Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ilse Schuurmans fotografie Relive the moment forever

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Ilse Schuurmans
Overboslaan 15
3722 BJ Bilthoven

De mooiste dag van jullie leven vraagt om de allermooiste foto’s! De allermooiste foto’s vragen om een bevlogen en vakkundig fotograaf die zich naadloos voegt naar jullie smaak, die zonder opdringerig te zijn de hoogtepunten van de dag vastlegt en op elk moment de beste hoek en de mooiste lichtinval weet te vinden.De jarenlange ervaring van Ilse Schuurmans Fotografie met trouwreportages en haar gedrevenheid om een onvergetelijke dag in onbetaalbare beelden vast te leggen, garanderen een herinnering die perfect aansluit bij jullie voorkeur, of het nu klassiek is, luchtig, alternatief of excentriek.

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Christiaan

Op 28 mar 2024

Ilse heeft onze bruiloft vastgelegd. Dit heeft ze onwijs goed en naturel gedaan. Ze denkt creatief en ziet leuke mogelijkheden om sprankelende foto's te maken. Daarnaast heeft ze een heerlijk gevoel voor humor ennn -ga ik het hipsterwoord gebruiken...- een fijne 'vibe'. We zouden zo weer voor Ilse kiezen. Bedankt!

Sabrina

Op 15 apr 2021

Het was ontzettend fijn om Ilse als fotograaf te hebben tijdens onze bruiloft. Ze heeft ontzettend oog voor detail en ze maakt foto's van momenten waarbij je misschien op de dag zelf niet eens bewust van bent, maar later zo duidelijk de sfeer geeft van die dag. Het is zo mooi hoe zij in het album de sfeer en gevoel weer kan terug geven van die dag. Tijdens de bruiloft altijd op het juiste momenten om foto's te maken, maar je merkte niet dat ze er was.

Chantal

Op 20 sep 2018

Beste ervaring EVER!!!

Tonnie

Op 02 jul 2018

Gewedige fotografe mooie foto's heb ik.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation