Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jeroen Strijker Films De mooiste dag van je leven vastgelegd met een bruiloft video!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jeroen Strijker Films Vraag informatie aan
Dhr. Jeroen Strijker
Willem de Zwijgerstraat 9
8262 CV Kampen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk

Deze bijzondere en mooie dag willen jullie natuurlijk graag hebben vastgelegd op video zodat jullie die later op elk moment kunnen herbeleven. Hoe mooi is het om de huwelijksplechtigheid, speeches, familie en het feest later weer terug te zien?

Je trouwdag is een heel bijzondere dag. Er gebeurt veel, je bent gespannen, opgewonden en je wilt dat alles goed gaat. Soms gaan delen van de dag in een roes voorbij. Het is dan heel fijn als je later, op een rustig moment, nog eens terug kan kijken op alle mooie momenten, de lieve woorden die zijn gesproken en de fijne mensen die aanwezig waren. Daar kom ik in beeld. 

Het mooiste in jullie zelf naar voren laten komen en prachtig in beeld brengen?

Bekijk dan vooral mijn video's en neem contact met mij op voor al jullie vragen en wensen. Ik sta voor jullie klaar!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hans Arjen & Patricia

Op 22 nov 2022

Jeroen had vanaf het begin al ons vertrouwen. Hij zorgde ervoor dat we tijdens het gesprek dat we voor de bruiloft hadden, het gevoel kregen dat het helemaal goed zou komen. Onze wensen konden we duidelijk maken naar hem toe en hij kwam met ideeën waar we zelf niet opgekomen waren. Op de dag zelf merkte je eigenlijk niet dat hij er was. Alles ging heel erg ontspannen. Gasten van ons zeiden na afloop dat Jeroen zo aardig en warm overkwam. We zouden hem echt aanbevelen!

Rick & Leonie

Op 22 nov 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad die Jeroen erg mooi op beeld heeft vastgelegd. Geweldig om de sfeer weer te proeven bij het zien van de film. Jeroen is heel enthousiast, denkt mee en heeft echt aan onze wensen voldaan.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation