Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jasper Trouwt Laat je trouwambtenaar niet aan het toeval over, Jasper trouwt jullie graag!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jasper Trouwt Vraag informatie aan
Dhr. Jasper Putter
Landelijk

Ik heet Jasper Putter. Ik ben freelance trouwambtenaar. Sinds 2020 heb ik besloten meer tijd aan positieve dingen te besteden. En een bruiloft is bij uitstek een positieve gebeurtenis!

Er zijn twee mogelijkheden voor jullie trouwceremonie:

Uiteraard kan ik jullie wettelijk trouwen. Daarvoor moet ik door de gemeente waar jullie willen trouwen, worden benoemd als BABS voor één dag.

Zijn jullie (misschien vanwege alle coronamaatregelen) al getrouwd maar op een héle andere manier dan je in eerste instantie voor ogen had?
Of wil je de trouwceremonie helemaal naar je eigen wensen bepalen, kies dan voor een ceremoniële plechtigheid!

Bij wettelijk trouwen hebben we ons te houden aan de regels en locaties die de gemeente goedkeurt. Ik doe mijn uiterste best om samen met de gemeente waar jullie trouwen, te kijken hoe we jullie ceremonie betekenisvol en uniek kunnen maken naar jullie wensen! Met mij kun je bijna alle kanten op.

Bij een ceremoniële plechtigheid heb je als bruidspaar de volledige regie over de ceremonie. En dan is heel veel mogelijk. De locatie en indeling van de ceremonie is dan helemaal aan jullie, en ik laat me dan ook graag door jullie uitdagen om mee te denken in een spetterende en originele ceremonie!

Mijn stijl is met humor, dynamisch en ik hou de vaart erin. De ceremonie mag best een beetje losjes en ontspannen zijn.

Dus zoeken jullie nog een vlotte BABS?
Laat de trouwambtenaar niet aan het toeval over.
Jasper trouwt jullie graag!

Wil je met mij kennismaken? Vul dan geheel vrijblijvend bovenstaand formulier in en ik neem contact met jullie op. Tot snel!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eva en Germain

Op 02 jul 2023

Jasper maakt met succes een connectie op een dieper niveau. Hij is een warme man die oprecht geïnteresseerd is in de mensen die tegenover of naast hem zitten. En hierdoor kan hij in korte tijd de kern doorgronden en een heel leuk, grappig, mooi en ongedwongen ceremonie begeleiden. Dit vinden wij niet alleen. Wij krijgen ook nog steeds veel complimenten van familieleden en vrienden over de ceremonie en Jasper.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation