Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jeanette de Vos-Michel Trouwambtenaar Gewoon heel bijzonder

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jeanette de Vos-Michel Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Mevr. Jeanette de Vos-Michel
Tadamasingel 2
7201 EM Zutphen

Ja! Trouwen, dat is gewoon heel bijzonder...

Van harte gefeliciteerd met jullie leuke plannen trouwen! Eén van de mooiste en meest bijzondere dagen van je leven komt eraan en dan is er ook gelijk de vraag, hoe geef je die vorm? Het kiezen van je eigen trouwambtenaar is daar ook een onderdeel van. Want met je eigen gekozen trouwambtenaar kunnen jullie je huwelijksdag volledig inrichten volgens jullie eigen ideeën en wensen. Want op zo'n belangrijke bijzondere dag in je leven wil je immers niets aan het toeval overlaten toch? 

De huwelijksvoltrekking is hét moment dat de liefde, het verleden, het heden en de toekomst samenkomen. Voor geen enkel bruidspaar is de invulling van de huwelijksvoltrekking/ceremonie hetzelfde en dat vraagt dus om liefdevol maatwerk. Het verzamelen van alle informatie en het vertellen van jullie liefdesverhaal, dat is nu precies wat ik zo leuk vind aan mijn werk als trouwambtenaar. Als zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker schep ik de voorwaarden om jullie als bruidspaar in het middelpunt te laten stralen. 

Zijn jullie al benieuwd geworden wie ik, Jeanette de Vos-Michel ben? Wil je graag weten hoe ik werk en vooral wat er allemaal mogelijk is, en wat een huwelijksvoltrekking door mij zo gewoon heel bijzonder maakt.  Neem dan een kijkje op mijn website of nog leuker bel of mail mij, dan plannen we een gezellige kennismaking en vertel ik jullie wat er allemaal mogelijk is! 

"De mooiste dingen in het leven kun je niet aanraken, die moet je voelen met je hart

Lieve groet,

Jeanette 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mas en Sabine

Op 18 jun 2020

We wilden graag op de langste dag het leven en de liefde vieren. Het was voor ons belangrijk dit met de mensen te doen van wie we houden en die ons zien zoals we werkelijk zijn. Van te voren hadden we niet kunnen denken dat er een BABS zou rondlopen die zo naadloos in deze behoefte past. Vanaf het moment dat we Jeanette voor het eerst in de ogen keken was er sprake van een op de plek vallen. Er volgde een heel open kennismakingsgesprek, met aandacht, ontroering, voluit lachen en een onvermijdelijk in het hart sluiten van deze bijzondere en hartelijke vrouw. Een beleving die bij elke volgende ontmoeting alleen maar verder werd versterkt. Indrukwekkend hoe ze met ons meedacht, meeleefde, en met passende en originele initiatieven kwam. Alles bleek bespreekbaar en mogelijk. Het was mooi om te zien hoe zorgvuldig, enthousiast en uitgebreid ze zich voorbereidde op onze dag. 21 juni. 21 juni. Onvergetelijk is het geworden. Jeanette wist exact de juiste toon te treffen. Licht, echt, warm en ruim. Ze heeft ons en zonder uitzondering al onze vrienden en familie in een uitgebreide zeer persoonlijk ceremonie geboeid, geraakt, en ook weer onbedaarlijk laten lachen. Er stond iemand die alles samen liet komen. We zijn haar hier blijvend dankbaar voor. En we koesteren dat we dit mooie bevlogen mens hebben leren kennen.

Sarah & Thomas

Op 05 nov 2019

Jeanette als BABS op ons huwelijk was de perfecte keuze. Ze stopt veel tijd in de voorbereidingen en dat is te merken op DE dag. Ze maakte "ons verhaal" persoonlijk en met veel humor. Ons verhaal werd verteld aan vrienden en familie met een lach en een traan. Alles en iedereen kwam aan bod, niks te veel en niks te weinig. Alles is altijd gegaan in goed overleg. Alleen maar mooie herinneringen en verhalen. Ook wij werden verrast met verhalen van vrienden en familie. Een mooie persoonlijke touch die de dag compleet maakte. Iets waar wij nog met veel plezier aan terug denken. Jeanette is flexibel altijd goed gezind. We zouden niemand anders aanraden!

Annet

Op 12 nov 2018

Wij kijken op onze trouwdag terug als een prachtige, heerlijke dag. Vol met liefde en ontroering. Waarin Jeanette op haar warme en liefdevolle manier een zeer grote bijdrage aan heeft geleverd. Prachtig hoe Jeanette onze beide verhalen heeft verwerkt waarin ook de meeste van onze gasten aanbod kwamen. Zo persoonlijk! Precies zoals we het voor ogen hadden. Lieve Jeanette, onzettend veel dank daarvoor. Zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!

Leo & Janneke

Op 12 nov 2018

Jeanette heeft onze dag echt tot iets bijzonders weten te maken. De persoonlijke aanpak waarin ze echt de tijd heeft genomen om ons te leren kennen heeft een prachtige ceremonie tot resultaat gehad. Bijzonder in veel opzichten: ze heeft ons aangemoedigd om onze eigen trouwgelofte aan elkaar voor te lezen, waar we echt heel blij mee zijn. Maar ook de verrassing dat onze getuigen ons hebben toegesproken waarom zij onze getuigen willen zijn. Dit alles omlijst door een verhaal van Jeanette met veel humor. Daarmee is het een zeer persoonlijke en eerlijke ceremonie geworden waarin veel is gelachen. Nog steeds krijgen we reacties dat mensen zo genoten hebben om hierbij aanwezig te zijn. Het had niet mooier gekund! Lieve Jeanette, dankjewel voor een onvergetelijke dag, die je voor ons gewoon zo bijzonder hebt gemaakt!

Nick & Laura

Op 16 oct 2018

“Tijdens onze ceremonie was er ruimte voor ALLES!” Een blijvende herinnering aan onze trouw ceremonie! Onze dag, waarin de ceremonie een grote rol speelde heeft Jeanette tot iets onvergetelijkst gemaakt. Na een kennismakingsgesprek bij Jeanette thuis waren wij direct overtuigd dat Jeanette onze trouwambtenaar moest worden. Het was een spontaan gesprek, waar alles aan bod kwam. Geen interview waarin ze informatie uit ons trok, maar gewoon een gezellige avond waarin we over onze liefde voor elkaar uit spraken. Een aantal weken voor de bruiloft hebben wij bij ons thuis afgesproken om nog eens met elkaar te praten over de ceremonie. Een fijn gesprek waar veel onderwerpen aan bod zijn gekomen. De liefde, ons leven en onze wensen. Wij vertrouwden Jeanette volledig.,- acht september 2017 – onze grote dag. De ceremonie was een FANTASTISCH! Onze levens verhalen vertelt door Jeanette, persoonlijke speeches van onze getuigen,..een ceremonie waarin gehuild én gelachen werd, onze eigen geschreven trouwgeloftes die we aan elkaar uitspraken, een moment van herdenking aan onze dierbaren die er niet bij waren en vooral de liefde gevierd! Tijdens onze ceremonie was er ruimte voor ALLES! Wij zijn zó dankbaar dat we Jeanette ontmoet hebben. Zij heeft onze dag nog mooier gemaakt! Bedankt daarvoor! Veel liefs, Nick en Laura

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation