te denken. Judith moest onze spreekster worden! Voorafgaand aan de bruiloft konden we zo vaak om tafel als we wouden.. ook een belletje of appje bij vragen was geen probleem, er was altijd tijd voor ons. Met Judiths werkwijze, zoals vragenlijsten voor onze directe naasten en een overdosis aan humor, werd het een ceremonie om nooit te vergeten. Doordat ze zelf zo veel plezier heeft in wat ze doet wist ze dit ook uit te stralen naar ons. Super fijn!

Joran & Anne-Marie

Op 26 jul 2023

Als we 6 sterren konden geven, hadden we dat gedaan! Bij onze eerste kennismaking op de beurs van Ermerstrand hadden we zo’n goed en enthousiast gevoel gekregen dat we na ons gesprek het liefste meteen terug liepen om Judith te vragen voor onze bruiloft. Judith heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt met persoonlijke verhalen, gedichten en input van onze familie en vrienden. Het was een prachtig, emotioneel maar vooral liefdevolle speech. Naderhand hebben wij enorm veel complimenten gekregen van onze gasten. Iedereen vond het fantastisch! Van het begin tot het einde hebben wij enorm fijn contact gehad en Judith dacht mee waar gevraagd. We vonden het dan ook meer dan fijn dat Judith na de speech bleef voor de toost en taart. In korte tijd zo’n vertrouwd gevoel gekregen, daarvoor dank!!

P & V van Werven

Op 30 may 2023

Wij hebben Judith ontmoet bij een weddingbeurs bij Teuge. Voor ons voelde het meteen goed! En kan jullie zeggen deze dame is de beste!! Zo lief, zo attend en behulpzaam, ze wil/zal alles voor je doen om jullie dag tot een succes te maken. Onze gasten waren helemaal onder de indruk van haar speech. Humor, liefde, jullie verhaal alles zet ze erin. Zij is zeker een aanrader als je een trouwambtenaar zoekt. Dankjewel Judith dat je ons dag met je invulling tot een mooie belevenis hebt gemaakt. Heel veel liefs en dikke knuffels, P & V van Werven

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation