Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jan Jaap Schmitz, Buitengewoon Ambtenaar Graag draag ik mijn steentje bij om de meest gelukkige en feestelijke dagen van jullie leven voor te bereiden.

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jan Jaap Schmitz, Buitengewoon Ambtenaar Vraag informatie aan
Dhr. Jan Jaap Schmitz
Landelijk

Nella vita d’ognuno c’è sempre un bacio che non si dimentica…..In ieders leven is er altijd wel een onvergetelijke kus….

Ik ben Jan Jaap Schmitz, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeenten Berg en Dal en Neder Betuwe. In de ene is o.a. Hotel-Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek mijn basis, in de andere is dat Kasteel Wijenburg in Echteld. Twee prachtige romantische locaties waar ik al vele huwelijken heb mogen voltrekken.  En dat geldt ook voor de vele ceremonies op menig andere inspirerende plek, zowel in binnen- als buitenland, zo ook in Italië.

Mijn aanpak is persoonsgericht, luister naar jullie ideeën en wensen en denk al pratend hardop mee. Natuurlijk maken we eerst kennis en voelen we aan of het samen klikt. Gaan we met elkaar in zee, dan stel ik jullie 1.001 vragen en bereiden we samen een ceremonie voor waarin passie, humor en het betrekken van de aanwezigen belangrijke voorwaarden zijn. Jullie spreken, ik schrijf en werk uit. De tekst horen jullie tijdens de ceremonie.  

O ja, ik ga uit van een bescheiden vergoeding, daar hoeven jullie je niet ongerust over te maken. De reis, het onderkomen en mijn ureninzet vormen hiervoor de basis. Parole, parole, parole…. una parola ancora:

Woorden zeggen niet alles, je moet elkaar ervaren en daar sta ik graag voor open !

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jolinde & Manuel

Op 09 apr 2024

We waren enorm blij dat Jan Jaap onze BABS was. Met zijn toegankelijke stijl en levendige interactie tijdens de ceremonie wist hij iedereen te betrekken en een lach op ons gezicht te toveren. Jan Jaap voegde een unieke flair toe aan onze trouwdag en we zijn hem enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan onze onvergetelijke herinneringen.

Sjoerd & Bianca

Op 28 apr 2023

Jan Jaap Schmitz heeft er enorm aan bijgedragen dat onze ceremonie een groot succes was. Hij heeft (met onze input) de gasten heel leuk geïntroduceerd en interactief betrokken bij de ceremonie. Ook onze dochters hebben via hem een rol gekregen in het voltrekken van het huwelijk. Jan Jaap is een natuurlijke verteller en weet de verhalen goed en boeiend te vertellen. Een waar feestje!

Janick & Mandy

Op 07 oct 2022

Jan Jaap heeft ons verhaal mooi verteld. Hierin betrekt hij ook de gasten, en dat is echt zo anders dan wat je normaal ziet. De kinderen mochten meehelpen bij het voltrekken van het huwelijk en dat was zeer bijzonder. Hij is een zeer goede en rustige spreker. De ceremonie kon niet beter!

Elisabeth & Steven

Op 14 sep 2022

Jan Jaap heeft van de ceremonie op onze bruiloft een prachtige gebeurtenis gemaakt. Bij de voorbereidende avond hebben we uitgebreid gesproken over onze wensen en ook over gedeelde interesses. Toen we later nog aanvullingen hadden zijn die soepel meegenomen. Tijdens de ceremonie was er een mooie afwisseling van serieuze momenten en vrolijke anekdotes. Jan Jaap betrok onze familie en vrienden in de zaal interactief bij de ceremonie. Wij zijn heel blij dat we Jan Jaap hebben gekozen als BABS.

Paul & Eveline

Op 25 mar 2022

Begin maart zijn wij (na 4 pogingen) eindelijk getrouwd op de prachtige locatie Kasteel Wijenburg. Onze ceremonie werd voltrokken door Dhr. Schmitz. Dit was een echte aanvulling voor onze perfecte dag! Vanwege het vele verzetten van onze bruiloft, hebben wij meerdere keren contact gehad met Dhr. Schmitz. Dhr. Schmitz begreep ons uiteraard en leefde mee met de situatie. Dit was voor ons erg prettig. Vlak voor de bruiloft zijn wij op de thee uitgenodigd om ons levensverhaal te bespreken. Dit was een erg leuke avond, waarin veel herinneringen naar boven kwamen. De ceremonie was in onze ogen perfect, precies hoe wij het bedacht hadden. Lekker informeel en interactief. Na afloop kregen wij veel positieve reacties van onze gasten, ook zij hadden echt genoten en gelachen tijdens de ceremonie. Mede door Dhr. Schmitz kijken wij terug op een fantastische dag. Hij heeft ons levensverhaal op een leuke manier verteld, het leek alsof we hem al jaren kennen! Dhr Schmitz, wij willlen u nogmaals hartelijk danken voor alle tijd en de fantastische ceremonie! Lieve groetjes, Paul & Eveline

Diane

Op 22 jan 2022

Dhr Schmitz werd ons aangeraden door de locatie (Kasteel Wijenburg) omdat wij niet uit de buurt komen. Vanaf het eerste moment was het contact erg prettig en konden we hem altijd benaderen voor aanvullingen of vragen. Hij heeft heel wat uren gestoken in het aanhoren van onze levensverhalen en heeft dat verwerkt in een hele mooie en leuke ceremonie. Het was mede daardoor een prachtige dag voor ons!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation