Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

JS Events & More Say Yes To Impress!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
JS Events & More Vraag informatie aan
Mevr. Joëlle Smit
Landelijk

Zijn jullie op zoek naar een Wedding planner, styliste en/of een ceremoniemeester? Gevonden! Bij JS Events & More ben je aan het juiste adres voor het realiseren van jullie perfecte dag. 

Wedding Styling

Dromen jullie van een prachtig gestylde bruiloft maar weten jullie niet hoe en waar je moet beginnen of kunnen jullie wel wat extra handjes gebruiken? We got you!

Jullie pinterest bord staat vast al vol met geweldige ideeën voor jullie droomdag… Mijn plan? Deze tot leven brengen!

Nog geen pinterest bord vol waanzinnige ideeën? Geen zorgen, deze gaan we maken! Samen gaan we op zoek naar een styling die perfect bij jullie past en nemen we deze mee de realiteit in! Niks is te gek, alles mag en kan. 

Zelf al styling artikelen in jullie bezit en alleen hulp nodig met de uitvoering? Ook dat is geen probleem! 

Weddingplanning van A tot Z

Willen jullie vooral genieten en niet te veel moeten regelen? Geef dan de volledige bruiloft planning uit handen! 

Alles uit handen geven voor zo’n speciale dag klinkt heel spannend en is misschien lastig, maar geen zorgen!  Als weddingplanner zorg ik ervoor dat al het plannen en organiseren uit jullie handen wordt genomen en neem ik dit zorgvuldig van jullie over. Wij van JS Events & More gaan zorgvuldig te werk, luisteren naar al jullie wensen, doen niks zonder goedkeuring en nemen jullie mee in het gehele proces.

Mijn naam is Joëlle Smit en ik ben de Weddingplanner, Styliste en Coördinator (Ceremoniemeester) van JS Events and More. Ik help jullie graag met het realiseren van dé perfecte dag! Durf te vragen en zie mij als je sparringpartner. Kom met leuke ideeën/wensen en ik ga ze voor jullie in vervulling brengen! Niks is te gek, alles mag. Wij van JS Events and More zeggen altijd, Say Yes to Impress!

Meer informatie? Neem gerust een kijkje op mijn website of Instagram pagina en neem contact met mij op! Ik zie jullie berichten graag tegemoet en kan niet wachten om samen te werken aan jullie perfecte dag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anna & Almanzo

Op 11 jan 2024

Voor onze bruiloft hebben wij Joëlle als ceremoniemeester ingehuurd. We zijn zeer tevreden over wat ze voor ons heeft kunnen betekenen deze dag. Zij heeft er voor gezorgd dat onze dag in goede banen verliep en wij ons nergens zorgen over hoefde te maken!

Augustina Austin

Op 11 jan 2024

Het werk met Joëlle was fijn en duidelijk. Ze bleef kalm en zorgde ervoor dat ik alle informatie had die ik nodig had om er een mooie bruiloft van te maken. Professioneel, open, sympathiek en snel!

D & P

Op 11 jan 2024

Als stel wilden wij onze diverse culturele achtergronden vieren en dankzij de vaardigheden en toewijding van Joëlle was onze Ghanese en Arubaanse bruiloft een groot succes. De bruiloft was uitstekend georganiseerd en we waren onder de indruk van hoe goed er voor onze gasten werd gezorgd. Onze wensen en zorgen werden serieus genomen en vakkundig verwerkt in de voorbereidingen. De bruiloft weerspiegelde perfect wie we zijn als stel en onze gasten waren vol lof over de hele ervaring. Dank aan Joëlle voor het creëren van een onvergetelijke dag, voor ons en voor onze dierbaren!

Levi

Op 11 jan 2024

Joelle is een gedreven weddingplanner met oog voor detail en duidelijkheid. Erg blij om haar als weddingplanner te hebben bij De Drentse Heerlijkheid in Orvelte.

A.J. Benjamins

Op 11 jan 2024

Joëlle ken ik als een enthousiaste en getalenteerde organisator! Vol overgave stort zij zich in opdrachten, geen uitdaging uit de weg gaande, om van alles uit eindelijk een succes te maken!

Danique

Op 11 jan 2024

Je mag trots zijn op jezelf met wat je doet en wie je bent!

Shannon

Op 11 jan 2024

Ben super trots op je wat je tot nu toe allemaal hebt gedaan en bereikt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation