Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ina Kleiman Fotografie We loved with a love that was more than love....

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Ina Kleiman
Landelijk

Trouwfotograaf Hoogeveen - Drenthe

Creatief & stijlvolle trouwfotografie

Wat leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen! Ik ben Ina, ingetogen, nuchter en gevoel voor humor, geboren Drent en opgegroeid in de gemeente Hoogeveen, een klein plaatsje in de provincie Drenthe. Ik kan genieten van de kleine dingen, het fotograferen in de natuur, reizen, lekker eten en films kijken.

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAAF

Wil je een mooie trouwreportage, maar hou je niet van poseren? Laat je mooiste dag journalistiek vastleggen. Geen zorgen over ongemakkelijke poses en houdingen in een bos of kasteel. Het kan, maar het hoeft niet. Blijf vooral jezelf. Mijn stijl is ongedwongen en spontaan met zo weinig mogelijk poseren en met composities die net even anders zijn.

De meeste bruidsparen hebben al een droomlocatie in gedachten en die is uitermate geschikt voor de ceremonie, receptie en natuurlijk de bruidsreportage. We kunnen na de ceremonie een kwartiertje inplannen. De spanning is er dan vaak af en je ziet dat iedereen oprecht aan het genieten is. Of het laatste uurtje voor de zonsondergaan. Het hoeft niet lang te duren en het levert foto's op die niet even anders zijn dan overdag.

Als bruidsfotograaf leg ik jullie trouwdag vast zoals het echt gebeurd en zorg er voor dat de mooie, grappige en emotionele momenten goed in beeld worden vastgelegd zonder teveel invloed uit te oefenen op het verloop van de dag. Pure emoties die het verhaal vertellen van deze bijzondere dag!

Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak!

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjolein

Op 07 feb 2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation